ko o cemu zenićani o ciganima i paramabambus je napisao/la:Evo banke cigane moj.

drug moj sve pet inace? kakvaj situacija?
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
ko o cemu zenićani o ciganima i paramabambus je napisao/la:Evo banke cigane moj.
ozbiljno cemu tolika neuroza i netrpeljivost?samoposteno je napisao/la:Sariel prvih 10 kola na ovoj temi a zadnjih 20 se zakljuca u stalu i ne izlazi![]()
Koji odlasci ti cvrkno skroz zamjeno si nas sa SlobodomSariel1987 je napisao/la:al fakat ste danas neurozni? sta je problem, ovi odlasci i nejavljanja???
ma mi smo katatrofa al smo svjesni da smo katastrofa, al mi vi niste jasni, prvo euforija pa neuroza, okej ajdin vas zavlaci ni prvi ni zadnji...samoposteno je napisao/la:Koji odlasci ti cvrkno skroz zamjeno si nas sa SlobodomSariel1987 je napisao/la:al fakat ste danas neurozni? sta je problem, ovi odlasci i nejavljanja???![]()
evo ga zamuco i prizon, pletu slovaprisonbreak je napisao/la:On umidlio da smo mi nerovozni hahahahhha
Pa prije 2 sedmice ja sastavljo oovirni tim, nisam ubacio ovu dvojicu jer se znalo da idu
Koji kralj hahaha
Tebi je Kacavenda ko malom dobro mozak poremetio nije zar da si najbolje frulu svirodvokorak je napisao/la:
Djjjjjjekoooo kuknjava
dijete zen‘ćkoooo kuknjava
Krema straight outta Zen‘ca <3
Govedo sta se ponadao da smo u raspaduSariel1987 je napisao/la:evo ga zamuco i prizon, pletu slovaprisonbreak je napisao/la:On umidlio da smo mi nerovozni hahahahhha
Pa prije 2 sedmice ja sastavljo oovirni tim, nisam ubacio ovu dvojicu jer se znalo da idu
Koji kralj hahaha![]()
sta reci koliko neuroze boze sacuvaj
Sto je najbitnije ispast necemo nit mozemo to se bar znaSariel1987 je napisao/la:ma mi smo katatrofa al smo svjesni da smo katastrofa, al mi vi niste jasni, prvo euforija pa neuroza, okej ajdin vas zavlaci ni prvi ni zadnji...samoposteno je napisao/la:Koji odlasci ti cvrkno skroz zamjeno si nas sa SlobodomSariel1987 je napisao/la:al fakat ste danas neurozni? sta je problem, ovi odlasci i nejavljanja???![]()
Zen‘ćki <3Sariel1987 je napisao/la:AUUUU al suju djeki ovo nisam vidio strasno strasno, prvo mole a onda suju mrtve bogove auuu prestrasno
razoćarat sam
cuj edinee de bar duksericudvokorak je napisao/la:Zen‘ćki <3Sariel1987 je napisao/la:AUUUU al suju djeki ovo nisam vidio strasno strasno, prvo mole a onda suju mrtve bogove auuu prestrasno
razoćarat sam
Isto kosto se sve zna a Papa suti a tvoja usta usi cuculajudvokorak je napisao/la:Sve su znali ali tek nakon sto igraći progovore
koj reko da cete ispast, zasad imate ekipicu za sredinu tabele, pristojnosamoposteno je napisao/la: Sto je najbitnije ispast necemo nit mozemo to se bar zna
Nama dosta neka se brine ko nema za sredineSariel1987 je napisao/la:koj reko da cete ispast, zasad imate ekipicu za sredinu tabele, pristojnosamoposteno je napisao/la: Sto je najbitnije ispast necemo nit mozemo to se bar zna
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.