uozbilji se nemoj me tjerat da ti govorim svasta.Kad budes imo nba sajt od kojeg mozes da zivis javi se,kad budes imo stranicu o nba sa 2,5 mil pratitelja javi se,kad napises knjigu o kosarci i prodas preko hiljadu primjeraka javi seGOAT je napisao/la:Opusti si nije ni pocela sezona a ti vec poceo pjenit.Pripremi se za three-peat,prestizanje Jabaran,ulazak u klub 40-10-10.Nece ti bit lako ,znam al jbg tako je kako je.Za vecinu ljudi zivot je kao ruzno vrjeme,stanu i cekaju da prodje.Tako i ti sacekaj 3-4 godine da prodje dominacija pa nam dodji opet.Donnie Darko je napisao/la:pomiješao si nešto
bit će prostora za još 4 maxa
2019-20 NBA Preseason
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
- Donnie Darko
- Kontakt:
Re: 2019-20 NBA Preseason
Sve prekucano,imas li kakav ozbiljniji zahtjev?Pise se jos jedna za balkansko podrucje,i sajt je u fazi za isto.Hoces da te zaposlim?Da lozis raju po komentarima sa laznih profila,bacis kosku i tako to?Plata fiksna!Donnie Darko je napisao/la:uozbilji se nemoj me tjerat da ti govorim svasta.Kad budes imo nba sajt od kojeg mozes da zivis javi se,kad budes imo stranicu o nba sa 2,5 mil pratitelja javi se,kad napises knjigu o kosarci i prodas preko hiljadu primjeraka javi seGOAT je napisao/la:Opusti si nije ni pocela sezona a ti vec poceo pjenit.Pripremi se za three-peat,prestizanje Jabaran,ulazak u klub 40-10-10.Nece ti bit lako ,znam al jbg tako je kako je.Za vecinu ljudi zivot je kao ruzno vrjeme,stanu i cekaju da prodje.Tako i ti sacekaj 3-4 godine da prodje dominacija pa nam dodji opet.Donnie Darko je napisao/la:pomiješao si nešto
bit će prostora za još 4 maxa
23
Na čemu si ti bolan, kakva još dva maxa?
Misliš da bude neka vrsta freelancera za tebe? 

41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
Klay Thompson would be open to a meeting with the Clippers should the Warriors not present him with a max salary offer at the start of free agency, Adrian Wojnarowski said.
San Antonio could be a fit in Trevor Ariza, Jabari Young of The Athletic writes. Ariza earned $15MM last season on a one year deal and the Spurs had interest in him last summer, Young hears. Ariza is a candidate for the mid-level exception.
San Antonio could be a fit in Trevor Ariza, Jabari Young of The Athletic writes. Ariza earned $15MM last season on a one year deal and the Spurs had interest in him last summer, Young hears. Ariza is a candidate for the mid-level exception.
"I want to build a team that’s invincible, so that they have to send a team from bloody Mars to beat us!" -Bill Shankly
La Vine prodaje vilu koju je kupio prije pola godine tako da se i tu nešto kuha jer tko bi platio 3 mil vilu i prodavao je nakon pola godine po nižoj cijeni.
"I want to build a team that’s invincible, so that they have to send a team from bloody Mars to beat us!" -Bill Shankly
- Vainglorious
- Kontakt:
Mislis INFLUENCER?S-Y-L-A-R je napisao/la:Misliš da bude neka vrsta freelancera za tebe?

Svakako je isto, proguglaj maloVainglorious je napisao/la:Mislis INFLUENCER?S-Y-L-A-R je napisao/la:Misliš da bude neka vrsta freelancera za tebe?

41.21.1.
- Vainglorious
- Kontakt:
Nije isto... Nas veleuspjesni NBA Stphen Hawking samo influencere primaS-Y-L-A-R je napisao/la:Svakako je isto, proguglaj maloVainglorious je napisao/la:Mislis INFLUENCER?S-Y-L-A-R je napisao/la:Misliš da bude neka vrsta freelancera za tebe?

Nece dati Gordona i Capelu za Butlera, budi zdrav. Jednog hoce, obojicu nea sanse, najvjerovatnije GordonaTorres_9 je napisao/la:za butlera rakete bi se morale rijesiti pj,gordona i kapele ?
haha za 30% fg igraca![]()
![]()
big lajk
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Ne moze se odraditi S&T bez da HOU posalje "vani" 30mil,a ti sracunaj kako cete skupiti te pare i koje ce igrace ukljucivati. 

Edward i Jimmy duo
Morey tata igrice.

Morey tata igrice.

Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
Pa poslat ce, samo nece Gordona i Capelu, nea sanse da daju obojicu.NEZALAGANJE je napisao/la:Ne moze se odraditi S&T bez da HOU posalje "vani" 30mil,a ti sracunaj kako cete skupiti te pare i koje ce igrace ukljucivati.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Dobro,skontaj mi koji igraci ce ciniti tih 30mil,nakon sto pogledas svoj roster i plate tamo.alemsa je napisao/la:Pa poslat ce, samo nece Gordona i Capelu, nea sanse da daju obojicu.NEZALAGANJE je napisao/la:Ne moze se odraditi S&T bez da HOU posalje "vani" 30mil,a ti sracunaj kako cete skupiti te pare i koje ce igrace ukljucivati.

Jesi ti lik cudan nekad, imaju ljudi koji si zaduzeni da to skontaju, poso im je. Mozemo naglabat do sutra, poslat ce ovog onog. Znam sigurno da nece dat obojicu jer je to previse, no ako je Morey javno rekao da moze i da mu je to cilj. Eto ti znas da ne moze bolje od njegNEZALAGANJE je napisao/la:Dobro,skontaj mi koji igraci ce ciniti tih 30mil,nakon sto pogledas svoj roster i plate tamo.alemsa je napisao/la:Pa poslat ce, samo nece Gordona i Capelu, nea sanse da daju obojicu.NEZALAGANJE je napisao/la:Ne moze se odraditi S&T bez da HOU posalje "vani" 30mil,a ti sracunaj kako cete skupiti te pare i koje ce igrace ukljucivati.

Uostalom ostaje da se vidi, h ou ce'l uopste Butler htjeti ovamo
Ne treba im Butler,bolje je da ganjaju pickove i da podmladjuju ekipu.Priliku su prsten su imali dva puta i tjt.
23
Ako dovedu Butlera jaci su od LalGOAT je napisao/la:Ne treba im Butler,bolje je da ganjaju pickove i da podmladjuju ekipu.Priliku su prsten su imali dva puta i tjt.

Rakete ne ganjaju pikove i tank budalastinje, samo dovedu superstara

šta će sixersima capela?
gordon haj i nekako
gordon haj i nekako
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Ja vrlo dobro poznajem situaciju kad je cap u pitanju.Pravila su svima dostupna,samo ih treba znati procitati,nauciti,tumaciti i koristiti.Ne treba mi Morey za takvo nesto.alemsa je napisao/la:
Jesi ti lik cudan nekad, imaju ljudi koji si zaduzeni da to skontaju, poso im je. Mozemo naglabat do sutra, poslat ce ovog onog. Znam sigurno da nece dat obojicu jer je to previse, no ako je Morey javno rekao da moze i da mu je to cilj. Eto ti znas da ne moze bolje od njeg![]()
Uostalom ostaje da se vidi, h ou ce'l uopste Butler htjeti ovamo

Ja ti evo kazem da su samo 3 opcije u igri da dovedete Butlera.
Prva je da Butler uradi opt in i onda slijedi cisti trejd.Woj rece da to nije opcija,jer Butler rizikuje garantovanu lovu,a i ako bi to uradio,pa trazio trejd,PHI nema nikakvu obavezu da ga posalje u HOU.Jednostavno bi saslusali i uzeli za SEBE najbolju ponudu.
Druga opcija je da Paula nekome uvalite i tako kreirate prostor,ali ta je opcija totalno nerealna,jer bi to trebalo uciniti tako da ne primite nikakvu platu nazad.Ekipe koje imaju cap da prime 38mil,sigurno ga nece potrositi na Paula.
I treca opcija je pominjani S&T u kojem vi morate poslati 30mil "vani" kako vec rekoh.Jedina 2 igraca koja imate u rosteru i koja omogucavaju tu cifru su Gordon i Capela.I to ti je to,pa ti racunaj kako hoces da nece ici obojica,ako se ovo cudo od dovodjenja Butlera uopste i desi.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Capela i njegov ugovor im nikako ne trebaju,ali je njegova plata neophodna da bi se eventualni S&T za Butlera mogao odraditi.U tom slucaju,HOU treba 3.tim kojem bi Capela bio zanimljiv,a koji ima igraca koji zaradjuje 15-16mil godisnje i da se taj igrac dopada PHI.TonySosa je napisao/la:šta će sixersima capela?
gordon haj i nekako
Jedna od opcija je i da PHI zaista uzme i Gordona i Capelu direktno od HOU,pa da onda oni dalje trejduju Capelu,ali ne vidim razlog za toliku patnju.Brand i Brown nisu toliko ludi.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.