bhpremierliga12 je napisao/la:Ja sam ovdje prije mozda 20-30 dana pisao o 2 mlada igraca, obojica po 18 godina koja su prosle sezone u Federalnoj zabila vise golova nego bilo koji nas igrac prosle sezone. Opet kazem sa samo 18 godina, Mehic i Subasic. Stvarno je nevjerovatno da niko nije primijetio momke, ovaj jedan jos sa naseg kantona, pa da ih dovede na probu par dana i da potpise jake ugovore s njima, a potpisuje se sa neznalicama i totalnim anonimusima. Eno ih obojica u Zelji, jedan potpisao na 5 godina, a i drugi ce sigurno.
Nevjerovatno je kako nam jadno propadaju prilike za ovakvim mladim igracima, a opet kazem dovode se anonimusi istroseni![]()
Smijem glavu dati, da uzmes mene i jos jednog sa foruma da bi za iste pare doveli 3x bolje igrace od Smajlovica i Smajica, makar bi bila neka vizija i makar bi igrali negdje zadnju godinu dana..
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
-
WestSideTz
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Sloboda je emocija ! 🔴⚫
Athletic Bilbao ⚪🔴
Athletic Bilbao ⚪🔴
-
Sariel1987
- Kontakt:
Znaci ne mogu da vjerujem da poslje svega vidjenog u i oko kluba vi ocekujete da ce neko skautirat po kantonu i dovlacit ove mladje talente, pa jebte zivot. Nevjerovatno...
-
intercontinental
- Kontakt:
Crnjo otiso u Holandiju po papire, ostaje kod nas. Jucer na treningu se istakao novi vezni igrac ne znam mu ime uglavnom ljevak odlicaan pregled igre, precizan zadnji pas sve top...U koliko se ne dovede stoper novi nazalost Salihovic i Ivetic ce nam igrati na stoperskim pozicijama..
u transu pjesma nek zagrmi
SLOBODO gazi sve do pobjede
SLOBODO gazi sve do pobjede
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
pa imaju uvid.
dolazili su iz Zvijezde Gradacac neki na probe na velika vrata, pa se par dana zadrzali. Nego sve najbolje sto imaju ide u druge klubove, ili cekaju da im propadnu angazmani negdje drugo pa im je Sloboda zadnja opcija
i sad jedna agencija, bliska jednom menadzeru vuce sve konce. Nista se nije promijenilo
to sto taj menadzer siroj javnosti nije poznat kao Husaric i neki slicni ne znaci da ista ide drugacije, a nazalost upoznat cemo ih vrlo dobro ako prelazni rok nastavi ovim tempom. Do sad je proslo 40 igraca zadovoljila mozda 3
crnjo im je bio najvrijedniji eksponat a dabogda da ce ostati, a kamo li da bude neka znacajna prevaga. Od ovolikog broja igraca koji prolaze i koji ce proci neko ne prati fudbal bi ubo 2 i onda ce biti mi doveli pojacanja. A sve provjerene igrace koji su se nudili svim silama guraju od Slobode.
nema para, losi uslovi, naruceni clanci. Pa sto onda dovodis svoje igrace ako pricas okolo da je tako lose, sam sebi u stomak skaces
dolazili su iz Zvijezde Gradacac neki na probe na velika vrata, pa se par dana zadrzali. Nego sve najbolje sto imaju ide u druge klubove, ili cekaju da im propadnu angazmani negdje drugo pa im je Sloboda zadnja opcija
i sad jedna agencija, bliska jednom menadzeru vuce sve konce. Nista se nije promijenilo
to sto taj menadzer siroj javnosti nije poznat kao Husaric i neki slicni ne znaci da ista ide drugacije, a nazalost upoznat cemo ih vrlo dobro ako prelazni rok nastavi ovim tempom. Do sad je proslo 40 igraca zadovoljila mozda 3
crnjo im je bio najvrijedniji eksponat a dabogda da ce ostati, a kamo li da bude neka znacajna prevaga. Od ovolikog broja igraca koji prolaze i koji ce proci neko ne prati fudbal bi ubo 2 i onda ce biti mi doveli pojacanja. A sve provjerene igrace koji su se nudili svim silama guraju od Slobode.
nema para, losi uslovi, naruceni clanci. Pa sto onda dovodis svoje igrace ako pricas okolo da je tako lose, sam sebi u stomak skaces
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
- RollingPaper
- Kontakt:
Imamo 1% od oko 900 milja eura za Civica
Svi normalni stavljaju te klauze minimum 10-15%, mi 1%RollingPaper je napisao/la:Imamo 1% od oko 900 milja eura za Civica
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
ma drugo je to, davno je on zavrsio sa Slobodom da bi se takve klauzule primjenjivale. Ovo je klauzula koju UEFA daje svim klubovima gdje je igrac igrao ako se radi ino transfer (nesto kao Dzeko iz Wolfsburga u Siti sto je zeljo dobio mali procenat, samo sto je transfer bio ogroman hahaha)
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
- bhpremierliga12
- Kontakt:
Ma covjek je promijenio 3 kluba, tako da mi dobijemo mali dio od transfera. Npr za Todorovica imamo 10% od sljedeceg, a igrace treba prodavati bilo kako, jer ako kasnije uspije pare ce ti se vracati od ovih procenata koliko toliko.wobly92 je napisao/la:Svi normalni stavljaju te klauze minimum 10-15%, mi 1%RollingPaper je napisao/la:Imamo 1% od oko 900 milja eura za CivicaOd kog je i dobro je, uhar 20 hiljada, sad još samo 180 i mjesec smo ovaj rahat.
