FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

miky_hz
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la miky_hz » 27 jun 2019, 12:24

Kako naslutih da ce i Graovac i Zlomislic napustiti Vojvodinu,izmalerisao sam im bas :urnebes: Treba vidjeti u toj ekipi nesto Sanicanin ili Graovac na CB bar jednom ganjati bem ga.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

SarajevoJeBordo
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoJeBordo » 27 jun 2019, 12:26

skoroalen je napisao/la:
SarajevoJeBordo je napisao/la: Po meni je odlično ovo što Husref radi sa pozicijama. Jednostavno, osjeti se tu šmek lucidnih trenerskih poteza poput Kloppa i Wijnalduma na špicu.

Puno je bolje ovako izmijenjati igračima pozicije nego probati neku promjenu formacije. Kvalitetni igrači poput Hebiba i Krste će opravdati šefovo povjerenje.

POVEDI NAS ŠEFE!
Klopp ima Wijnalduma.
Hodgson ima Rooneya.
Sarri ima Kantea.
Mourinho ima Eto'a.
Guardiola ima Fabregasa.

RAME UZ RAME S NAJVEĆIM! HUSREF I KRSTE!

Ako je engleska kraljica dala Fergusonu titulu Ser, trebamo mi s Baketom vidjet da Husref dobije titulu Bega. Jedan Husrev-beg izgradio Sarajevo, a drugi Husref-beg je Sarajevo. Simbolika!
Kad se Šćepo Radončić može stavit u istu rečenicu sa Gazi Husrev Begom, onda naš Husref može biti iznad tog lažnog Husreva!

SELAM ALEJK HUSREF BEG!
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!

NorthN01
Kontakt:

Post Postao/la NorthN01 » 27 jun 2019, 12:27

Nisam ulazio par dana na forum i udjem sad citam postova milion .. jedan jedini zakljucak imam
Toliko debila i kvazi strucnjaka se ovde nakotilo da je to tragedija ! i **** i palac i kunto i panto pisu ovde .. sto je najgore pisu debili koji imaju samo derbi tekme u sezoni iza sebe i ljudi koji BLAGE VEZE nemaju sta se desava sa klubom i oko kluba ..
OvaJ FORUM JE postao **** mjesto !
Ps Vize su predane za skotske, navijaci idu aBd , sve je aranzirano .. moglo se sve uz malo truda uraditi pa da nas bude 100 200 tamo..ovako ce nas bit 20-30 ..al to je standard nas ..

Testo
Kontakt:

Post Postao/la Testo » 27 jun 2019, 12:27

Samo se vi šprdajte sa šefom, a on voli Sarajevo više od života.
Jeste da je malo zatezao s ugovorom zbog para , ali nema veze , za sve nas on je Sarajevo. :kafa:
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“

prisonbreak
Kontakt:

Post Postao/la prisonbreak » 27 jun 2019, 12:27

Napapijri je napisao/la:Je li neko detaljnije pratio ovog Okolija? Ono sto sam ja vidio jeste da bi mogao biti dobra akvizicija na poziciji zadnjeg veznog, ali nisam previse gledao da bi moj sud bio mjerodavan. Izgleda da on nece nazad u Celik, a sa Bursom mu istice ugovor.
Ima ugovor sa nama :D
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 27 jun 2019, 12:28

fera je napisao/la:
Fudo je napisao/la:
fera je napisao/la:Mora se prvo isprobati krste na beku i stoperu pa vidjeti onda treba li nam jos pojacanja.
Zaboravio si poziciju golmana, pa da vidimo mozemo li sta uzeti za Kovu
Bila je ona u liverpoolu pjesma "we all dream of a team of carraghers"
Tako je nama sa velkoskim
Mou je rekao da bi sa 11 Azpilikueta osvojio LP. Mi bismo sa 11 Velkoskih došli barem do 1/4 finala. :lol:
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 27 jun 2019, 12:29

