Newcastle United F.C.
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Newcastle United F.C.
cestitam na stvarno dobroj igri i apsolutno zasluzenoj pobjedi, ako ovako budu igrali i na Emirates onda nas stvarno ceka jedna kvalitetna nogometna predstava na kojoj ce , nadam se, arsenal poijediti
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
@Rizah,
Naravno da se sjećam. To je činjenica, na 100% smo učinku kada je Hughton u odijelu.
@Otnys Ynwa
Nemoj mi podilaziti, i Roy će osjetiti moć ovih Svraka.
Evo današnjih pogodaka i nekoliko slika sa meča protiv Sunderlanda.
http://11.pl/blog/maestro/2010/10/1-0-9/
http://11.pl/blog/maestro/2010/10/2-0-5/
http://11.pl/blog/maestro/2010/10/3-0-2/
http://11.pl/blog/maestro/2010/10/4-0-2/
http://11.pl/blog/maestro/2010/10/5-0-2/

Naravno da se sjećam. To je činjenica, na 100% smo učinku kada je Hughton u odijelu.
@Otnys Ynwa
Evo današnjih pogodaka i nekoliko slika sa meča protiv Sunderlanda.
http://11.pl/blog/maestro/2010/10/1-0-9/
http://11.pl/blog/maestro/2010/10/2-0-5/
http://11.pl/blog/maestro/2010/10/3-0-2/
http://11.pl/blog/maestro/2010/10/4-0-2/
http://11.pl/blog/maestro/2010/10/5-0-2/

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Nadam se da neće Roy.Monolog je napisao/la:
@Otnys Ynwa

Šta zbog smajlića ste shvatili da nisam navijačMonolog je napisao/la:Ovakve:geronimo je napisao/la:Magpies je napisao/la: Nadajmo se prijatelju da ce nam dopustiti da vodimo ovu temu
Royal 04 je napisao/la:Nova tema na forumu,sretno samo nastaviteRock Bottom je napisao/la:O pa je li moguće da i Scum imaju svoju temu,vidim niste dobro krenuli u Ligi,valjda ćete moći opstati.Sljedeće godine će vas Boro dobro razbucati aBd kada budete igrali

Idem redovno na nufc balkan stranicu i tamo se javljam kao nolan4,ali teško je to tebi shvatiti

Ja želim samo diskusiju,ali nema veze
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Pa napravi jedan account i piši normalno, ne moraš se dopisivati sam sa sobom glumeći da odjednom na forumu toliko navijača Newcastlea, Midlesbrougha, Stokea, Wolvesa i drugih. Jedan ali vrijedan, prati svoj tim, piši na drugim temama, iznosi svoja mišljenja. Ne moramo sad za svakog forumaša koji se prijavi strepiti da si to ti.

Svaka čast na demonstraciji sile nad svojim najvecim rivalom
iznenadio me Sunderland, obicno su fina ekipa, pa i na gostovanjima znaju prirediti iznenadjenje, ali petardu primiti je previse. Očito je ovo bio Nolanov dan, stose tice Crnih Mački, drago mi je da je Bent postigao pogodak, gotivim tog igrača, volio bih ga u Cityju.

- VolimLiverpool
- Kontakt:
Cestitke i od mene.Ono sto je zanimljivo je to sto sam Newcastle gledao tri puta ove sezone i sve tri puta su dobili (Aston Villa,West Ham,Sunderland).Tako da mi nije jasno kako ste izgubili od Stokea kod kuce 1:2.Danas odlicna igra,Carrol je zvijer iako nije dao gol.Sjajno igra.Drugi gol jeste bio iz ofsajda jer Ameobi je bio u ofsajdu,a isti je ometao onog igraca Sunderlanda,i sprijecavao ga da ne dodje do lopte.Nolan,dakako,nije bio u ofsajdu.
Sve u svemu,zasluzena pobjeda.
Sve u svemu,zasluzena pobjeda.

You'll never walk alone.
Čestitke na pobjedu u Tyne-Wear derbiju, izgleda da Newcastle kada pobjeđuje to radi zaista u stilu (baš kao i u poazima) i veoma mi je bitna vaša današnja pobjeda jer sljedeće kolo dolazite na Emirates i sa ova 3 boda definitivno će ekipa Newcastlea ući u utakmicu opuštenije što bi mogla biti prilika za Arsenal. Posebno sam iznenađen hat-trickom Nolana, drago mi je da je on proradio jer on mi je jedan od najdražih igrača sa FM-a.
A prijatelju sa tobom sam bio dobar na ovome forumu,ali ja stvarno nemam više accounta,kao da je meni stalo do toga da imam 10 accountaOTNYS_YNWA je napisao/la:Pa napravi jedan account i piši normalno, ne moraš se dopisivati sam sa sobom glumeći da odjednom na forumu toliko navijača Newcastlea, Midlesbrougha, Stokea, Wolvesa i drugih. Jedan ali vrijedan, prati svoj tim, piši na drugim temama, iznosi svoja mišljenja. Ne moramo sad za svakog forumaša koji se prijavi strepiti da si to ti.