Na te ne dam, na te ne dam, na te ne dam Slobodo,
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!
to je naknada za treniranje, znači 9000€ 
more SD i TM bit za glavušice i piva
more SD i TM bit za glavušice i piva
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
-
stokasistoka69
- Kontakt:
Lose je ovo bas, nisam ja dosao nikoga braniti, zaboli me ne brane ni mene ono sam napisao onako realno da ce svaka uprava doci na stup srama, jedino Koperfild da dodje pa da pokusa nesto, a s ovom ekipom ispadamo 90 posto iz lige, jos onaj alkoholicar Smajlovic ne znam uopste sta radi tu, druga liga druga lia smiju nam se svi nikada se vise necemo vratitii, tu smo najjaci najjaci, daj Boze da ne bude ove pjesme
Nadajmo se da ce Holandjanin nazad. Eksplozivan je i moze bit od velike koristi u nasem prvenstvu gdje je malo takvih igraca
Niko, niko, samo Sloboda
- Brcanskamalta
- Kontakt:
Cuj Celik poslao ponudu za Beganovica haha
"Ako doznaju Bošnjaci da neću sam samcat biti u ratu, hrabrije će vojevati." (pismo Papi Piju II 1462.)
Stjepan Tomasevic
"Od slavnijeh smo tebi Slava i od Bošnjaka mi poslani." ("Pavlimir", 1632.)
Junije Palmotic
Stjepan Tomasevic
Junije Palmotic
-
stokasistoka69
- Kontakt:
Ja mislim da je najbolje da Jasmin Imamovic bude predsjednik ionako samo on daje pare ionako se samo on pljuje, ovi svi sto su dosli marke nisu dali sve neke pozajmice ... Preuzmi to Dzasmine aahahahhaha
- bhpremierliga12
- Kontakt:
Pa neki dan odbili ponudu od 150k eura, sto bi ga dali za 100k? Normalno da se gleda da se proda ovo ljeto, nije ni planirano da momak ostane.avenija je napisao/la:Konkretna ponuda. 100 k KM + procenat jer bi vjerovatno isao za tursku nakon sto se pokaze..Brcanskamalta je napisao/la:Cuj Celik poslao ponudu za Beganovica haha
sta ce ako ostane sa tom ekipom propast ce mu karijera.
Na te ne dam, na te ne dam, na te ne dam Slobodo,
- Brcanskamalta
- Kontakt:
A u Celiku procvjetat jelavenija je napisao/la:Konkretna ponuda. 100 k KM + procenat jer bi vjerovatno isao za tursku nakon sto se pokaze..Brcanskamalta je napisao/la:Cuj Celik poslao ponudu za Beganovica haha
sta ce ako ostane sa tom ekipom propast ce mu karijera.
Izvini druze, mi evo ovaki kaki smo prodasmo Mesica,Husejnovica,Todorovica..Krpica...milionski transferi..u km naravno osim Krpica...
Koga to Celik prodao....On je nas jedini dragulj trenutno,pravi eksponat i odbili smo 300 milja plus 15 posto od Danaca...A pod ugovorom momak, ali ne kao Azir
Moze al 50 posto od narednog transfera...
"Ako doznaju Bošnjaci da neću sam samcat biti u ratu, hrabrije će vojevati." (pismo Papi Piju II 1462.)
Stjepan Tomasevic
Junije Palmotic
Stjepan Tomasevic
Junije Palmotic
- Brcanskamalta
- Kontakt:
Nas niko nece nabiti 5 komada,niti cemo ispasti...
Stjepan Tomasevic
Junije Palmotic
Stjepan Tomasevic
Junije Palmotic
Jedini način da spasi karijeru je odlazak u ćelik
Misli drugorazredni turski krimos da uzme pare na Beganu tako sto ce platiti pišl?ivih 50k € obestećenja
Misli drugorazredni turski krimos da uzme pare na Beganu tako sto ce platiti pišl?ivih 50k € obestećenja
? ? <3
Mirise cvijece ko moja Rinaka
Šaka bosasa i vopi, doručak šampiona <3
Mirise cvijece ko moja Rinaka
Šaka bosasa i vopi, doručak šampiona <3
- TzBulevar87
- Kontakt:
Kakvi bijednici, prvi put u zadnjih 15 godina im plata ne kasni vise od 3 mjeseca i misle da su dostigli neki nivo 
075
- TzBulevar87
- Kontakt:
Tacno ga zamisljam sa onim njihovim "Ć" kako objasnjava ovu situaciju od svakog po 5 komada
Pa tacno su uvijek cirkus bili 
075
- Beduin
- Kontakt:
Sad kad Azmir ponudi 150k, odmah kontra drugih.
Celik ponudio 100k, wahaha. Na buhtlama im igraci, a oni bi nudili nekome pare za transfer
Celik ponudio 100k, wahaha. Na buhtlama im igraci, a oni bi nudili nekome pare za transfer
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.