FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Mora se prvo isprobati krste na beku i stoperu pa vidjeti onda treba li nam jos pojacanja.
You are someone else I am still right here
Ismire odlazi!!!
Ismire odlazi!!!
-
nukleusmember
- Kontakt:
je li istina da sabra odlazi u fade out?
VVVBK
VVVBK
Eh to je vec nesto sasvim drugoSarajevoJeBordo je napisao/la:Nije taktika, nego formacija mora biti 4231, tako piše.zagorski je napisao/la:Cuj ovog taktika igre se odreduje statutom kluba
- muhamedhulk
- Kontakt:
Pa bila je prica kad se Akademija osnivala da ce sistem igre biti isti, od pionira do seniora; 4231. I na to misle svi kad kazu da je taktika statutom odredjena.
Iako je to tako na papiru, ne mora to biti i na terenu tako, pristup je bitan, kako to napraviti na funkcionise najbolje..sto kaze Dzeno, mi igramo sa tri napadaca. Jbg treba ih nauciti kako da max iskoriste tu formaciju.
Po meni je veca greska kad forsiras igraca na poziciji na kojoj mu ne ide; Hebibovic, sad Krste, Salcin, Djokanovic itd. Udri sistem 4231 ali daj igrace na mjesta na kojima mogu dati max. I skauting protivnika. I eto taktike za ligu. Svakako u Evropi samo mozemo da napravimo iznenadjenje i prodjemo jace, inace je rega da ispadnemo.
Iako je to tako na papiru, ne mora to biti i na terenu tako, pristup je bitan, kako to napraviti na funkcionise najbolje..sto kaze Dzeno, mi igramo sa tri napadaca. Jbg treba ih nauciti kako da max iskoriste tu formaciju.
Po meni je veca greska kad forsiras igraca na poziciji na kojoj mu ne ide; Hebibovic, sad Krste, Salcin, Djokanovic itd. Udri sistem 4231 ali daj igrace na mjesta na kojima mogu dati max. I skauting protivnika. I eto taktike za ligu. Svakako u Evropi samo mozemo da napravimo iznenadjenje i prodjemo jace, inace je rega da ispadnemo.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Zaboravio si poziciju golmana, pa da vidimo mozemo li sta uzeti za Kovufera je napisao/la:Mora se prvo isprobati krste na beku i stoperu pa vidjeti onda treba li nam jos pojacanja.
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
Ja stvarno ne kontam čemu ovo forsiranje igrača na neprirodnim pozicijama ?
Ako nemaš koga , stavi juniora , ali da mu je to barem prirodna pozicija , sa 10 odigranih tekmi dobijaš dobrog igrača .
Meni je van pameti ovo što radimo sa lijevim bekom.
Imaš tu samo Pidru koji ima tešku povredu , olako se rješiš Halila koji je tu poziciju solidno pokrivao. Dobro , vjerovatno ćemo dovesti pojačanje , ali ne vidim potrebu da tu igra Hodžić, koji zna igrati nešto samo po desnoj strani. U najvećim klubovima , jedini dešnjak koji igra lijevog beka je Azpilicueta .
Pa povedi na priprene dijete od 17 godina , nebitno čovječe , samo neka mu je prirodna pozicija lijevi ebeni bek ! Kasnije aBd kad roster bude čitav , bez povreda , taj igrač postaje 3.opcija(Pidro / Letić / taj junior).
Kakav Hodžić, kakvi bakrači.
Ako nemaš koga , stavi juniora , ali da mu je to barem prirodna pozicija , sa 10 odigranih tekmi dobijaš dobrog igrača .
Meni je van pameti ovo što radimo sa lijevim bekom.
Imaš tu samo Pidru koji ima tešku povredu , olako se rješiš Halila koji je tu poziciju solidno pokrivao. Dobro , vjerovatno ćemo dovesti pojačanje , ali ne vidim potrebu da tu igra Hodžić, koji zna igrati nešto samo po desnoj strani. U najvećim klubovima , jedini dešnjak koji igra lijevog beka je Azpilicueta .
Pa povedi na priprene dijete od 17 godina , nebitno čovječe , samo neka mu je prirodna pozicija lijevi ebeni bek ! Kasnije aBd kad roster bude čitav , bez povreda , taj igrač postaje 3.opcija(Pidro / Letić / taj junior).
Kakav Hodžić, kakvi bakrači.
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
Sta mislite kakva je mogućnost da se zaganja Mihojevic, PAOK ga šalje na posudbu izgleda
Kad bi mogli Krstu i Hebiba kako klonirati pa da imamo odmah rijesenih prvih 11.fera je napisao/la:Mora se prvo isprobati krste na beku i stoperu pa vidjeti onda treba li nam jos pojacanja.
-
belosevic28
- Kontakt:
Dupovac poludesnoSarajevoJeBordo je napisao/la:Moj prijedlog za Celtic:
--------------------Kovačević----------------------
Šišić-----Lazić----Hebibović----Velkoski
---------Ahmetović----Rahmanović--------
Dupovac---------Milanović--------Gavrić-
----------------------Oremuš-----------------------
IZNENADI NAS HUSREFE!
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Odlična formacija, samo bih ja zamijenio pozicije Kovačeviću i Rahmanoviću. Rahman bi na golu bio k'o "Redovnik" iz filma Mean Machine.SarajevoJeBordo je napisao/la:Moj prijedlog za Celtic:
IZNENADI NAS HUSREFE!
