2019-20 NBA Preseason
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: 2019-20 NBA Preseason
Sixersi nemaju uopće potrebu za igračem kao što je Capela, ako Houston hoće Butlera moraće nešto drugo izmajmunisati.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
melo to lakers
al mi se ne svidja sto lebron zeli i JR-a dovesti
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
eto, svi sretni i zadovoljniNEZALAGANJE je napisao/la:Capela i njegov ugovor im nikako ne trebaju,ali je njegova plata neophodna da bi se eventualni S&T za Butlera mogao odraditi.U tom slucaju,HOU treba 3.tim kojem bi Capela bio zanimljiv,a koji ima igraca koji zaradjuje 15-16mil godisnje i da se taj igrac dopada PHI.TonySosa je napisao/la:šta će sixersima capela?
gordon haj i nekako
Jedna od opcija je i da PHI zaista uzme i Gordona i Capelu direktno od HOU,pa da onda oni dalje trejduju Capelu,ali ne vidim razlog za toliku patnju.Brand i Brown nisu toliko ludi.
http://www.espn.com/nba/tradeMachine?tradeId=y66t7laa
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
- BuffonGigi
- Kontakt:
Mislim da si se malo zeznuo. Trade je sad programiran da se desi upravo 6. jula, ali Lakersi bi trebali da ga odloze do 30-og, a niko ne vjeruje da ce Pelsi pristati.Brokula je napisao/la:Ja koliko znam da vaša "najsigurnija i najvjerovatnija" opcija gdje će Lakersi imati 32 miliona uključuje da ga ne potpišu do 6. jula što bi Pelicansima otvorilo da ga pošalju bilo gdje drugo
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
Koliko bi tradeova propalo kad bi sad iz NOP rekli necemo poslati AD-a u Lakerse? 
190/5[Woynarowski] 76ers aren’t interested in letting Butler walk
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
- AshburtonG
- Kontakt:
A samim tim i sva buduca poslovanja Pelsa.JHam je napisao/la:Koliko bi tradeova propalo kad bi sad iz NOP rekli necemo poslati AD-a u Lakerse?
- IlCapitano
- Kontakt:
Clutch je napisao/la:190/5[Woynarowski] 76ers aren’t interested in letting Butler walk
MGRADS na Twitteru koji se druži s igračima i puno njih ga prati rekao je još prije par mjeseci da mu se ne sviđa tamo i neće sigurno ostati.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
- kontrasviju
- Kontakt:
Ako će JR potpisati za vet.min, ja mislim da je ok. Igrao je s LeBronom, zna kako njegove ekipe funkcionišu, bio bi dobar fit. Svakako se od njega ne bi očekivalo niti tražilo nešto posebno, vjerovatno bi bio četvrti/peti igrač s klupe.KK_Bosna je napisao/la:melo to lakers![]()
1921
KAkvi ce to partyi biti po Los AngelesuKK_Bosna je napisao/la:melo to lakers![]()
Vidjecemo, cisto sumnjam da ce odbiti ove novceIlCapitano je napisao/la:Clutch je napisao/la:190/5[Woynarowski] 76ers aren’t interested in letting Butler walk
MGRADS na Twitteru koji se druži s igračima i puno njih ga prati rekao je još prije par mjeseci da mu se ne sviđa tamo i neće sigurno ostati.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Nek potpisu Mela, JRa, Jimmera, Beasleya i Thomasa
Ako ga potpišu 6. Jula neće imati ona 32. miliona, čini mi se da tako ide.BuffonGigi je napisao/la:Mislim da si se malo zeznuo. Trade je sad programiran da se desi upravo 6. jula, ali Lakersi bi trebali da ga odloze do 30-og, a niko ne vjeruje da ce Pelsi pristati.Brokula je napisao/la:Ja koliko znam da vaša "najsigurnija i najvjerovatnija" opcija gdje će Lakersi imati 32 miliona uključuje da ga ne potpišu do 6. jula što bi Pelicansima otvorilo da ga pošalju bilo gdje drugo
Komplikacije
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- camparinho
- Kontakt:
Izgleda da Tobias i Butler nece zajedno da igraju, sad zavisi koga zeli Phila. Za njih bi bio pametan S&T ako Butler ne zeli da ostane i potpis Tobiasa ukoliko je to moguce. Od Houstona Gordona da pokupe i treca ekipa gdje ce Capela neko ala Charlotte a da oni posalju Monka i Bridgesa Phili. Charlotte:Capela Houston:Butler Phila:Monk,Bridges i Gordon.
Sve ekipe korektno prosle po meni barem
Clutch city be safe rage hard!
Moraju dati dvojicu od gore navedene trojice. Capela, Gordon, Tucker.alemsa je napisao/la:Nece dati Gordona i Capelu za Butlera, budi zdrav. Jednog hoce, obojicu nea sanse, najvjerovatnije GordonaTorres_9 je napisao/la:za butlera rakete bi se morale rijesiti pj,gordona i kapele ?
haha za 30% fg igraca![]()
![]()
big lajk
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Da objasnim jos jednom situaciju sa capom LA....
Oni trenutno imaju 32mil cap prostora,ali zbog cinjenice da u taj cap treba uklopiti i Davisa,ta cifra je 19mil odnosno 23mil ako znaju da ce on odbaciti svoja 4mil trade kickera.Lakersi pokusavaju povecati ovaj cap dodatnim rjesavanjem ugovora Wagnera,Bonge i Jonesa sto bi otvorilo jos nekih 3-4mil(nisam detaljno racunao),sto bi moglo biti dovoljno za max Russella.
E zbog ovoga me ne cudi da im je on i prva meta u FAu.
Oni trenutno imaju 32mil cap prostora,ali zbog cinjenice da u taj cap treba uklopiti i Davisa,ta cifra je 19mil odnosno 23mil ako znaju da ce on odbaciti svoja 4mil trade kickera.Lakersi pokusavaju povecati ovaj cap dodatnim rjesavanjem ugovora Wagnera,Bonge i Jonesa sto bi otvorilo jos nekih 3-4mil(nisam detaljno racunao),sto bi moglo biti dovoljno za max Russella.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
CHA je ekipa koja ce biti preko capa.Ne mogu primiti Capelinih 16mil,a poslati vani samo 7-8mil.camparinho je napisao/la:Izgleda da Tobias i Butler nece zajedno da igraju, sad zavisi koga zeli Phila. Za njih bi bio pametan S&T ako Butler ne zeli da ostane i potpis Tobiasa ukoliko je to moguce. Od Houstona Gordona da pokupe i treca ekipa gdje ce Capela neko ala Charlotte a da oni posalju Monka i Bridgesa Phili. Charlotte:Capela Houston:Butler Phila:Monk,Bridges i Gordon.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Samo kombinacija Gordona i Capele stvara 30mil.Tucker nikako.Locust je napisao/la: Moraju dati dvojicu od gore navedene trojice. Capela, Gordon, Tucker.
ja ipak vise vjerujem da se marks i woj bolje razumiju od tebeNEZALAGANJE je napisao/la:Da objasnim jos jednom situaciju sa capom LA....
dakle, wagner, bonga i jones OUT = 32 miliona dolara
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
On je jedna budala ako odluci da ide.Iz vise razloga.Clutch je napisao/la:190/5[Woynarowski] 76ers aren’t interested in letting Butler walk
Prvo,ostavice ogromne novce na stolu.Drugo,isao bi u sistem u kojem lopta vec treba i Hardenu i Paulu.Neko bi sigurno coskario,a to bi bio i sam Jimmy pocesto,jer Harden ne zna igrati bez lopte.
I trece,ne znam zasto bi vi pomagali HOU u tom nekom S&Tu i opterecivali svoj cap?Capela vam ne treba,a Gordon nije nekih igrac koji bi vas nesto posebmo uzdigao,a sa porezom bi ga placali najmanje 25mil.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.