FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
mene je bas vijest obradovala, jos u ova doba, reko hajd da udjem da vidim, nisam ocekivao pojacanje, a narucito momka koji je igro za Tel Aviv i igra u 1. Izrealeskoj
Bit ce kod nas sigurno u prvih 11, nastupao je za 10 tim u Izraleskoj u prvih 11
Bit ce kod nas sigurno u prvih 11, nastupao je za 10 tim u Izraleskoj u prvih 11
Zadnja izmjena: extazy, dana/u 26 jun 2019, 01:21, ukupno mijenjano 1 put.
Daj jos barem jednog do sabaha 
- AlfredNobel
- Kontakt:
Daj šarajte tog Raspopovića i da izginemo.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
-
duplakruna46
- Kontakt:
Eto ga. Jel i dalje mislite da su “hanumice” iz kluba glupe da Guzinu predstavljuju u 01:00?
Rekoh vam...
Rekoh vam...
“Znate, kada su u Parizu i Londonu izmet istresali kroz prozor na ulice mi smo u Sarajevu imali kanalizaciju, vodovod i šadrvan sa 16 česama. On je imao sistem za zagrijavanje vode tako da ste mogli usred zime na Baščaršiji uzeti abdest toplom vodom.”
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Ja mislim da je ovaj zamjena Crepulji
Oremuš - Gavrić
Rahmanović
+ Stanojević kad se vrati
Oremuš - Gavrić
Rahmanović
+ Stanojević kad se vrati
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Tacno je ovo ljepse pogledati, @kraljizpionirskedoline je najavio i stopera dobrog. Pa cemo vidjeti za nadat se.
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Optimisticni komentari jednog navijaca Zeljeznicara i Hajduka na nasoj zvanicnoj

Ako racunamo da je i Guzina nas,i da dolaze sigurno jos stoper i LB na kraju ce to biti 6 novih igraca.Sakupit ce se na kraju fina brojka nadamo se pojacanja.

Ako racunamo da je i Guzina nas,i da dolaze sigurno jos stoper i LB na kraju ce to biti 6 novih igraca.Sakupit ce se na kraju fina brojka nadamo se pojacanja.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Mogli bi on i Hebib uništavati po desnoj strani, mijenjati se bek/krilo. Ima godina a fino izgleda, iskusan je tako da trebao bi biti pojačanje. Jedino me brine da ovo nije znak da Tatar ide.
Hajmo sad lijevi bek i štoper što prije.
Hajmo sad lijevi bek i štoper što prije.
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Joj ne bude li Letica i nakon 10 godina prizivanja ima da platim nekom krimosu da ga ostavi svezanog pored sebilja
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Je li ovi svi novi mogu odmah igrati protiv Celtica, do kad se moze registrovat?
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Ima fore još dosta da se igrači registrujutaremuha je napisao/la:Je li ovi svi novi mogu odmah igrati protiv Celtica, do kad se moze registrovat?
FK Sarajevo
4 jula zadnji rok prijave A lista za prvo pretkolo
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze
Optimista: moze moze
cvaja i kupis mi garaciFrancescoTotti je napisao/la:Joj ne bude li Letica i nakon 10 godina prizivanja ima da platim nekom krimosu da ga ostavi svezanog pored sebilja
ovaj ce po*ebat cijeli Valter i Dorian Grey
Imas fore dodati jos jednog/dva poslije tog datuma.Kako ono 24/48 sata prije utakmice.ShofaII je napisao/la:4 jula zadnji rok prijave A lista za prvo pretkolo
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
24 satamiky_hz je napisao/la:Imas fore dodati jos jednog/dva poslije tog datuma.Kako ono 24/48 sata prije utakmice.ShofaII je napisao/la:4 jula zadnji rok prijave A lista za prvo pretkolo
ČUVARI ČASTI WALTER IDENTITETA
A imali idalje ono pravilo da svako naredno kolo moze se po jedan igrac dodati ?miky_hz je napisao/la:Imas fore dodati jos jednog/dva poslije tog datuma.Kako ono 24/48 sata prije utakmice.ShofaII je napisao/la:4 jula zadnji rok prijave A lista za prvo pretkolo
kad skontas da je igrao za shtrashni Hapoel
Halil otisao, Milanovic dosao. Kapic i Crepulj otisli, Oremus i Gavric dosli. Moje misljenje je da je sredina zavrsena, kao i napad, uz Guzinu. Ne znam kakav je Djokanovic, ali ako je kao sto se prica, mislim da nema potrebe za zadnjim veznim, jer i Mustafic tu moze uskociti.
Iz odbrane otisli Mujakic i Sofranac, tu nam treba jedan stoper koji je u rangu sa Nihadom. I onda bi imali 4 stopera, sto je sasvim dovoljno. Najgora pozicija trenutno je lijevi bek, jer nemamo igraca uopste. Tu nam je potreban za prvu postavu igrac i za klupu ako ima neki iz akademije. Znaci jos minimalno dva igraca.
Iz odbrane otisli Mujakic i Sofranac, tu nam treba jedan stoper koji je u rangu sa Nihadom. I onda bi imali 4 stopera, sto je sasvim dovoljno. Najgora pozicija trenutno je lijevi bek, jer nemamo igraca uopste. Tu nam je potreban za prvu postavu igrac i za klupu ako ima neki iz akademije. Znaci jos minimalno dva igraca.
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Neko napisa Hadžija radi 24/7, ne spava
.
.
.
Par sati nakon toga, 00:50h
Emir na slici sa novim pojačanjem, na faci mu se vidi da nije spavo zadnjih par dana
.
.
.
Par sati nakon toga, 00:50h
Emir na slici sa novim pojačanjem, na faci mu se vidi da nije spavo zadnjih par dana
FK Sarajevo
Trenutno korisnika/ca: DoktorXabaras, mnon46 i 16 gostiju.