FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
FK Željezničar i Tondach Wienerbeger potpisali ugovor o saradnji
FK Željezničar i Milkos nastavljaju saradnju
Odose svi sponzori,moj Zeljo.
FK Željezničar i Milkos nastavljaju saradnju
Odose svi sponzori,moj Zeljo.
23
Hoce li zvanicna do Nove aBd objaviti za Boju?
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Čeka se da mu Bogi odobri pristup Viber grupi ekipeLjoZee je napisao/la:Hoce li zvanicna do Nove aBd objaviti za Boju?
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
To je ono o cemu sam pricao, i sta ocekujem da se desi, savez ce na sve nacine pokusati da oduzi ovaj postupakU Fudbalskom klubu Željezničar na rubu kauča čekaju vijesti iz Lozane, tačnije iz ureda Međunarodnog suda za sportsku arbitražu (CAS).
Podsjećamo, Plavi su 17. juna uputili žalbu prema CAS-u zbog odluke Nogometnog saveza Bosne i Hercegovine o neizdavanju licence za nastup u takmičenjima pod okriljem UEFA-e u sezoni 2019/2020.
CAS je pozitivno potvrdio prijem žalbe koja je dostavljena u roku te zatražio dodatnu dokumentaciju koju je zatim FK Željezničar uredno dostavio. U klubu sada čekaju dalje instrukcije i obavještenja od Suda.
No, kako saznajemo, Sud u Lozani je zatražio i određenu dokumentaciju od NSBiH te ujedno postavio pitanje bh. kući nogometa da li se slaže da, u skladu sa zahtjevom kluba s Grbavice, arbitraža u ovom slučaju bude obavljena po hitnom postupku.
Ukoliko Savez odbije tu opciju, proces bi mogao potrajati dovoljno dugo da se Željezničar kasnije i ne bi mogao uključiti u takmičenje Evropske lige, a u slučaju da žalba bude usvojena.
Upravo to se dogodilo u slučaju žalbe Rostova 2014. godine. Žalba kluba je CAS usvojio, Ruski nogometni savez je novčano kažnjen, ali već je bilo kasno da se Rostov uključi u evropska takmičenja u tekućoj sezoni. Klubu je zatim naknadno, iduće sezone, zagarantovano mjesto u Evropi, bez obzira na plasman u domaćem prvenstvu.
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Badzak, dovedi Graovca i ostani slobodno dozivotni predsjednik kluba. Halal.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Zadnja recenica je posebno zanimljivairfo je napisao/la:To je ono o cemu sam pricao, i sta ocekujem da se desi, savez ce na sve nacine pokusati da oduzi ovaj postupakU Fudbalskom klubu Željezničar na rubu kauča čekaju vijesti iz Lozane, tačnije iz ureda Međunarodnog suda za sportsku arbitražu (CAS).
Podsjećamo, Plavi su 17. juna uputili žalbu prema CAS-u zbog odluke Nogometnog saveza Bosne i Hercegovine o neizdavanju licence za nastup u takmičenjima pod okriljem UEFA-e u sezoni 2019/2020.
CAS je pozitivno potvrdio prijem žalbe koja je dostavljena u roku te zatražio dodatnu dokumentaciju koju je zatim FK Željezničar uredno dostavio. U klubu sada čekaju dalje instrukcije i obavještenja od Suda.
No, kako saznajemo, Sud u Lozani je zatražio i određenu dokumentaciju od NSBiH te ujedno postavio pitanje bh. kući nogometa da li se slaže da, u skladu sa zahtjevom kluba s Grbavice, arbitraža u ovom slučaju bude obavljena po hitnom postupku.
Ukoliko Savez odbije tu opciju, proces bi mogao potrajati dovoljno dugo da se Željezničar kasnije i ne bi mogao uključiti u takmičenje Evropske lige, a u slučaju da žalba bude usvojena.