NorthN01 je napisao/la:Nisam ulazio par dana na forum i udjem sad citam postova milion .. jedan jedini zakljucak imam
Toliko debila i kvazi strucnjaka se ovde nakotilo da je to tragedija ! i **** i palac i kunto i panto pisu ovde .. sto je najgore pisu debili koji imaju samo derbi tekme u sezoni iza sebe i ljudi koji BLAGE VEZE nemaju sta se desava sa klubom i oko kluba ..
Ps Vize su predane za skotske, navijaci idu aBd , sve je aranzirano .. moglo se sve uz malo truda uraditi pa da nas bude 100 200 tamo..ovako ce nas bit 20-30 ..al to je standard nas ..
Pasa, samo gore u desnom cosku, opcija "Odjava" i to je to. Hvala oko ;)

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 27 jun 2019, 12:30

Kad se husref sad zainati pa iskišemo sve ove zaebancije na racun krleta :-)
You are someone else I am still right here

Ismire odlazi!!!

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 27 jun 2019, 12:31

I treba se odjavit. I promjeniti ime teme u anti FKS.
Dovidjenja prijatno.

cookiech
Kontakt:

Post Postao/la cookiech » 27 jun 2019, 12:36

bordobijeli je napisao/la:I treba se odjavit. I promjeniti ime teme u anti FKS.
Dovidjenja prijatno.
:clap:
Sve mi znamo.

Napapijri
Kontakt:

Post Postao/la Napapijri » 27 jun 2019, 12:36

prisonbreak je napisao/la:
Napapijri je napisao/la:Je li neko detaljnije pratio ovog Okolija? Ono sto sam ja vidio jeste da bi mogao biti dobra akvizicija na poziciji zadnjeg veznog, ali nisam previse gledao da bi moj sud bio mjerodavan. Izgleda da on nece nazad u Celik, a sa Bursom mu istice ugovor.
Ima ugovor sa nama :D
Ako Okoli vrijedi, poslat cemo vam Hodzica :D
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.

Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.

Zadnja klupa - sampioni 34 sezone ss.ba lige.

f0rest1946
Kontakt:

Post Postao/la f0rest1946 » 27 jun 2019, 12:42

bordobijeli je napisao/la:I treba se odjavit. I promjeniti ime teme u anti FKS.
Dovidjenja prijatno.
Al bas :clap:
Otjerase sve dobre forumase kakva sranja pisu fuj!

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 27 jun 2019, 12:46

Odjava sa ovog foruma i podforuma
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

Fudo
Kontakt:

Post Postao/la Fudo » 27 jun 2019, 12:47

Znaci mnoge nas vid vara. Jel to neka cenzura pa se nesmije nista kriticno napisati. Sta je to Hus isprobo na pripremama do sad sto je logicno? Svi znamo kako su neki od ovih mladih igraca poput Pidra, Kove itd dobili sansu, nije na zaslugu,treninge i igre, vec na nesrecu drugih zvijezda poput Bekica-povreda, Pavlovica i njegovog srednjaka itd. Boga pitaj kakvih bisera jos ima u tim mladjim igracima ali dok je Hus tu onda ce se cekati povreda da bi dobili sansu, radije ce krleta staviti da igra gdje nemoze ili dovesti nekog polovnjaka iz srbije,nego nekom mladjem dati sansu. Zato sam se i nado da ce neki mladji perspektivniji trener doci umjesto Husrefa.
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 27 jun 2019, 12:51

Krste će popuniti pozicije forumaša koji odu.. :lol:
Bahati, bahati Željkan!
1946

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 27 jun 2019, 12:51

Meni je drago sto smo izgubili. Ne znam sto pojedinci negoduju zbog toga. Bolje i ovako neg da sve dobijemo i onda puni samopouzdanja (onaj nas mentalitet da mozemo i Reala dobit) nas klepne Celtic za 7-8 golova u mrezi. Ovako smo na oprezu. Hus nije glup, vidjece ko se najbolje pokazao na pripremama i odredit prvi sastav. Valja pobjedit jednu dvije et da se digne samopouzdanje al valjda i izgubit da se to sve izbalansira.
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

SarajevoJeBordo
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoJeBordo » 27 jun 2019, 12:53

NorthN01 je napisao/la:Nisam ulazio par dana na forum i udjem sad citam postova milion .. jedan jedini zakljucak imam
Meni odbili vizu, kažu imam samo derbi i evropske utakmice. :plac:
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!

