Kamuflazn je napisao/la:Ovo ono
Bravo paša!
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Kamuflazn je napisao/la:Ovo ono
Jedan @bJelosevic je u maju viko da iđu Hare, Crepulja i CrnickiKamuflazn je napisao/la:Hare ce u borac kako stvari stoje.
Zaspala Anela, bit ce ujutromidzuka je napisao/la:Pa ovo sto rade "uredjivaci" drustvenih mreza dovodi do toga da sumnjamo da imaju status osobe s posebnim potrebama, bez ikakve uvrede tim clanovima naseg drustva. Pa kume postavis "sta mislite ko je potpisao?" i sta sad za 10 dana ce biti vijest ko je, sta je?
Zovi preko messengera.Pantelija je napisao/la:Zaspala Anela, bit ce ujutromidzuka je napisao/la:Pa ovo sto rade "uredjivaci" drustvenih mreza dovodi do toga da sumnjamo da imaju status osobe s posebnim potrebama, bez ikakve uvrede tim clanovima naseg drustva. Pa kume postavis "sta mislite ko je potpisao?" i sta sad za 10 dana ce biti vijest ko je, sta je?
još jednom nije momak veličao tu tvorevinu niti išta slično, proslavio je trofej lige koja nosi to ime....ni u B.Luci niko ne bi igrača veleža drugačije gledao jer slavi trofej federalne....joker90 je napisao/la:Nismo, zato Smradeon Šupčina i slični mogu svoje staviti gdje hoće i raditi šta hoće, a ti bi bilo gdje sa državnim simbolom u genocidnoj bio ****, ali da ne dužimo na tu temu..Denchi je napisao/la:Pa dragi jokere nismo valjda mi takvi?
Smijesno mi je I diskutovati o ovome
ma ja, buraz stavljaju slike kad je Zeka igrao za nasskoroalen je napisao/la:Ko ono jednom spomenu da uvijek, al baš uvijek ovaj portal, kad govori o nekom igraču iz lige, stavi sliku tog igrača s utakmice protiv Sarajeva?
Bezveze mi izbaci za Stipu Markovića danas, što prelazi u Lokomotivu, slika duela s Tatarom.
osim što je stranac, nema kluba na dunjaluku koji bi izabrao Maria prije Gedeona trenutno, i to je umijeće....pitara je napisao/la:Je l se Crnicki vodio kao stranac?
Jedino mi to nekako logično u dovođenju ovog Guzine.
Pantelija je napisao/la:Zaspala Anela, bit ce ujutromidzuka je napisao/la:Pa ovo sto rade "uredjivaci" drustvenih mreza dovodi do toga da sumnjamo da imaju status osobe s posebnim potrebama, bez ikakve uvrede tim clanovima naseg drustva. Pa kume postavis "sta mislite ko je potpisao?" i sta sad za 10 dana ce biti vijest ko je, sta je?
Ne bi jer FBiH nije nastala na genocidu Srba, primjer je znači top.Denchi je napisao/la:još jednom nije momak veličao tu tvorevinu niti išta slično, proslavio je trofej lige koja nosi to ime....ni u B.Luci niko ne bi igrača veleža drugačije gledao jer slavi trofej federalne....joker90 je napisao/la:Nismo, zato Smradeon Šupčina i slični mogu svoje staviti gdje hoće i raditi šta hoće, a ti bi bilo gdje sa državnim simbolom u genocidnoj bio ****, ali da ne dužimo na tu temu..Denchi je napisao/la:Pa dragi jokere nismo valjda mi takvi?
Smijesno mi je I diskutovati o ovome
Vjerovatno imaju nekog drugog u planu pa dok vide sta ce bitiSabinho je napisao/la:Welbeck dolazi ili sad ili na zimu, ne znam od cega zavisi.