FK Tuzla City
Moderator/ica: GracanicaAA
-
tuzlacity2017
- Kontakt:
-
tuzlacity2017
- Kontakt:
-
tuzlacity2017
- Kontakt:
Re: FK Tuzla City
Dijeliće im azmir i to džaba po iftarima.sloboda1921 je napisao/la:Onda će vas na svakoj utakmici biti desetaktuzlacity2017 je napisao/la:Čujem da će za narednu sezonu ulazak biti opet besplatan .Na zapadnu tribinu moći će se ući samo sa obilježjima kluba TuzlaCity.(dres,šal i sl.)
Ostali gledaoci će ići na sjevernu tribinu.
-
sloboda1921
- Kontakt:
evo da je iskoristim nismo se razumjeli mislio sam na deset tisućatuzlacity2017 je napisao/la:Nisam očekivao tako ad hok zaključak od tebe.sloboda1921 je napisao/la:Onda će vas na svakoj utakmici biti desetaktuzlacity2017 je napisao/la:Čujem da će za narednu sezonu ulazak biti opet besplatan .Na zapadnu tribinu moći će se ući samo sa obilježjima kluba TuzlaCity.(dres,šal i sl.)
Ostali gledaoci će ići na sjevernu tribinu.
Nisam sve iznio mada, može se analogijom zaključiti.
Hajde sad ,imaš drugu priliku.
-
tuzlacity2017
- Kontakt:
Jedino što će uslov za učlanjenje u klub biti je da se kupi neki klupski suvenir.Time će se dakle postati članom kluba.sloboda1921 je napisao/la:
evo da je iskoristim nismo se razumjeli mislio sam na deset tisuća
Zadnja izmjena: tuzlacity2017, dana/u 25 jun 2019, 17:59, ukupno mijenjano 2 puta.
-
tuzlacity2017
- Kontakt:
Najvjerovatnije nam dolazi i Mehidić.
-
tuzlacity2017
- Kontakt:

.......

.............
.............
Ovo je moje prvo javljanje - pozdravljam sve forumaše. Ako nemate ništa protiv povremeno bih se oglašavao na ovoj stranici. Toliko za početak i hvala vam.
Ja obećah da se neću javljat al moram pitati dal će biti kakav link sa ove utakmicetuzlacity2017 je napisao/la:
.......
.............
.............
- BosanacGorstak
- Kontakt:
Dobro dosao na pravu stranu gradatuzla1983 je napisao/la:Ovo je moje prvo javljanje - pozdravljam sve forumaše. Ako nemate ništa protiv povremeno bih se oglašavao na ovoj stranici. Toliko za početak i hvala vam.
Sta je stećak? Oličenje gorstaka Bosanca!
Sta radi Bosanac na stećku?Stoji uspravno !Digao glavu,digao ruku ! Ali
nigdje, nigdje, nikad, niko nije pronasao stećak na kome Bosanac kleči ili
moli.Na kome je prikazan kao suzanj.
Miroslav Krleza
!Tuzla City!
Miroslav Krleza
!Tuzla City!
Hvala druže sve je to Tuzla koja treba da se diči što među 12 klubova ima dva premijerligaša.BosanacGorstak je napisao/la:Dobro dosao na pravu stranu gradatuzla1983 je napisao/la:Ovo je moje prvo javljanje - pozdravljam sve forumaše. Ako nemate ništa protiv povremeno bih se oglašavao na ovoj stranici. Toliko za početak i hvala vam.![]()
Znaju TuzlOOOci da su iz Podrinja novi prvOOOci
? ? <3
Mirise cvijece ko moja Rinaka
Šaka bosasa i vopi, doručak šampiona <3
Mirise cvijece ko moja Rinaka
Šaka bosasa i vopi, doručak šampiona <3
Od jučer sam počeo komentarisati a dugi niz godina sam čitalac foruma. Mislim da nije uredu nikoga vrijeđati bez obzira na vjeru, rasu, naciju, porijeklo ili bilo kakvu drugu različitost pa i govor. Svi smo mi ljudi a različitosti nas obogaćuju tako da ti predlažem da napokon prestaneš sa uvredama. Hvala na razumijevanju.dvokorak je napisao/la:Znaju TuzlOOOci da su iz Podrinja novi prvOOOci
-
tuzlacity2017
- Kontakt:
Mašallah.Ma biće akoBogda ,sigurno.Želim ti veliku dobrodošlicu na pdf. TuzlaCity.tuzla1983 je napisao/la:Ja obećah da se neću javljat al moram pitati dal će biti kakav link sa ove utakmicetuzlacity2017 je napisao/la:
.......
.............
.............
Hvala. Nadam se da ce nas biti sve vise tokom ove sezone jer to ovaj projekat zasluzuje.
-
tuzlacity2017
- Kontakt:
AKOBOGDA, GODINU PO GODINU I FK TUZLA CITY ĆE SVE VIŠE SAZRIJEVATI.U SPORTSKOM SMISLU NE TREBA FORSIRATI BILO BI KONTRAPRODUKTIVNO.SREDINA U NAREDNOJ SEZONI ĆE BITI MJERA STVARI.PARALELNO S TIM GRADITI SVOJ STADION.SVOJ DOM I ADRESU.tuzla1983 je napisao/la:Hvala. Nadam se da ce nas biti sve vise tokom ove sezone jer to ovaj projekat zasluzuje.
-
tuzlacity2017
- Kontakt:
FK Tuzla City - FanPage
1 h ·
Nebesko-plavi da li ste "registrovani" za novu sezonu 2019/20 Premijer lige Bosne i Hercegovine? Svoje navijačke predmete i suvenire već sutra možete nabaviti u fan shopu kluba koji se nalazi na raskrsnici kod semafora u Simin Hanu.
Podsjećamo, u fan shopu možete kupiti dresove, zastavice, šalove, kape, dukserice, šolje, privjeske, rokovnike, te ostale tipove suvenira i navijačkih predmeta. Zajedno dočekajmo spremni novu takmičarsku sezonu!

1 h ·
Nebesko-plavi da li ste "registrovani" za novu sezonu 2019/20 Premijer lige Bosne i Hercegovine? Svoje navijačke predmete i suvenire već sutra možete nabaviti u fan shopu kluba koji se nalazi na raskrsnici kod semafora u Simin Hanu.
Podsjećamo, u fan shopu možete kupiti dresove, zastavice, šalove, kape, dukserice, šolje, privjeske, rokovnike, te ostale tipove suvenira i navijačkih predmeta. Zajedno dočekajmo spremni novu takmičarsku sezonu!

- BosanacGorstak
- Kontakt:
Treba nam kapitalac u odbrani.De Light jos uvijek vaga,uleti Azmire 
Sta je stećak? Oličenje gorstaka Bosanca!
Miroslav Krleza
!Tuzla City!
Miroslav Krleza
!Tuzla City!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.