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
-
bordobijeli
- Kontakt:
FK Sarajevo je mnogo uradilo za mlade, omogucilo kroz akademiju kvalitetan rad i takmicenje a Bgm i u prvoj ekipi imamo dosta igraca iz akademije. Kovačević, Mihojevic, Mujakic, Pidro, Cimirot, Šabanovic, Kovačević, Kapic, Andjusic, Sadiku, Mustafic, Kadusic, Kurdic itd itd.ruzno je da pricati da gusimo talente a sve smo im dali.
Kovac2vic dosao sa 20 kod nas (,stoper)bordobijeli je napisao/la:FK Sarajevo je mnogo uradilo za mlade, omogucilo kroz akademiju kvalitetan rad i takmicenje a Bgm i u prvoj ekipi imamo dosta igraca iz akademije. Kovačević, Mihojevic, Mujakic, Pidro, Cimirot, Šabanovic, Kovačević, Kapic, Andjusic, Sadiku, Mustafic, Kadusic, Kurdic itd itd.ruzno je da pricati da gusimo talente a sve smo im dali.
Mihojevic imao seezonu u leotaru u PL
SAdiku n3 znam je li i debitovao
Sabanovic odigrao 14 utqkmica mjenja ga krilo
Kapic nije debitovao
Cimirot dosao kao u21 repre i dvije sezone u pl
Jedibo pidro, kovacevic i mujakic su dobili sansu i sva trojica je iakoristili tako da su ponajbolji igRaci ekipe.
Sabanovicu min uzima krilo, mustafic igra pa 6 mjeseci tribine, kurdic stoper igra veznog,
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Kad će pustiti karte u prodaju za Celtic ?
Ide i mala
Ide i mala
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Po meni je odlično ovo što Husref radi sa pozicijama. Jednostavno, osjeti se tu šmek lucidnih trenerskih poteza poput Kloppa i Wijnalduma na špicu.skoroalen je napisao/la:Odlična formacija, samo bih ja zamijenio pozicije Kovačeviću i Rahmanoviću. Rahman bi na golu bio k'o "Redovnik" iz filma Mean Machine.SarajevoJeBordo je napisao/la:Moj prijedlog za Celtic:
IZNENADI NAS HUSREFE!
Puno je bolje ovako izmijenjati igračima pozicije nego probati neku promjenu formacije. Kvalitetni igrači poput Hebiba i Krste će opravdati šefovo povjerenje.
POVEDI NAS ŠEFE!
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
-
bordobijeli
- Kontakt:
Ja kazem da sam zadovoljnan akademijom, naravno uvijek moze bolje. Ovdje citam kako unistavamo talente.Pantelija je napisao/la:Kovac2vic dosao sa 20 kod nas (,stoper)bordobijeli je napisao/la:FK Sarajevo je mnogo uradilo za mlade, omogucilo kroz akademiju kvalitetan rad i takmicenje a Bgm i u prvoj ekipi imamo dosta igraca iz akademije. Kovačević, Mihojevic, Mujakic, Pidro, Cimirot, Šabanovic, Kovačević, Kapic, Andjusic, Sadiku, Mustafic, Kadusic, Kurdic itd itd.ruzno je da pricati da gusimo talente a sve smo im dali.
Mihojevic imao seezonu u leotaru u PL
SAdiku n3 znam je li i debitovao
Sabanovic odigrao 14 utqkmica mjenja ga krilo
Kapic nije debitovao
Cimirot dosao kao u21 repre i dvije sezone u pl
Jedibo pidro, kovacevic i mujakic su dobili sansu i sva trojica je iakoristili tako da su ponajbolji igRaci ekipe.
Sabanovicu min uzima krilo, mustafic igra pa 6 mjeseci tribine, kurdic stoper igra veznog,
Bila je ona u liverpoolu pjesma "we all dream of a team of carraghers"Fudo je napisao/la:Zaboravio si poziciju golmana, pa da vidimo mozemo li sta uzeti za Kovufera je napisao/la:Mora se prvo isprobati krste na beku i stoperu pa vidjeti onda treba li nam jos pojacanja.
Tako je nama sa velkoskim
You are someone else I am still right here
Ismire odlazi!!!
Ismire odlazi!!!
Klopp ima Wijnalduma.SarajevoJeBordo je napisao/la: Po meni je odlično ovo što Husref radi sa pozicijama. Jednostavno, osjeti se tu šmek lucidnih trenerskih poteza poput Kloppa i Wijnalduma na špicu.
Puno je bolje ovako izmijenjati igračima pozicije nego probati neku promjenu formacije. Kvalitetni igrači poput Hebiba i Krste će opravdati šefovo povjerenje.
POVEDI NAS ŠEFE!
Hodgson ima Rooneya.
Sarri ima Kantea.
Mourinho ima Eto'a.
Guardiola ima Fabregasa.
RAME UZ RAME S NAJVEĆIM! HUSREF I KRSTE!
Ako je engleska kraljica dala Fergusonu titulu Ser, trebamo mi s Baketom vidjet da Husref dobije titulu Bega. Jedan Husrev-beg izgradio Sarajevo, a drugi Husref-beg je Sarajevo. Simbolika!
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Sto vi navlacite gnjev idolopoklonika Husrefa. Sami se vi igrajte 
Zadnja izmjena: Stroj1946, dana/u 27 jun 2019, 12:27, ukupno mijenjano 1 put.
-
bordobijeli
- Kontakt:
Opet Jedini problem kluba HM.
Aferim.
Aferim.
Kolika je odsteta?nukleusmember je napisao/la:je li istina da sabra odlazi u fade out?
VVVBK
Sve mi znamo.