[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
malo sam pretjero al jbg
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
pojma ti sine dragi nemas....preskocicu edukativni dio ,moj savjet ti je bio da proguglas,amell je napisao/la:Makaveli je napisao/la:meni je stvarno jako drago da si ti smogao snage i zelje da odgovoris na ovaj post....al' ako ces vec ovdje pokusati izboriti se za bilo sta ,predlazem ti da krenes prvo sa malo detaljnijom analizom mojeg posta,te odgovaranja naamell je napisao/la: ne laprdaj majke ti,da to real slucajno nije ta bolja ekipa od intera bila a nije igrala u finalu ili mozda barca,mozda i jadni chelsea koji je pometen ubjedljivo,od bayerna je sigurno bilo jacih ekipa koje su mogle igrati u finalu ali od intera sigurno nije,i danas u evropi postoje samo 3 eventualno 4 ekipe koje su u rangu sa interom,trenutnu formu zanemari tek ce se na proljece pokazati tko je kakav,a te tvoje idiotarije su presmjesne i blesave,kada neznas bolje ti je suti,sto bi italijani rekli "si takuises filozofus mansises" da si sutio ostao bi filozof![]()
![]()
![]()
postavljena pitanja....
cilj ,barem meni ovdje nije da dokazem bilo sta,nego da jedni drugima pomognemo da shvatimo tu enigmu i anomaliju u fudbalu koaj se desila ...te da se dopunjujemo,bez obzira na dijametralno razlicita misljenja
btw. nije to jezik na koji eksluzivitet imaju italijani...niti ima previse veze sa danasnjom italijom ...vec je to latinski jezik..uostalom proguglaja kolijevka latinskog jezika jee
![]()
![]()
![]()
![]()
tebi je anomalija to sto su u finalu igrali inter i bayern![]()
nesto ti je popilo mozak decko,buncas i ludujes,posjeti torabija malo mozda ti bude bolje...i molim te PRVAKU EVROPE SVJETA I SVEMIRA SE OBRACAJ SA POSTOVANJEM TE KADA SPOMENES UZVISENO IME "I N T E R" NAKLONI SE
![]()
Huska je napisao/la:ma kakav Bale i 50 mil. ni pola od tih para on ne vrijedi...
[youtube][/youtube]
al ovo je je*eni car od cojka, pa koja budala ne mos vjerovat jbt
a ove dvije gore svrsavaju na njegaHuska je napisao/la:inace Jose je poslije tekme rekao da ovo nije pokazao da bi provocirao rossonere, vec je upuceno Interistima da vide da njihov bivsi trener nikada nece zaboraviti povijesni TRIPLETE, i da je osjetio veliku radost sto se vratio na Meazzu, te vidio ljude koji ce mu uvijek biti u srcuLos_Blanos2 je napisao/la:Mourinho je navijacima Milana pokazao tri prsta, znak za 3 titule prosle godine s Inter Milanom![]()
a Matrix, Eto'o i Oralndoni su jucer bili kod njega u hotelu
Unikat , jedan i jedini , Najveći svih vremena..Los_Blanos2 je napisao/la:Mourinho je navijacima Milana pokazao tri prsta, znak za 3 titule prosle godine s Inter Milanom![]()
gledam ja,bruka eto sta...pristup po qrac,igra nikakva,Sneijder katastrofalan,Eto'o ne da nikom lopte itd...Maicon se povrijedio i izaso a nas BRILJANTNI trener kod rezultata 0:1 na njegovo mjesto uvodi ni manje ni vise nego Cordobu,a Santon i dalje klupu grije... stvarno je lik smijesan. jedina svijetla tacka po ko zna koji put Couti...bruka !nevjernik je napisao/la:Sta je ovo, gledal iko ? gubimo...
ja ne mogu imam neke goste
Daj linkInterista di cuore je napisao/la:gledam ja,bruka eto sta...pristup po qrac,igra nikakva,Sneijder katastrofalan,Eto'o ne da nikom lopte itd...Maicon se povrijedio i izaso a nas BRILJANTNI trener kod rezultata 0:1 na njegovo mjesto uvodi ni manje ni vise nego Cordobu,a Santon i dalje klupu grije... stvarno je lik smijesan. jedina svijetla tacka po ko zna koji put Couti...bruka !nevjernik je napisao/la:Sta je ovo, gledal iko ? gubimo...
ja ne mogu imam neke goste
Ja sam se registrovao na bet365 kladionicu i tamo ima link sa utakmicompastore je napisao/la:Jel ima neko link tekme?
Sad cete pobijeditiInterista di cuore je napisao/la:Sneijder vani,Obi unutra![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.