Treba nam jedan jak za prve postave, a alternativa može bit Hodžić, dok se Pidro ne vrati. A desni bekovi Hebib i Šabanović. I štoper jedan i to je to.zlo87 je napisao/la:Halil otisao, Milanovic dosao. Kapic i Crepulj otisli, Oremus i Gavric dosli. Moje misljenje je da je sredina zavrsena, kao i napad, uz Guzinu. Ne znam kakav je Djokanovic, ali ako je kao sto se prica, mislim da nema potrebe za zadnjim veznim, jer i Mustafic tu moze uskociti.
Iz odbrane otisli Mujakic i Sofranac, tu nam treba jedan stoper koji je u rangu sa Nihadom. I onda bi imali 4 stopera, sto je sasvim dovoljno. Najgora pozicija trenutno je lijevi bek, jer nemamo igraca uopste. Tu nam je potreban za prvu postavu igrac i za klupu ako ima neki iz akademije. Znaci jos minimalno dva igraca.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Halil < Milanoviczlo87 je napisao/la:Halil otisao, Milanovic dosao. Kapic i Crepulj otisli, Oremus i Gavric dosli. Moje misljenje je da je sredina zavrsena, kao i napad, uz Guzinu. Ne znam kakav je Djokanovic, ali ako je kao sto se prica, mislim da nema potrebe za zadnjim veznim, jer i Mustafic tu moze uskociti.
Iz odbrane otisli Mujakic i Sofranac, tu nam treba jedan stoper koji je u rangu sa Nihadom. I onda bi imali 4 stopera, sto je sasvim dovoljno. Najgora pozicija trenutno je lijevi bek, jer nemamo igraca uopste. Tu nam je potreban za prvu postavu igrac i za klupu ako ima neki iz akademije. Znaci jos minimalno dva igraca.
Kapic bara bara Gavric
Crepulja < Oremus
Ovo je pojacanje, kad dovedes bolje igrace od prijasnjih, a ne samo da se zakrpe pozicije, jos stoper, tesko je nac nekog kao Mujakic, al uvjeren sam da Hadzija vec ima par imena u kontaktu
Kovacevic ne ide sigurno, on kad ode otit ce za 5 miliona, osim ako vec nije ta ponuda na stolu, mlad je ne smijemo zuriti, moramo mu cijenu nabit
Raspopovic je strasan igrac, on kad bi dosao au, ja bi vec kod Vjecne bio
I Zrinjski sa Brbaricem i Jakovljevicem ima dobar tandem,napad Lendric dobra su ekipa dodaj i Curana onog i Mandica bice tesko al idemo po duplunopet ako bog daextazy je napisao/la:Halil < Milanoviczlo87 je napisao/la:Halil otisao, Milanovic dosao. Kapic i Crepulj otisli, Oremus i Gavric dosli. Moje misljenje je da je sredina zavrsena, kao i napad, uz Guzinu. Ne znam kakav je Djokanovic, ali ako je kao sto se prica, mislim da nema potrebe za zadnjim veznim, jer i Mustafic tu moze uskociti.
Kapic bara bara Gavric
Crepulja < Oremus
Ovo je pojacanje, kad dovedes bolje igrace od prijasnjih, a ne samo da se zakrpe pozicije, jos stoper, tesko je nac nekog kao Mujakic, al uvjeren sam da Hadzija vec ima par imena u kontaktu
Kovacevic ne ide sigurno, on kad ode otit ce za 5 miliona, osim ako vec nije ta ponuda na stolu, mlad je ne smijemo zuriti, moramo mu cijenu nabit
oni su jedini konkurent, al trener im je taraba, trebat ce im vremena da se uigraju, bit ce opasna igranka sa sudijama i to, bit ce opet gusto sa njima, al uvjeren sam titula opetzagor1987 je napisao/la:I Zrinjski sa Brbaricem i Jakovljevicem ima dobar tandem,napad Lendric dobra su ekipa dodaj i Curana onog i Mandica bice tesko al idemo po duplunopet ako bog daextazy je napisao/la:Halil < Milanoviczlo87 je napisao/la:Halil otisao, Milanovic dosao. Kapic i Crepulj otisli, Oremus i Gavric dosli. Moje misljenje je da je sredina zavrsena, kao i napad, uz Guzinu. Ne znam kakav je Djokanovic, ali ako je kao sto se prica, mislim da nema potrebe za zadnjim veznim, jer i Mustafic tu moze uskociti.
Kapic bara bara Gavric
Crepulja < Oremus
prvo kolo cemo ih mlatnut i to dobro
Dobio sam info od navijaca Hajduka (mozda ne toliko relevantan jer je proslo nekoliko godina od njegovog igranja za Bile): dijete Hajduka, solidna brzina i tehnika, iako je puno puta igrao beka ta mu pozicija ne lezi, ima problema u defanzivi..dakle to nam je pojacanje za vezni red..
Cekamo Letica da dodje i stopera obavezno, nadam se da cemo od ove cetvorke Tatar, Rahman, Vladan, Lazic uspjeti zadrzati makar dvojicu i time bi imali po meni najrespektabilniju ekipu ikad u novijoj historiji FKS!
