Ako je to onaj stoper sto je bio kapiten poslije Sabljice, tanak je baš iako je medju starijima u onoj ekipi na Zlatiboru, neko ga dobro gura..QUARTERBACK je napisao/la:Kakav je Cickusic, vidim da je kapiten bio na ovom kupu na Zlatiboru, sta igra mali, znam ga od malena posto mi je komsija pa sam se nadao vazda da ce nesto biti od njega, stari ga je bas forsirao i naucio je lopte dobro samo nisam imao prilike u zadnje vrijeme da ga gledam..
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- belosevic23
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
- QUARTERBACK
- Kontakt:
mislim da je jedno vrijeme desni bek bio u mladjim kategorijama, al nisam siguran.. sad ne znam sta igra a vec je doslo vrijeme da stasava u seniorsku ekipu, pa rekoh da provjerim hocel biti kakvog ozbiljnog igraca od njega vi to vise pratite.. ja ovako privatno sto znam je da i nema neku bajnu situaciju kuci, zato bih volio da uspije, fin je momak al eto.. hvala belabelosevic23 je napisao/la:Ako je to onaj stoper sto je bio kapiten poslije Sabljice, tanak je baš iako je medju starijima u onoj ekipi na Zlatiboru, neko ga dobro gura..QUARTERBACK je napisao/la:Kakav je Cickusic, vidim da je kapiten bio na ovom kupu na Zlatiboru, sta igra mali, znam ga od malena posto mi je komsija pa sam se nadao vazda da ce nesto biti od njega, stari ga je bas forsirao i naucio je lopte dobro samo nisam imao prilike u zadnje vrijeme da ga gledam..
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Šta fali Krletu na zadnjem veznom? To ti kontaš da treba Mustafić tu igrati prije kapitena?BordoSarajevo je napisao/la:Nadam se da će se Oremuš dobro snaći na zadnjem veznom i iskreno se nadam da su ga i planirali na toj poziciji, iako je igrao ofanzivnije do sada. Na krilnim pozicijama i onim ofanzivnijim nam nije potreban toliko koliko na zadnjem veznom.
Forsiranje Krleta na zadnjem veznom je glupost, nadam se da mu je ovo zadnji put na toj poziciji.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Da ne citam sve ispisane stranice. Nek mi neko javi dal se opet raspadamo 
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
-
Historicar
- Kontakt:
Neko je ovdje napisao da nas je Irfan Hadžić odbio, jer nije htio da bude rezerva Ahmetoviću.Baš me zanima hoce li u Zrinjskom igrati prije Lendrića.
- AlfredNobel
- Kontakt:
Pa boriće se s Lendrićem za prvu postavu. Kod nas mu je zagarantovano mjesto na klupi pored svetog Merse, tamo se barem može boriti.Historicar je napisao/la:Neko je ovdje napisao da nas je Irfan Hadžić odbio, jer nije htio da bude rezerva Ahmetoviću.Baš me zanima hoce li u Zrinjskom igrati prije Lendrića.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Za celtic predlazem
Heba-Lazić-Dupe-Hole
Rahma-Krle
Tatar-Gavrić-Milanović
Ahmet
7-3 za njih u najavi, al makar bi bilo zanimljivo fudbalski.
Heba-Lazić-Dupe-Hole
Rahma-Krle
Tatar-Gavrić-Milanović
Ahmet
JURIŠ
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Krlemidzuka je napisao/la:Za celtic predlazem
Heba-Lazić-Dupe-Hole
Rahma-Krle
Tatar-Gavrić-Milanović
Ahmet
Krle Krle Krle Krle
Krle Krle
Krle Krle Krle
Krle
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
prodace oni njega do zime vec rade na tomeAlfredNobel je napisao/la:Pa boriće se s Lendrićem za prvu postavu. Kod nas mu je zagarantovano mjesto na klupi pored svetog Merse, tamo se barem može boriti.Historicar je napisao/la:Neko je ovdje napisao da nas je Irfan Hadžić odbio, jer nije htio da bude rezerva Ahmetoviću.Baš me zanima hoce li u Zrinjskom igrati prije Lendrića.
You are someone else I am still right here
Ismire odlazi!!!
Ismire odlazi!!!
Krle je za vas Sarajevo 
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
Uz rizik da budem dosadan i uz izvinjenje poštovanim korisnicima forumskoga prostora, meni nije jasno šta i ko fali??
