FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

black hole
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la black hole » 04 nov 2010, 22:36

vidimo se u finalu :mrgreen:
slomiti nas nisu mogli najjači na svjetu jer smo krvlju branili hrvatsku nam svetu
djed ti je bio ust.ša i ponosi se tim a sad meni kažeš da hanđ.r divizija nje postojala ;)

123456
Kontakt:

Post Postao/la 123456 » 04 nov 2010, 22:41

black hole je napisao/la:vidimo se u finalu :mrgreen:

Pa koliko to Mostarski ekipa mi trebamo pobjediti da nesto osvojimo Boze dragi :D :D
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini

*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000

old school
Kontakt:

Post Postao/la old school » 04 nov 2010, 22:51

edin_tm87 je napisao/la:Ovde pise 3.500 http://www.fkzeljeznicar.com./vijesti/z ... branitelja
A oficionalnoj treba vjerovat jer se svaka karta broji....
ako je bilo 3.500 hiljade pa hajmo reci i 2.500 nebitno znas li sta je to za ovakvu utakmicu,strasno,pogledaj juce sarajevo-siroki strasna utakmica doslo 3.000 ljudi a da ne pricam sarajevo-novi grad i kad neko pocne s.rati o posjeti sto se zelje tice
I kad nas svi otpišu,stave na stub srama,diskreditiraju. Mi se vratimo,ne zato što smo Real Madrid već zato što postoji i onaj najsitniji atom ponosa zbog kojeg se i zadnja šuga koja nosi taj grb na dresu bori kao životinja.Ne placi stara to je od batina!

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 04 nov 2010, 22:52

123456 je napisao/la:
black hole je napisao/la:vidimo se u finalu :mrgreen:

Pa koliko to Mostarski ekipa mi trebamo pobjediti da nesto osvojimo Boze dragi :D :D
hahaahahahah
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 04 nov 2010, 23:03

Rutinski, kako i treba. Druga dobra vijest: Višća nije izašao zbog ozljede već loše igre :mrgreen: , treća: neko gore reče da je Kerla potpisao na još dvije godine, to bi bilo sjajno ako je istina. Neko je napisao da Šehić odlazi na kraju sezone kad mu istekne ugovor, onda ga je bolje prodati sad na zimskoj pauzi makar za minimalac neki, bolje išta nego ništa.
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 04 nov 2010, 23:19

@edin_tm87
To bi bilo idealno, ali on već sad može potpisati predugovor sa nekim drugim timom i onda ga j.ebi, nema nagovaranja više. Ja se opet nadam da će biti kako ti kažeš, uostalom neću da se brinem, nek se Amar brine :mrgreen: Sve će to Amar pozlatiti. :D
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 04 nov 2010, 23:37

nikad_izvini je napisao/la: Nego, jeste li vidjeli kako Jugozapad navija, a :mrgreen:
:mrgreen: old school :mrgreen:
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

amertiger
Kontakt:

Post Postao/la amertiger » 04 nov 2010, 23:40

edin_tm87 je napisao/la:
spielführer_21 je napisao/la:Rutinski, kako i treba. Druga dobra vijest: Višća nije izašao zbog ozljede već loše igre :mrgreen: , treća: neko gore reče da je Kerla potpisao na još dvije godine, to bi bilo sjajno ako je istina. Neko je napisao da Šehić odlazi na kraju sezone kad mu istekne ugovor, onda ga je bolje prodati sad na zimskoj pauzi makar za minimalac neki, bolje išta nego ništa.
Ili ga je bolje ostavit na golu, uspomoc njega osvojit neki trofej izac u Europu i onda ga nagovorit da potpise na jos pola godine samo da bi se dobilo obestecenje i onda ga prodat na kraju nekom za dobre pare !
To je nesto najgluplje sto sam cuo, mislim na ovaj dio sa Sehinim ugovorom i produzivanjem :D, zar ti mislis da su uprave inistrnih ekipa glupe ili sta, svi znaju da bi on imao taj ugovor na pola godine i situacija bi bila ovakva evo vam zvaka ako hocete dajte ako ne nemorate, mozda bi se nasla neka ekipa koja bi dala cijeli paket zvaka i ona bi ga dobila :D.

Ili produziti odmah na 3 godine, ili nista, i tako samo treba i potpisivati igrace, ali za to treba imati lovu sto mi nemamo i tu sve ovo pada u vodu :S
Mes Que Un Club

sekula
Kontakt:

Post Postao/la sekula » 04 nov 2010, 23:53

Seyo_TM je napisao/la:
nikad_izvini je napisao/la: Nego, jeste li vidjeli kako Jugozapad navija, a :mrgreen:
:mrgreen: old school :mrgreen:
i vas dvojica ste znaci na jugozapadu..... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Moj glas je mek, al' je zato toljaga tvrda.....