Cekamo Letica da dodje i stopera obavezno, nadam se da cemo od ove cetvorke Tatar, Rahman, Vladan, Lazic uspjeti zadrzati makar dvojicu i time bi imali po meni najrespektabilniju ekipu ikad u novijoj historiji FKS!
Djes to ba reci sace onaj od Sabrine da objavi nake prijetnje sa viberazeRoberto je napisao/la:Dobio sam info od navijaca Hajduka (mozda ne toliko relevantan jer je proslo nekoliko godina od njegovog igranja za Bile): dijete Hajduka, solidna brzina i tehnika, iako je puno puta igrao beka ta mu pozicija ne lezi, ima problema u defanzivi..dakle to nam je pojacanje za vezni red..
-
johntravolta123
- Kontakt:
Par golova Oremusa
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Ode Nihad dodje Nebojsa
Ode Rifet dodje Mirko
Ode Almir dodje Bojan
Ode Emir dodje Slobodan
Ode Haris dodje Geodet
Ode Rifet dodje Mirko
Ode Almir dodje Bojan
Ode Emir dodje Slobodan
Ode Haris dodje Geodet
Zadnja izmjena: FrancescoTotti, dana/u 26 jun 2019, 01:57, ukupno mijenjano 1 put.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Al čuj Gedeon... Isto neki lik iz Heri Potera jbt.
Fakat bolje da mu na leđima piše ime, moćnije izgleda.
Maccabi Halifa 1 1 odigrao 90 minuta
Hapoel Tel Aviv 0 0 odigrao 90 minuta
Maccabi Halifa 0 0 odigrao 90 minuta
Maccabi Tel Aviv odigrao 90 minuta
Znate i sami kakvi su ovo timovi, a kad pocnes u prvoj i odigras svih 90 protiv ovih timova moras da valjas
Bukvalno protiv svakog jakog tima je odigrao 90, protiv onih najslabiji je zamjenjen da odmori vjerovatno, to govori da se mnogo racunalo na njega
Pa zar nije Geodet lice koje ispituje zemljiste ? Nesto se tako slicno kaze, ko mu dade ime ebo te, ko Grcki Bog hahah
Znate i sami kakvi su ovo timovi, a kad pocnes u prvoj i odigras svih 90 protiv ovih timova moras da valjas
Bukvalno protiv svakog jakog tima je odigrao 90, protiv onih najslabiji je zamjenjen da odmori vjerovatno, to govori da se mnogo racunalo na njega
Pa zar nije Geodet lice koje ispituje zemljiste ? Nesto se tako slicno kaze, ko mu dade ime ebo te, ko Grcki Bog hahah
Zadnja izmjena: extazy, dana/u 26 jun 2019, 01:58, ukupno mijenjano 1 put.
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Sve je bolje nego Guzinaskoroalen je napisao/la:Al čuj Gedeon... Isto neki lik iz Heri Potera jbt.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Pa igrao je i za Makabi,plus vidim samo eurogolove dajeextazy je napisao/la:Maccabi Halifa 1 1 odigrao 90 minuta
Ovo bi već moglo biti fino pojačanje za ekipu, bio je standardan u jačoj ligi,idemo dalje 
Da za Hapoel Tel Avivzagor1987 je napisao/la:Pa igrao je i za Makabi,plus vidim samo eurogolove dajeextazy je napisao/la:Maccabi Halifa 1 1 odigrao 90 minuta
odigrao 720 minuta, i dao 2 gola
i osvojio kup sa istim
Zadnja izmjena: extazy, dana/u 26 jun 2019, 02:01, ukupno mijenjano 1 put.
Znaci Gedeon Guzina bi u prevodu na naski znacilo uništavač šupakaIn Hebrew the meaning of the name Gedeon is: Destroyer.
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Ovi što su zaspali i nisu ispratili pojačanje, sutra će zakasnit na poso'
Dok ujutro provjere ko je, šta je, pa kakav su doček forumaši napravili...
Dok ujutro provjere ko je, šta je, pa kakav su doček forumaši napravili...
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
zeRoberto je napisao/la:Znaci Gedeon Guzina bi u prevodu na naski znacilo uništavač šupakaIn Hebrew the meaning of the name Gedeon is: Destroyer.
Sad mi se i ne spava, bas me razbudi Oremus
Mislim da je to ovo sto je miky pomenuo.extazy je napisao/la:A imali idalje ono pravilo da svako naredno kolo moze se po jedan igrac dodati ?miky_hz je napisao/la:Imas fore dodati jos jednog/dva poslije tog datuma.Kako ono 24/48 sata prije utakmice.ShofaII je napisao/la:4 jula zadnji rok prijave A lista za prvo pretkolo
Ali iskopace to neko vec do drugog pretkola LP pa cemo znati
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze
Optimista: moze moze
- SedrenikHz
- Kontakt:
Treba završit Alvesa, otpisan je iz Parisa 
železničar RS !!!
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
Trenutno korisnika/ca: mavi, nedimmmm1337, Puas i 28 gostiju.