slazem se da je veliki talenat...a sad da je bolji od Boje to nisi u pravu...Boje igra PL a mali subasic federalnu ligu...L' Imperator je napisao/la:Većeg talenta još od Emira Hadžića nisam vidio u Rudaru. Potpisujte malog Subašića! Bolji je od Boje!
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
A jest šmeker ovaj, ja kontam sve grdna mu faca, a ustvari njega i onog sto je otisao kod kona pomiješao

Slava rodu, slava Svarogu, Slava Perunu, SLAVA SLAVENSKOM RODU !
- Dokoljenko
- Kontakt:
@onsarh druze, ne bi ti trafoa.
@Ljozee, money money.
Tek poceo prelazni.
@Ljozee, money money.
Tek poceo prelazni.
Mi smo Željini, Željo je naš!
"Samo je pitanje vremena, kada će se Željina lokomotiva ponovo okititi zastavama slave i uspjeha"
"Samo je pitanje vremena, kada će se Željina lokomotiva ponovo okititi zastavama slave i uspjeha"
Otpustili su se, sad će ikindija stoper nije došao.
UPRAVA NAPOLJE
UPRAVA NAPOLJE
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
A Bogi usao u posljednjih godinu dana ugovora!! Sad moze potpisati ugovor sa nekim klubomOsim13 je napisao/la:Otpustili su se, sad će ikindija stoper nije došao.
UPRAVA NAPOLJE
Zar da zbog administrativne greske ostanemo bez stuba odbrane?????????
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Meni ne bi? trofeja ili trafoa, sta ti je trafo?Dokoljenko je napisao/la:@onsarh druze, ne bi ti trafoa.![]()
@Ljozee, money money.![]()
Tek poceo prelazni.
- Dokoljenko
- Kontakt:
Nasi najbolji advokati rade na transferu.irfo je napisao/la:A Bogi usao u posljednjih godinu dana ugovora!! Sad moze potpisati ugovor sa nekim klubomOsim13 je napisao/la:Otpustili su se, sad će ikindija stoper nije došao.
UPRAVA NAPOLJE![]()
![]()
Ivan Kostić zadužio opremu FK Željezničar
@onsarh The Trafo. Cudi me da ti nisi upucen.
Ne kontam bas najbolje, mozes i na pp
Da li je moguće staviti u prvih 11 i Ramovića i Ermina Zeca ili 1 mora na klupu 
Mislim da je Sinan u Mladosti nekad znao krilo igrat
Stavljao ga je i Adzem ja mslm, lijevo krilo, nije se bas najbolje snalazio.braco je napisao/la:Da li je moguće staviti u prvih 11 i Ramovića i Ermina Zeca ili 1 mora na klupu
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
Meni samo Bekrićev potpis ovu gorčinu može saprati...irfo je napisao/la:A Bogi usao u posljednjih godinu dana ugovora!! Sad moze potpisati ugovor sa nekim klubomOsim13 je napisao/la:Otpustili su se, sad će ikindija stoper nije došao.
UPRAVA NAPOLJE![]()
![]()
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
- Dokoljenko
- Kontakt:
@Barbarez je Željo!
Idemo Manijaci jako, svi kao jedan!
Mi smo Željini Željo je naš!
Idemo Manijaci jako, svi kao jedan!
Mi smo Željini Željo je naš!
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Hvala momci ako imate kakvih ideja za dresove napišite pa ću odraditkerimatomic1921 je napisao/la:Jao ovaj je beton!!onsarh je napisao/la:Ovaj![]()
- kerimatomic1921
- Kontakt:
- Dokoljenko
- Kontakt:
Dado najspremniji i sa najvecim voljnim momentom. Valja ga izbaciti iz sastava.kerimatomic1921 je napisao/la:Hajdar razbijac, Bojo centralni, Rama desetka. Sexy
To ko Portov dres ove sezone

Inače nisam neki fan ovih na pruge ali daj šta daš

Inače nisam neki fan ovih na pruge ali daj šta daš
- Manijaci19871921
- Kontakt:
I velbek se ganja.
A na utakmici protiv Mladosti,najveću kilometražu prema "polaru" je imao Hajdarević!
MIGRANTI iz METROPOLE!
Strah je neizlječiva bolest....
Strah je neizlječiva bolest....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 32 gosta.