Šta nedostaje ovom sastavu (uzevši kao etalon Husrefovu omiljenu 4231)?
Kovacevic
Sabanovic (Hodzic)-Lazic-Kurdic (Dupovac)-Islamovic
Mustafic-Đokanovic
Hebibovic (Oremuš)-Rahmanovic (Salcinovic, Velkoski)-Tatar (Milanovic, Dervisagic)
Ahmetovic (Guzina)
Samo obezbijediti zamjene za nedajboze, a sve je ostalo vec tu.
Kovacevic
Mustafic-Đokanovic
Hebibovic (Oremuš)-Rahmanovic (Salcinovic, Velkoski)-Tatar (Milanovic, Dervisagic)
Ahmetovic (Guzina)
Fali minimalno lijevi bek i stoper kako god okrenešVenamaHrabrih je napisao/la:Uz rizik da budem dosadan i uz izvinjenje poštovanim korisnicima forumskoga prostora, meni nije jasno šta i ko fali??
Kovacevic
Mustafic-Đokanovic
Ahmetovic (Guzina)
ISTINA ZA VEDRANA!
Treba Husrefu predloziti neka proba Rahmanovica na lijevom beku i Ahmetovica na stoperu.Lecler je napisao/la:Fali minimalno lijevi bek i stoper kako god okrenešVenamaHrabrih je napisao/la:Uz rizik da budem dosadan i uz izvinjenje poštovanim korisnicima forumskoga prostora, meni nije jasno šta i ko fali??
Kovacevic
Mustafic-Đokanovic
Ahmetovic (Guzina)
Treba probati sve. Jedan je zivot.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
Šta je tu je!
Dupovac dokazano los, a osim juniora nemas lijevog beka a tako i zadnjeg veznog, dok se Stanojevic ne vratiVenamaHrabrih je napisao/la:Uz rizik da budem dosadan i uz izvinjenje poštovanim korisnicima forumskoga prostora, meni nije jasno šta i ko fali??
Kovacevic
Mustafic-Đokanovic
Ahmetovic (Guzina)
Sve mi znamo.
Ne treba predlagati, doći će on sam na tu ideju. Sve je voljan probati, osim akademca gurnuti u vatru na njegovoj poziciji, bez da prije toga sve druge alternative dožive povredu, nesreću, pokažu srednji prst itd.zagorski je napisao/la: Treba Husrefu predloziti neka proba Rahmanovica na lijevom beku i Ahmetovica na stoperu.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
5-4-1 jedini nacin da se odbranimo..
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...
Za Djokanovica neznam puno ali Mustafica sam gledo par puta, ja ne vidim u njemu igraca za FKS, nekako je previse anoniman, ne djeluje mi brz, ni bog zna kakav tehnicar, nadam se da grijesim ali to je moje misljnje.VenamaHrabrih je napisao/la:Uz rizik da budem dosadan i uz izvinjenje poštovanim korisnicima forumskoga prostora, meni nije jasno šta i ko fali??
Kovacevic
Mustafic-Đokanovic
Ahmetovic (Guzina)
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
-
michplatini
- Kontakt:
Juce za onih 20 min se moglo vidjeti zasto je mali na skeneru ozbiljnih klubova.Pravi defanzivni vezni koji sa 18 ima odlican duel i ne boji se iznjeti loptu i odigrati prema naprijed.Fudo je napisao/la:Za Djokanovica neznam puno ali Mustafica sam gledo par puta, ja ne vidim u njemu igraca za FKS, nekako je previse anoniman, ne djeluje mi brz, ni bog zna kakav tehnicar, nadam se da grijesim ali to je moje misljnje.VenamaHrabrih je napisao/la:Uz rizik da budem dosadan i uz izvinjenje poštovanim korisnicima forumskoga prostora, meni nije jasno šta i ko fali??
Kovacevic
Mustafic-Đokanovic
Ahmetovic (Guzina)
Ako dobije sansu mali ce biti najvece iznenadjenje u to sam siguran.
Ma vala i ta prica kako su nasi akademci na radaru velikih svijetskih klubova a redovno zavrsavaju po 2 ligama malo jacim od nase.
U svemu se pretjeruje, nigdje sredine.
U svemu se pretjeruje, nigdje sredine.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
Šta je tu je!