FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

michplatini
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la michplatini » 27 jun 2019, 09:08

Kamuflazn je napisao/la:Ma vala i ta prica kako su nasi akademci na radaru velikih svijetskih klubova a redovno zavrsavaju po 2 ligama malo jacim od nase.
U svemu se pretjeruje, nigdje sredine.
Dosta istine u tome sto kazes ali vjeruj da za neke sigurno znam.Bilo je igraca iz nase Akademije na tom skeneru,prije svega Nedim Hadzic i Rijad Sadiku.
Sad vise nego ozbiljni klubovi(italija i spanija) interesuju se za Djokanovica i to na osnovu igara u reprezentaciji (igrao odlicno na EP U-17 u Engleskoj) a ne u klubu.Sa eventualnim igrama u klubu mislim da ce mali napraviti najbolji transfer od svih akademaca i ne samo njih.

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 27 jun 2019, 09:10

Objektivno, je li Đokanović bolji DMF od Krleta? :kafa:
Bahati, bahati Željkan!
1946

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 27 jun 2019, 09:12

joker90 je napisao/la:
zagorski je napisao/la: Treba Husrefu predloziti neka proba Rahmanovica na lijevom beku i Ahmetovica na stoperu.
Ne treba predlagati, doći će on sam na tu ideju. Sve je voljan probati, osim akademca gurnuti u vatru na njegovoj poziciji, bez da prije toga sve druge alternative dožive povredu, nesreću, pokažu srednji prst itd. :kafa:
:thumbup:

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 27 jun 2019, 09:14

joker90 je napisao/la:Objektivno, je li Đokanović bolji DMF od Krleta? :kafa:
Kaze Husref da nije i nikad nece biti ! Pomirite se s tim :salut:

Unknown11
Kontakt:

Post Postao/la Unknown11 » 27 jun 2019, 09:17

Na muci se poznaju junaci.
Mene najvise tangira nase razmisljanje; "Ne talasaj!"
Zasto ne?? Zasto ne akademac na beku? Zasto ne omladinac na DMF? Promijesaj malo, rizikuj, useri - opraces se, padni - poderi koljena. Zasto uvijek nakom sredinom? Ne velim ja, mozda su nam akademci najgori na svijetu (a nisu), ali kad ce ta đeca igrat, ako nece sa 18-19? Zeljno je to dokazivanja, fajta, slave... Jastrepčićima, kad hoce da uzlete, ne sijeku se krila.
Sto kaze Đole Balaševic: Pusti ga neka leti, neka ga koke vide, posle ce biti kasno i petlu vreme ide...
Stisni mooda Husrefe, inace od Atalanti, Bazela, Besiktasa neces moci opstat.

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 27 jun 2019, 09:20

Stroj1946 je napisao/la:
Husref zna bolje od nas i plaćen je da zna. Ako je tako rekao, nek Đokanović sačeka dok Krste ode i nek moli Boga da Dupovac ne odluči da postane DMF. :mrgreen:
Bahati, bahati Željkan!
1946

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 27 jun 2019, 09:29

Đokanović je desni bek, samo sto i on sam to jos ne zna :kafa:

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 27 jun 2019, 09:38

VenamaHrabrih je napisao/la:Uz rizik da budem dosadan i uz izvinjenje poštovanim korisnicima forumskoga prostora, meni nije jasno šta i ko fali??
Šta nedostaje ovom sastavu (uzevši kao etalon Husrefovu omiljenu 4231)?
Kovacevic
Sabanovic (Hodzic)-Lazic-Kurdic (Dupovac)-Islamovic
Mustafic-Đokanovic
Hebibovic (Oremuš)-Rahmanovic (Salcinovic, Velkoski)-Tatar (Milanovic, Dervisagic)
Ahmetovic (Guzina)
Samo obezbijediti zamjene za nedajboze, a sve je ostalo vec tu.
Objasnit ću ti ja da ti je malo jasnije. Bio je povrijeđen 6 mjeseci i uopšte se nije bavio fudbalom. Sad i ne znam kakva je situacija ali se momak uopšte nije vodio na pripreme a ni jednog pravog lijevog beka trenutno nemamo da je u funkciji, mislim da ćeš sad razumjeti.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

ShofaII
Kontakt:

Post Postao/la ShofaII » 27 jun 2019, 09:41

Dobro ove vam imaju mjesta itekako. Uglavnom svi smo ocekivali da vidimo djokanovica na toj poziciji. Ok neka procjena na treningu ali jbg probaj ga da vidis. I ovo sto drugi sastav dobije priliku sta ja znam vise bih volio vidjeti djokanovica u onih prvih 11. Al opet ne mozes birat u koju ekipu ce te stavit jbm majku odigraj to vrijeme najbolje sto mozes, ako vrijedi vrijedi i tamo i ovamo.

