Valjda od tog hoće l' Emery dovest bolje krilo.Sabinho je napisao/la:Welbeck dolazi ili sad ili na zimu, ne znam od cega zavisi.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
To bi idealno bilo sad odmah da dodje,nevezano za to dali cemo jos jednog na tu poziciju dovoditi.Treba nam radilica na sredini.Sabinho je napisao/la:Welbeck dolazi ili sad ili na zimu, ne znam od cega zavisi.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Sad čekaj i refrešuj čitavu noć hoće li objaviti ko je tajanstveni lik...baš vam je ova igra lijepa
ISTINA ZA VEDRANA!
I Cruzu ako produze ugovor ja bih ga poslao u Mladost odmah,nek se privikne malo na PL. Welbeck je bas dobro odradio ovo dole sto je,valjda se i Crnicki dole pokaze pa ovdje dodje kao pravi igrac, ako zakaze vratiti ga Bayernu 
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Znaju li ovi sa zvanične da su svi objavili za Guzinu već?
Neće valjda njega ovako "prezentirati"..
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Ja kontam da bi ovo moglo bit za Letića. Previše se spominje da bi bilo "čajnoslu".
Il je Poturica prolupala skroz-naskroz.
- muhamedhulk
- Kontakt:
samo da napomenem za sutra; slovacko igra dvije utakmice, u 11 vs triglav i u 5 vs FKS. ako opet 5 uvalimo da ne bude da smo jaki
ljudi su umorni 
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
- Orangina85
- Kontakt:
Ne radi ovo vise potura valjda...ima vec neko vrijeme 2-3 zaposlenih za pr/drustvene mreze i tako to. Ne briljiraju basskoroalen je napisao/la:Ja kontam da bi ovo moglo bit za Letića. Previše se spominje da bi bilo "čajnoslu".
- BordoSarajevo
- Kontakt:
e jest im fora
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Estakvirlajoker90 je napisao/la:Znaju li ovi sa zvanične da su svi objavili za Guzinu već?Neće valjda njega ovako "prezentirati"..
ZZ
Još gore onda, ovako bih donekle mogao razumjet da je jedna djevojčica pretrpana obavezama.Orangina85 je napisao/la:Ne radi ovo vise potura valjda...ima vec neko vrijeme 2-3 zaposlenih za pr/drustvene mreze i tako to. Ne briljiraju basskoroalen je napisao/la:Ja kontam da bi ovo moglo bit za Letića. Previše se spominje da bi bilo "čajnoslu".
Daleko najgori segment kluba je marketing.
Pa nece isti igraci igrati obje utakmice.muhamedhulk je napisao/la:samo da napomenem za sutra; slovacko igra dvije utakmice, u 11 vs triglav i u 5 vs FKS. ako opet 5 uvalimo da ne bude da smo jakiljudi su umorni
Prva i druga postava. Samo je pitanje protiv koga ce igrati prva, protiv koga druga postava sutra.
- FKS -
- Orangina85
- Kontakt:
Kako sam cuo razdvojen je sektor marketinga i PR. PR i generalno tu promociju je preuzela Bukovica i zaposlila tih 2-3 ljudi koji zasad ne opravdavaju ulozeno. Sramota je da dosad nemamo isjecak neki sa golovima tekme sa albancima.skoroalen je napisao/la:Još gore onda, ovako bih donekle mogao razumjet da je jedna djevojčica pretrpana obavezama.Orangina85 je napisao/la:Ne radi ovo vise potura valjda...ima vec neko vrijeme 2-3 zaposlenih za pr/drustvene mreze i tako to. Ne briljiraju basskoroalen je napisao/la:Ja kontam da bi ovo moglo bit za Letića. Previše se spominje da bi bilo "čajnoslu".
Il je Poturica prolupala skroz-naskroz.![]()
Daleko najgori segment kluba je marketing.
Ma sramota je što nemamo klupsku android aplikaciju a yebena Sloboda ima. Sramota je što naši znaju objavit samo klip od 50 sekundi uz pozadinsku muziku "jedina zastava moja". Sramota je što je šampiona gledalo u prosjeku 3 milje ljudi (ne računajući zadnju tekmu), što ne znaju dovest porodicu na stadion, dat popuste na karte, nagradit vjernost... sve je sramota. Ja i moja raja bismo bolje radili 100%, a da niko ne bi bio na gubitku.
primjer jeste topjoker90 je napisao/la:
Ne bi jer FBiH nije nastala na genocidu Srba, primjer je znači top.
momak nije objavio ništa kontroverzno
tebi je kontroverzno postojanje iste, što je legitiman stav ali lični prije svega, i ne vidim poveznicu sa igračem uopće
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Bukovica izgleda dobra za dovest muza na proslavu. I treba uputiti neki apel da se ona pjesma vise ne pusta toliko su je isforsirali u klipovima, da ne znam vise Jedina zastava moja 
Je li ono Poturin brat nešto uhljebljen isto u klub ili sam pobrkao nešto? 
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- Orangina85
- Kontakt:
Oficir za bezbjednost...mislim da nije to uposlenik kluba vec samo za domace tekme odradi tu funkciju i to mora biti neko sa licencama sigurnosnih agencija. Prije njega je isto bio neko iz Securitasajoker90 je napisao/la:Je li ono Poturin brat nešto uhljebljen isto u klub ili sam pobrkao nešto?
Ma ja sam spustio kriterije totalno...obezbjedi mi samo neki pregled nasih utakmica da barem vidim golove. Ali izgleda previse trazimskoroalen je napisao/la:Ma sramota je što nemamo klupsku android aplikaciju a yebena Sloboda ima. Sramota je što naši znaju objavit samo klip od 50 sekundi uz pozadinsku muziku "jedina zastava moja". Sramota je što je šampiona gledalo u prosjeku 3 milje ljudi (ne računajući zadnju tekmu), što ne znaju dovest porodicu na stadion, dat popuste na karte, nagradit vjernost... sve je sramota. Ja i moja raja bismo bolje radili 100%, a da niko ne bi bio na gubitku.
Zadnja izmjena: Orangina85, dana/u 26 jun 2019, 00:33, ukupno mijenjano 2 puta.
-
duplakruna46
- Kontakt:
Ko je taj novi igrac do 2021?
Guzina je kako znam do 2022.

Guzina je kako znam do 2022.
“Znate, kada su u Parizu i Londonu izmet istresali kroz prozor na ulice mi smo u Sarajevu imali kanalizaciju, vodovod i šadrvan sa 16 česama. On je imao sistem za zagrijavanje vode tako da ste mogli usred zime na Baščaršiji uzeti abdest toplom vodom.”
Misteriiiduplakruna46 je napisao/la:Ko je taj novi igrac do 2021?
Guzina je kako znam do 2022.![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.