Napapijri
Kontakt:

Post Postao/la Napapijri » 27 jun 2019, 12:53

Otvori im covjek temu Husref Musemic i pojedinci opet ovdje dodju sr.ati po istome. Valjda jer mnogi ne zalazimo na tu temu, pa onda opet dolazite ovamo s istom pricom.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.

Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.

Zadnja klupa - sampioni 34 sezone ss.ba lige.

ShofaII
Kontakt:

Post Postao/la ShofaII » 27 jun 2019, 12:57

Meni se ne svidja ovo sto dovodimo igrace na pozicijama na kojima imamo neka rijesenja a ne dovodimo za pozicije koje nemamo nikakva rijesenja ili eventualno imamo da bi mogli posluziti u nasoj ligi.
Za nadat se da ce do utorak 2.7. Doci igraci na deficitarnim pozicijama.

@kamuflaza kako ti vec ide Nick. Posto su ti bile dobre ove informacije za igrace mozes li nam reci taj stoper jel cemu. Ne trebas nam reci odakle kako i sta pa da ide istrazivanje i naglabanje nego samo reci Jel u nivou sa Mujakicem il je slabiji.

@zagorski nismo nigdje govorili o taktici nego o formaciji. Ja sam to pomenuo da nebi isla prica da je to trenerova omiljena formacija nego da ce tako svaki naredni igrat.
Ovo je uradjeno iz razloga da se igraci koji dolaze iz akademije lakse uklapaju. Sad i za novinare je ovo dobra prica da postave pitanje za sto djeca koja su se skolovala vise godina za tu neku poziciju ne dobiju vise prilike na istoj.
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 27 jun 2019, 12:58

Zagor je napisao/la:Meni je drago sto smo izgubili. Ne znam sto pojedinci negoduju zbog toga. Bolje i ovako neg da sve dobijemo i onda puni samopouzdanja (onaj nas mentalitet da mozemo i Reala dobit) nas klepne Celtic za 7-8 golova u mrezi. Ovako smo na oprezu. Hus nije glup, vidjece ko se najbolje pokazao na pripremama i odredit prvi sastav. Valja pobjedit jednu dvije et da se digne samopouzdanje al valjda i izgubit da se to sve izbalansira.
Nije mi nikad drago kad izgubimo al mi je svejedno kad su rezultati prijateljskih u pitanju.
Celtic ce nas mlatnuti kako god okrenes, samo treba pokazati volji i borbenost i to je sve sto mozemo traziti od nasih igraca u tom dvomecu.
Nije husref glup daleko od toga meni je samo smijesno ovo sto pokusava sa velkoskim.
Realno svi su malo zakazali na startu al pisao sam to vec da se ne ponavljam previse sreca ima dosta vremena da se to sve ispravi do treceg pretkola.
Ne dovodi husref igrace a ovi sto dovode po meni to do sad rade bez ikakvog reda, gomilaju se igraci na nekim pozicijama odma znas da ce biti odlazaka a one najkriticnije se nisu popunile.
Eto spominje se taj letic stalno kao ima ugovor do kraja mjeseca.. Ja ne vidim sta to njega sprijecava da potpise vec sad za nas to je sasvim normalno i po pravilima, on uopste ne mora cekati istek da bi potpisao za drugi klub kad je u zadnjoj godini ugovora.
Zadnja izmjena: fera, dana/u 27 jun 2019, 13:03, ukupno mijenjano 1 put.
You are someone else I am still right here

Ismire odlazi!!!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: mnon46, napoleon72 i 27 gostiju.