Samo jedno niste u pravu a to je da ko god bio trener u Sarajevu mi cemo igrati formaciju 4231. Zapamtite to i ne nadajte se drugoj formaciji.
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 27 jun 2019, 09:55

joker90 je napisao/la:
Stroj1946 je napisao/la:
Husref zna bolje od nas i plaćen je da zna. Ako je tako rekao, nek Đokanović sačeka dok Krste ode i nek moli Boga da Dupovac ne odluči da postane DMF. :mrgreen:
Dupovac ce igrati napadaca, ako se prohtije Husrefu, jer je nekad u kadetima Dupovac igro napadaca i izgubili 6:0, fulio 3 zicera :salut: Ko smo mi da pametujemo, kad se zna da ce Pidro igrati desno krilo kad se vrati :kafa: :mrgreen:

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 27 jun 2019, 09:57

Ne znam ako se može, što se ne organizuju neke pripremnu utakmice, sa nekim amaterskim ekipama kao (Seltic) i daš šansu Dizdareviću i ostalim akademicima, pa onda miksaš,mijenjaš pozicije.
Imamo još jednu utakmicu do Seltica, premalo vremena,a stopera i lb nigdje.

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 27 jun 2019, 10:05

Mene strah da ne oborimo neki novi rekord. Ljudi nas ozbiljno shvatili i tako i pristupili, a mi neozbiljni do Boga sa ovim pripremama za Celtic.
Bahati, bahati Željkan!
1946

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 27 jun 2019, 10:13

joker90 je napisao/la:Mene strah da ne oborimo neki novi rekord. Ljudi nas ozbiljno shvatili i tako i pristupili, a mi neozbiljni do Boga sa ovim pripremama za Celtic.
Sad mi krivo što smo pretke navijača Željezničara sa 5 komada ispratili.. nije to mala stvar onako poraziti prvake druge države a lige nam slične, i iznad su nas
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 27 jun 2019, 10:18

joker90 je napisao/la:Mene strah da ne oborimo neki novi rekord. Ljudi nas ozbiljno shvatili i tako i pristupili, a mi neozbiljni do Boga sa ovim pripremama za Celtic.

I mene isto,a znajuci nas nasta će opšti haos.
Posle da dodje Jajalo, Benko,atmosferu nećeš vratiti.Opet ako bi odigrali protiv Seltica barem pristojno,i i El isto tako,ima ćemo pozitivu pred prvenstvo.
Valjda su toga svjesni Musrmic,i uprava.

Kamuflazn
Kontakt:

Post Postao/la Kamuflazn » 27 jun 2019, 10:22

Ko je gledao tekmu jucer mogao je vidjeti jednu ozbiljnost i disciplinu u igri. Trebo bi u ovo dan dva stoper jedan.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić

LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 27 jun 2019, 10:24

Husref je predodreden za rekorde i pozitivne i negativne.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 27 jun 2019, 10:31

Ako ne mozemo dovesti defanzivnog veznog onda je logicno da to igraju Mustafic ili Kurdic vec su duze s
prvom ekipom.

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 27 jun 2019, 10:40

amypitar je napisao/la:

I mene isto,a znajuci nas nasta će opšti haos.
Posle da dodje Jajalo, Benko,atmosferu nećeš vratiti.Opet ako bi odigrali protiv Seltica barem pristojno,i i El isto tako,ima ćemo pozitivu pred prvenstvo.
Valjda su toga svjesni Musrmic,i uprava.
Nadam se, jer od one bruke protiv Atalante se nismo oporavili cijelu sezonu. Igrali dobro, bili u igri za dva trofeja, a posjeta očajna. Euforije nigdje, ljudi ubijeni, bez povjerenja u ekipu i Husrefa. Valjda su sad izvukli pouku i makar pošteno ispadnemo bez brukanja, pa da ova sezona bude bolja i što se tiče posjete i hajcanja raje na Sarajevo kao nekad. :salut:
Bahati, bahati Željkan!
1946

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 27 jun 2019, 10:49

Mi smo protiv Atalante pukli psihološki, nakon 15min gubili 3-0 taktika je tu nemocna ako u glavi nisi spreman. Mi smo mislili da mozemo proci a onda nakon 10 min igraci nisu znali gdje se nalaze

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 27 jun 2019, 10:50

Problem Kurdica i Mustafica jest da su uzasno tromi i spori igraci. Radijus kretanja je 2m2. Jest da su destruktivci, ali nemaju brzinu, tehniku i agilnost koja je potrebna. Inace nam je vezni red sastavljen od visokih i tromih igraca, nemamo radilicu na sredini. Kapic je bio igrac koji je imo brzinu i tehniku, brz prenos lopte. Onaj Welbeck iz Mladosti doso ko samar budali. Lik je trkac i radilica velika.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Morpheus i 29 gostiju.