Vitaly Zdorovetskiy stigao u Bosnu i Hercegovinu
Jedan od najpopularnijih komičara današnjice Vitaly Zdorovetskiy ovih se dana zajedno sa svojom djevojkom Kinsley Wolanski nalazi na Balkanu.

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Vitaly Zdorovetskiy stigao u Bosnu i Hercegovinu
Jedan od najpopularnijih komičara današnjice Vitaly Zdorovetskiy ovih se dana zajedno sa svojom djevojkom Kinsley Wolanski nalazi na Balkanu.
od čega li su žute hmmmOsim13 je napisao/la:Žute tange Trappove hanume
Zar su vam migranti prije 5 godina poceli dolaziti?harden je napisao/la:Ma ono, ne znam sta da ti kazem... nije lose iskustvo al nije ni 5% ko sto je nekad bila Regata. Prije nekih 4-5 godina je bas poceo pad, ne bude puno ljudi kao prije al rafting ko rafting je top.bodi123 je napisao/la:http://nationalpark-una.ba/en/event.php?id=14harden je napisao/la: .
Valjal ovo sta momčino ako si bio kad, il ako ima ko da je bio da mi kaže
Nema to nikakve veze sa regatom, regata je jednostavno propala kao dogadjaj zbog lose organizacije, nekad je bilo vise camaca nego sto sad ljudi ide. Najzanimljiviji dio dogadjaja budu skokovi sa bloba, to su ubacili prije godinu dvije.ASD je napisao/la: Zar su vam migranti prije 5 godina poceli dolaziti?
Fuj ko je sve moderator na ovom forumuSarmelino je napisao/la:koliko bog pisa po meni stvorio sam golden shower fetish
coelho41 je napisao/la:Fuj ko je sve moderator na ovom forumuSarmelino je napisao/la:koliko bog pisa po meni stvorio sam golden shower fetish
Većinski smo narod u državi a u praksi imamo najmanja prava. I onda Hrvati kažu majorizacija.ASD je napisao/la:Manjina su tamo, nema ko da se bori za prava.
Vecina Srebrenicana je po Sarajevu, TK ili po inostranstvu.
Svi povratnici su heroji koji au peije svega izdati od svojih.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.