Ja sam došao na ovaj forum da diskutujem o NUFC-u,zato bih zamolio administraciju da mi oslobodi prvi account
Uvjerit će te se i sami da nisam taj na koga mislite

- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Naravno da si bio i ostaćeš. U zdravlje.wenger je napisao/la:A prijatelju sa tobom sam bio dobar na ovome forumu,ali ja stvarno nemam više accounta,kao da je meni stalo do toga da imam 10 accountaOTNYS_YNWA je napisao/la:Pa napravi jedan account i piši normalno, ne moraš se dopisivati sam sa sobom glumeći da odjednom na forumu toliko navijača Newcastlea, Midlesbrougha, Stokea, Wolvesa i drugih. Jedan ali vrijedan, prati svoj tim, piši na drugim temama, iznosi svoja mišljenja. Ne moramo sad za svakog forumaša koji se prijavi strepiti da si to ti.
![]()
Ja sam došao na ovaj forum da diskutujem o NUFC-u,zato bih zamolio administraciju da mi oslobodi prvi account
Uvjerit će te se i sami da nisam taj na koga mislite

- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Dakle, sljedeća utakmica je protiv jednog od favorita prvenstva, Arsenala. Arsenal je prije par dana izgubio u Donetsku, ali je igrao u kombinovanom sastavu, što sasvim sigurno neće biti slučaj u nedjelju. Dakako, prošle sedmice smo igrali meč sa Londoncima, u kojem smo visoko poraženi 0:4, iako je to previsoko obzirom na igru koju smo pokazali u drugom dijelu. Iskreno se nadam da se neće ponoviti situacija nakon Aston Ville(pobjedom protiv njih od 6:0, nanizali smo nekoliko loših utakmica), jer se konačno vidi napredak u svakom segmentu igre(posebno u napadu otkako igramo sa 2 isturena napadača). Vjerujem da ćemo teško do boda, ali kada je mogao WBA iznenaditi na Emiratesu, ostaje nada da možemo i mi.
Što se tiče sastava, Sol Campbell(bivši topdžija) bi trebao konkurisati za meč, jer se oporavio od povrede i uhvatio kakvu takvu kondicijsku spremu. No, obzirom da su Coloccini i Williamson uigrani, ne bih se smio kladiti da će iskusni Sol početi tekmu. Također, i Steven Taylor se oporavio, pa će i on biti u konkurenciji za meč. Dakle, imamo 4 stopera, a svega 2 pozicije. Po meni, Coloccini je siguran u sastavu, a i forma Williamsona je dobra, pa će oni početi utakmicu. Vjerujem da neće biti promjena ni u veznom redu(Barton, Nolan, Tiote i Jonas), a u napadu bi po svemu sudeći trebali zaigrati Ameobi i Carroll(ukoliko ne bude nekih neželjenih ozljeda na sljedeća 2 treninga).
Ono što me pravo nasmijalo je to da nas neki listovi povezuju sa otpatkom Kežmanom. Naravno, isti ne bi imao ni promil šanse da zaigra u prvom sastavu, pa čak se ne bi mogao naći ni na klupi, a svakako njegova reputacija "promašim sve živo i dobijam X crvenih u sezoni" je više nego dovoljna da se stavi veto na njegov dolazak. Neka se on vrati u Partizan i tamo završi karijeru; nije ni zaslužio ništa bolje. Kada jedan Lovenkrads ne može dobiti šansu, a Neil Ranger čeka k'o zapeta pušta, kako bi Mateja mogao igrati? Nikako, naravno.
Ono što se povlači u engleskim medijima je Evertonova zainteresovanost za prvog strijelca Svraka i lige, Kevina Nolana. Sasvim je sigurno da će Pienar napustiti Goodison, a Moyes najbolju zamjenu vidi u Nolanu. Dakako, Hughton je odbacio svaku mogućnost ovog transfera, a i sam Nolan je izjavio da nema namjeru napustiti St. James Park. Uostalom, kada je igrao Championship, zašto napuštati ekipu kada igraju Premiership?
I, da ne zaboravim, nadam se da će na Emiratesu Hughton biti u odijelu, jer bi to značilo da ćemo iščupati bod(ove).
Što se tiče sastava, Sol Campbell(bivši topdžija) bi trebao konkurisati za meč, jer se oporavio od povrede i uhvatio kakvu takvu kondicijsku spremu. No, obzirom da su Coloccini i Williamson uigrani, ne bih se smio kladiti da će iskusni Sol početi tekmu. Također, i Steven Taylor se oporavio, pa će i on biti u konkurenciji za meč. Dakle, imamo 4 stopera, a svega 2 pozicije. Po meni, Coloccini je siguran u sastavu, a i forma Williamsona je dobra, pa će oni početi utakmicu. Vjerujem da neće biti promjena ni u veznom redu(Barton, Nolan, Tiote i Jonas), a u napadu bi po svemu sudeći trebali zaigrati Ameobi i Carroll(ukoliko ne bude nekih neželjenih ozljeda na sljedeća 2 treninga).
Ono što me pravo nasmijalo je to da nas neki listovi povezuju sa otpatkom Kežmanom. Naravno, isti ne bi imao ni promil šanse da zaigra u prvom sastavu, pa čak se ne bi mogao naći ni na klupi, a svakako njegova reputacija "promašim sve živo i dobijam X crvenih u sezoni" je više nego dovoljna da se stavi veto na njegov dolazak. Neka se on vrati u Partizan i tamo završi karijeru; nije ni zaslužio ništa bolje. Kada jedan Lovenkrads ne može dobiti šansu, a Neil Ranger čeka k'o zapeta pušta, kako bi Mateja mogao igrati? Nikako, naravno.
Ono što se povlači u engleskim medijima je Evertonova zainteresovanost za prvog strijelca Svraka i lige, Kevina Nolana. Sasvim je sigurno da će Pienar napustiti Goodison, a Moyes najbolju zamjenu vidi u Nolanu. Dakako, Hughton je odbacio svaku mogućnost ovog transfera, a i sam Nolan je izjavio da nema namjeru napustiti St. James Park. Uostalom, kada je igrao Championship, zašto napuštati ekipu kada igraju Premiership?