Cuspajz
Kontakt:

Post Postao/la Cuspajz » 05 nov 2010, 00:29

spielführer_21 je napisao/la:Rutinski, kako i treba. Druga dobra vijest: Višća nije izašao zbog ozljede već loše igre :mrgreen: , treća: neko gore reče da je Kerla potpisao na još dvije godine, to bi bilo sjajno ako je istina. Neko je napisao da Šehić odlazi na kraju sezone kad mu istekne ugovor, onda ga je bolje prodati sad na zimskoj pauzi makar za minimalac neki, bolje išta nego ništa.
sehic je od malih nogu u zelji tako i da ode bez obestecenja opet ce se dobre pare uzeti za sav period proveden u omladinskim kategorijama kluba

Jesam ša'e
Kontakt:

Post Postao/la Jesam ša'e » 05 nov 2010, 00:39

Svaka čast Branitelju na otvorenoj igri, očekivao se bunker pred golom međutim ljudi su maximalno otvoreno igrali i veliki rispekt za to, nadam se da će se plasirati u neki veći rang !!!!!!!

gollum
Kontakt:

Post Postao/la gollum » 05 nov 2010, 01:16

boccaccio je napisao/la:dopalo mi se kako Mesic igra veznog igraca,po meni iznenadjujuce dobro,pretrcao je jako puno i dao prostora Culumu da malo vise igra
Igrao je on u bihackom Jedinstvu zadnjeg veznog, moze tu poziciju kvalitetno odigrati, ako slucajno zaskripi.

Buducnost ne treba olako shvatiti, i treba biti vrlo oprezan jer su u stanju odigrati kvalitetnu kontru, s obzirom da imaju tri jako brza ofanzivna igraca - Haskic (1989. godiste), Halilovic (1989.) i Smigalovic (1990.). Godine rodjenja su dodatni razlog da se na ove momke obrati paznja jer bi tu moglo biti "materijala" za sampiona.
Seks je užitak, a gol je ekstaza.

"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."

lottdogg
Kontakt:

Post Postao/la lottdogg » 05 nov 2010, 01:47

primjetio sam da je culum u ove zadnje dvije utakmice dosta podigao nivo svoje forme , na proljece ocekujem opet onog starog culuma kakav je bio kad je tek dosao

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 05 nov 2010, 08:37

gollum je napisao/la:
boccaccio je napisao/la:dopalo mi se kako Mesic igra veznog igraca,po meni iznenadjujuce dobro,pretrcao je jako puno i dao prostora Culumu da malo vise igra
Igrao je on u bihackom Jedinstvu zadnjeg veznog, moze tu poziciju kvalitetno odigrati, ako slucajno zaskripi.

Buducnost ne treba olako shvatiti, i treba biti vrlo oprezan jer su u stanju odigrati kvalitetnu kontru, s obzirom da imaju tri jako brza ofanzivna igraca - Haskic (1989. godiste), Halilovic (1989.) i Smigalovic (1990.). Godine rodjenja su dodatni razlog da se na ove momke obrati paznja jer bi tu moglo biti "materijala" za sampiona.
Smigalovic je bio na probi nije prosao, mesic je nas odbranbeni igrac koji ima mozda najbolju tehniku, helem ima srce ko trebevic i to je ono zbog cega ga gotivim.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 05 nov 2010, 08:39

slika
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

cala
Kontakt:

Post Postao/la cala » 05 nov 2010, 08:46

ako je vjerovat ovom tekstu onda je rowa pravo dobro igrao

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 05 nov 2010, 09:02

cala je napisao/la:ako je vjerovat ovom tekstu onda je rowa pravo dobro igrao
Ja vise vjerujem svojim ocima nego tekstu.
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

zlaja-73TM87
Kontakt:

Post Postao/la zlaja-73TM87 » 05 nov 2010, 09:15

Djelimo isto mišljenje.Rovčanin je učestvovao u najmanje 3 akcije iz kojih su postignuti golovi!
Sve u svemu dobar rezultat.

Esii TM87
Kontakt:

Post Postao/la Esii TM87 » 05 nov 2010, 09:18

Ti ipak vjeruj tom tekstu,ispade Rovacanin jedan od boljih po ocjenama :roll: ...mada cu ja vjerovati svojim ocima jer sam ga gledao ove sezone 4-5 puta i fakat momak nije kapacitet za Zelju pa on i Branitelju nebi bio pojacanje :mrgreen: toliko o RoWi.Ja se smijem kladiti da on nece odigrati vise ni minute do kraja ovog prvog dijela...pa yebote bolje da smo se njega rjesili a ostavili Mesanovica koji je majstor samo takav naspram alkoholicara.

Sinoc sve kontam da je onaj Zadro iz Zrinjskog pojacao Branijtelj ona 10 isti on :mrgreen:
Sto se tice dresova ja otis'o juce da kupim medjutim nisu jos bili zavrsili stampanje grba,reklame i brojeva mog'o sam kupiti onako bez ista...sacekacu jos malo pa kad nabacim Lazara ima da grmim na terminu :lol: :mrgreen:
1921-2011

Ultras Sur
Kontakt:

Post Postao/la Ultras Sur » 05 nov 2010, 09:19

Sa kim je potpisao Kerla predugovor ako se smije znati ?
••• Real Madrid C.F. •••

❸❶ La Liga titles

❶❼ " Copa del Rey " Cups

❾ Uefa Champions League titles

❷ Uefa Cup titles

❸ Intercontinental Cups

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: bvsic i 9 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []