To povlači mnoge stvari, nba draft, ttade NOP ss Atlantom... Mislim da Davis ne može završiti negdje drugo. Ali Cap je problem....Brokula je napisao/la:Ja koliko znam da vaša "najsigurnija i najvjerovatnija" opcija gdje će Lakersi imati 32 miliona uključuje da ga ne potpišu do 6. jula što bi Pelicansima otvorilo da ga pošalju bilo gdje drugo
2019-20 NBA Preseason
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,Pasha,kad_kako
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Re: 2019-20 NBA Preseason
Right now, Cleveland is trying to trade JR Smith and whichever teams that trades for him will waive him. When he’s waived, it is my belief he’ll end up with the Lakers.”
"I want to build a team that’s invincible, so that they have to send a team from bloody Mars to beat us!" -Bill Shankly
Kakva cirkus fransiza u pmjajce123 je napisao/la:Right now, Cleveland is trying to trade JR Smith and whichever teams that trades for him will waive him. When he’s waived, it is my belief he’ll end up with the Lakers.”

Vala stvarno, zar neko misli da Lakersi mogu uzeti prsten?
ne
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
- BosniaBoston
- Kontakt:
ne
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Realno, franšiza koje ne zna kako se uzimaju prstenovi, nemaju nikakvih šansi ni ovaj put
- BosniaBoston
- Kontakt:
no David Stern,no ringOikamid je napisao/la:Realno, franšiza koje ne zna kako se uzimaju prstenovi, nemaju nikakvih šansi ni ovaj put

#Punoljetstvo
Ja mislim da ce strasni Brown i Rozier uzet titulu, jaci od ovih levata LeBrona i ADa 

Ne cudi sto ga Bron zeli opet u ekipi.

Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Houston's priority for free agency, league **** tell ESPN: Pursue a sign-and-trade for Sixers All-Star Jimmy Butler.
Nije da nismo znali,a pitanje je da li ce PHI pristati na ovo?Druga stvar,ako je S&T,kako ce to odraditi u smislu meciranja plata?Dosta nepoznanica.
Nije da nismo znali,a pitanje je da li ce PHI pristati na ovo?Druga stvar,ako je S&T,kako ce to odraditi u smislu meciranja plata?Dosta nepoznanica.
Ma ja, sve izglednije da ce Jimmy u Hou.
@nez na aparate
@nez na aparate

- NEZALAGANJE
- Kontakt:
If the Sixers were to lose Butler in free agency -- and were in position to keep Harris and Redick -- it is possible that the Sixers could simply want the payroll flexibility and dismiss the potential idea of a sign-and-trade scenario for Butler.-Wojalemsa je napisao/la:Ma ja, sve izglednije da ce Jimmy u Hou.
@nez na aparate
Nemaju Sixersi ama bas nikakvog razloga da ovo rade.
Imaju
Ukljuci se i treci tim, ne sikiraj se.
Gordona bi prihvatili obje-rucke
Ali ostaje da se vidi

Gordona bi prihvatili obje-rucke

Ali ostaje da se vidi
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Ja sam te jos prosli put pitao,ali ti volis da zvucis kao pokvarena ploca...Daj mi 3.tim koji je voljan prihvatiti Capelu,a uz to ima igraca koji zaradjuje 15-16mil i koji se dopada PHI!?Evo samo jednog mi nadji,pa cemo dalje diskutovati.alemsa je napisao/la:Imaju![]()
Gordona bi prihvatili obje-rucke![]()
Ali ostaje da se vidi
Jedna opcija je da Jimmy uradi opt in,pa trejd,ali onda bi zrtvovao garantovanu lovu za vas u sta cisto sumnjam.
za butlera rakete bi se morale rijesiti pj,gordona i kapele ?
haha za 30% fg igraca
big lajk
haha za 30% fg igraca

big lajk
Prije nego sto Davis dodje bit ce prostora za jos dva maxa.Lagano mozemo potpisat dva superstara al po meni nema potrebe AD je dovoljan Lebronu za prsten.KK_Bosna je napisao/la:ukratko, ako davis odbaci 4 miliona bonusa imacemo 32, ako ne odbaci imacemo 28... a odbacit ce sigurnoKobe Bryant je napisao/la:Priprema se za godišnji pa puno vise radim ovih dana , pa nikako ne mogu da upratim , koliko ce na kraju Lakersi imati Cup spice za 2019/20 sad se prica o 19 mil ?, prije o 23 pa onda ako Davis ne uzme neki bonus onda 27 , a kao moglo bi i 32 mil $
stvarno kako tolika odstupanja , nista mi nije jasno
23
- Donnie Darko
- Kontakt:
pomiješao si nešto
bit će prostora za još 4 maxa
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
I ja nešto gledam. Četiri, s obzirom da je sljedeća godina prestupna.Donnie Darko je napisao/la:pomiješao si nešto
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Opusti si nije ni pocela sezona a ti vec poceo pjenit.Pripremi se za three-peat,prestizanje Jabaran,ulazak u klub 40-10-10.Nece ti bit lako ,znam al jbg tako je kako je.Za vecinu ljudi zivot je kao ruzno vrjeme,stanu i cekaju da prodje.Tako i ti sacekaj 3-4 godine da prodje dominacija pa nam dodji opet.Donnie Darko je napisao/la:pomiješao si nešto
23
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.