I, da ne zaboravim, nadam se da će na Emiratesu Hughton biti u odijelu, jer bi to značilo da ćemo iščupati bod(ove).

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
On u odjelu isto kao da je krenuo na maturu
laže za godine, ne mogu da vjerujem da ima 52 
Njega mama upisala 30 godina prije u knjige rođenih
Volio bih da Liverpool dovede Carrola, dobar bi bio sa Torresom
Ima li on neku klauzulu u ugovoru o otkupnini?

There got to be something for Liverpool big number nine ...
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Nema. Nedavno je produžio ugovor, a obzirom da je to devetka nakon Shearera, sumnjam da će iz kluba otići tek tako. Također, ne vjerujem da će Liverpool odriješiti kesu i isprsiti oko 30-ak miliona funti, jer je Chelsea prije početka sezone nudio 20, tako da...Okrenite se vi nekom drugom pojačanju, ima ih more kako u Engleskoj, tako i u drugim zemljama, a nama ostavite Andyja.Rizah je napisao/la:On u odjelu isto kao da je krenuo na maturulaže za godine, ne mogu da vjerujem da ima 52

- Bošnjanin_89
- Kontakt:
Da je ne osjete kao npr WBA ..-Paja je napisao/la:Newcastle ce na Emiratsu da osjeti sta je MOC!

Ev prvi put pisem na ovoj temi, pa ev da koju prozborim

ZAPAD JE NAJBOLJA OBMANA
Monolog, il' več ko je ovdje, imal' kakvih povreda u Newcastle-u, znatel' kakav če sastav igrat protiv Arsenala ?!

a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
Jesi li ti ćorav ili se praviš ćorav. Čovjek gore seminarski napiso ko će igrat, šta i kako, a ti pitaš ko će igrat ?GunnerS je napisao/la:Monolog, il' več ko je ovdje, imal' kakvih povreda u Newcastle-u, znatel' kakav če sastav igrat protiv Arsenala ?!![]()

Jbg.nisam gore gledao

a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
Naleti na ovaj video:
[youtube][/youtube]
Joj legende
[youtube][/youtube]
Joj legende

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Imate najboljega mladog golmana i najboljeg mladog napadača u čitavoj ligi 

There got to be something for Liverpool big number nine ...