FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
Jucer i danas, dva nova sponzora

Slava rodu, slava Svarogu, Slava Perunu, SLAVA SLAVENSKOM RODU !
Nadam se da ce Haris Medunjanin dobiti sansu da zaigra za nas klub sljedece godine, ja koliko znam ne bi mu bilo mrsko 
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Treba Fenana zaganjati dok je jos na ratnoj nozi 
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!
Plavi će sutra od 18.30 sati odmjeriti snage sa domaćim Troglavom dok je za nedjelju zakazan susret sa novim hrvatskim prvoligašem Varaždinom.
Dobra vijest za sve navijače Plavih je da će moći direktno pratiti oba susreta. Prvi susret će biti na Youtube kanalu LiVidea dok će drugi susret biti prenošen na našem portalu.(****)
Željezničar će do kraja priprema odigrati i susret na Pecari protiv Širokog Brijega koji će vjerovatno biti u direktnom prenosu.
Dobra vijest za sve navijače Plavih je da će moći direktno pratiti oba susreta. Prvi susret će biti na Youtube kanalu LiVidea dok će drugi susret biti prenošen na našem portalu.(****)
Željezničar će do kraja priprema odigrati i susret na Pecari protiv Širokog Brijega koji će vjerovatno biti u direktnom prenosu.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- Dokoljenko
- Kontakt:
Licenca.
Nemojte nasijedati na price da je licenca samo stvar protokola u CAS-u. Niko ne zna hoce li presuditi u nasu korist. Sve priče o ishodu su u rangu nagađanja i špekulacija.
Željezničar za život cijeli.
Nemojte nasijedati na price da je licenca samo stvar protokola u CAS-u. Niko ne zna hoce li presuditi u nasu korist. Sve priče o ishodu su u rangu nagađanja i špekulacija.
Željezničar za život cijeli.
Mi smo Željini, Željo je naš!
"Samo je pitanje vremena, kada će se Željina lokomotiva ponovo okititi zastavama slave i uspjeha"
"Samo je pitanje vremena, kada će se Željina lokomotiva ponovo okititi zastavama slave i uspjeha"
Daniele, stavi sliku na insta da zapocnemo kampaniju zvanu “NN, ostani/dodji”. 
https://ibb.co/HF3S79T
https://ibb.co/2qLsmPv
Sa novim sponzorom
Hajde Graovac baci bombu da se igramo oooo ooooo
https://ibb.co/2qLsmPv
Sa novim sponzorom
Hajde Graovac baci bombu da se igramo oooo ooooo
Mmmmmmm miriše nešto.
Btw šta ono Hajdara nabi odma vojničku zunzu na glavu pred Livno
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Hajdara brat. Bez kompleksa, bez poroka, pravi sportista. Nije opterecen dsq majicama i storijima. Dabogda otisao u bajern za 2 miliona eura.Osim13 je napisao/la:Mmmmmmm miriše nešto.
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
Fin je Hajdarevic. Vidi se da je momak skroman, sto bi se reklo danas nije nafuran nimalo. Malo je i ono bio ofalio sto se tice igre, ali ovako van terena momak na mjestu.
a biće nesto od njega i na terenuLjoZee je napisao/la:Fin je Hajdarevic. Vidi se da je momak skroman, sto bi se reklo danas nije nafuran nimalo. Malo je i ono bio ofalio sto se tice igre, ali ovako van terena momak na mjestu.
“Ne trebamo se mi brinuti, šta će biti kada se taj čovjek vrati u klub, niko od nas, al’vratit će se, nek to moja poruka bude.”
A.O.
A.O.
Otkad ja govorim da mi je Hajdara među najdražima samo zbog ponašanja. Baš mi je prirastao srcu a i naše dijete. Nadam se da će ova sezona biti njegova 
Bravo Zeljo, novi sponzor i nastavak saradnje sa starim sponzorom.
Ovi sponzori su sponzori Zelje a ne milimetrove uprave.
Ovi sponzori su sponzori Zelje a ne milimetrove uprave.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Hajdar je na babu, ljudina prije svega a disciplinovan maksimalno, tako ih je i odgajao, prije desetak godina i više babo dok mu je bio u jedinici za podršku jedne prilike pratio je korteo sa Grbavice do Koševa, i u momentu uze dvolitru od Pičuge i potegnu u maniru jesam žedan, mi se svi zijanili, uniforma, kolege okolo a on po pivi, doduše par gutljaja ali opet ...
I jednom kad smo zbrisali muriji bez pratnje jer su kasnili, pa izašli na glavnu kod socijalnog, uspjeli doci do pravoslavne crkve, blokirali sav saobracaj na glavnoj, a specijalci sa vilsa izletiše ispred nas kod crkve i krenuše da udaraju sve redom, a on na njih stani pa stani, ne udaraj
Kakav babo takav i sin

I jednom kad smo zbrisali muriji bez pratnje jer su kasnili, pa izašli na glavnu kod socijalnog, uspjeli doci do pravoslavne crkve, blokirali sav saobracaj na glavnoj, a specijalci sa vilsa izletiše ispred nas kod crkve i krenuše da udaraju sve redom, a on na njih stani pa stani, ne udaraj
Kakav babo takav i sin
Šta mislite da otvorimo temu za LIVE praćenje utakmica, da tu komentarišemo i pišemo za vrijeme utakmica pogotovo ovih u gostima i na pripremama, da oslobodimo malo ovu temu? 
- BosniaBoston
- Kontakt:
Ne treba.Na temi susjeda se duplo vise pise pa nema takvih zahtjeva.A i moramo drzati prikljucakOsim13 je napisao/la:Šta mislite da otvorimo temu za LIVE praćenje utakmica, da tu komentarišemo i pišemo za vrijeme utakmica pogotovo ovih u gostima i na pripremama, da oslobodimo malo ovu temu?
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Ima tema vec, samo malo bolje pogledajte 
Kad bi se mogli prezentirati novi dresovi?