Upravo to se dogodilo u slučaju žalbe Rostova 2014. godine. Žalba kluba je CAS usvojio, Ruski nogometni savez je novčano kažnjen, ali već je bilo kasno da se Rostov uključi u evropska takmičenja u tekućoj sezoni. Klubu je zatim naknadno, iduće sezone, zagarantovano mjesto u Evropi, bez obzira na plasman u domaćem prvenstvu.
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Šta god da se desi, nakon svega ovoga barem cemo imati otvorene karte, kako mi tako i savez, sa eventualnom opcijom da odugovlace sve, dat ce nam jasno do znanja da idu kontra nas, jer do sada je to sve išlo hinjski i zakukuljeno i zamumuljeno ...irfo je napisao/la:To je ono o cemu sam pricao, i sta ocekujem da se desi, savez ce na sve nacine pokusati da oduzi ovaj postupakU Fudbalskom klubu Željezničar na rubu kauča čekaju vijesti iz Lozane, tačnije iz ureda Međunarodnog suda za sportsku arbitražu (CAS).
Samo CAS i UEFA, i dobre pravnike da imamo, ostalo ce ubijeđen sam ici sve u našu korist, do finalnog i konacnog obracuna sa mafijom iz saveza, za sve sto je prošlo i za sve sto ce doci ...
Slava rodu, slava Svarogu, Slava Perunu, SLAVA SLAVENSKOM RODU !
Ma ja se ni ne nadam igranju u Europi, odužilo se ovo. Al valjalo bi da im ga smjestimo novčano 
Nisam siguran da ce Savez ovo odugovlaciti. Ne sto nama zele uslugu da ucine, nego zato sto se salje losa slika prema Uefi, odma bi Uefi i Savez postao sumljiv za neku dalju istragu i nisam siguran da je to ljudima u Savezu u interesu.
Biće i prenos izgleda i protiv ostalih protivnika
Protiv Širokog pretpostavljam kao i prošle godine kad smo s njima igrali prijateljsku na youtube kanalu od ŠB.Plavi će sutra od 18.30 sati odmjeriti snage sa domaćim Troglavom dok je za nedjelju zakazan susret sa novim hrvatskim prvoligašem Varaždinom.
Dobra vijest za sve navijače Plavih je da će moći direktno pratiti oba susreta. Prvi susret će biti na Youtube kanalu LiVidea dok će drugi susret biti prenošen na našem portalu.
Željezničar će do kraja priprema odigrati i susret na Pecari protiv Širokog Brijega koji će vjerovatno biti u direktnom prenosu.
Ovo sa Bojom postaje sumnjivo
Da neko nije maznuo 60.000 eura
Da nije Mušija ispalio
Da neko nije maznuo 60.000 eura
Da nije Mušija ispalio
Zadnja izmjena: onsarh, dana/u 27 jun 2019, 14:48, ukupno mijenjano 1 put.
Slava rodu, slava Svarogu, Slava Perunu, SLAVA SLAVENSKOM RODU !
Izgubio Ipe slike,deleteLjoZee je napisao/la:Sve objavljuju, ali za Boju jok
MIGRANTI iz METROPOLE!
Strah je neizlječiva bolest....
Strah je neizlječiva bolest....
samo da mi ne budemo interesntni za daljnu istraguTristan10 je napisao/la:Nisam siguran da ce Savez ovo odugovlaciti. Ne sto nama zele uslugu da ucine, nego zato sto se salje losa slika prema Uefi, odma bi Uefi i Savez postao sumljiv za neku dalju istragu i nisam siguran da je to ljudima u Savezu u interesu.
“Ne trebamo se mi brinuti, šta će biti kada se taj čovjek vrati u klub, niko od nas, al’vratit će se, nek to moja poruka bude.”
A.O.
A.O.
Ceka da jos ko sarne da ne mora vise objava pisatiUBIPITAR je napisao/la:Izgubio Ipe slike,deleteLjoZee je napisao/la:Sve objavljuju, ali za Boju jok
Yebe nas ffp ko Milan za Krunića pa se malo razvuklo, opušteno 
A možda čekaju da ga LjoZee zaprati na inst
A možda čekaju da ga LjoZee zaprati na inst
Nije mu privatan profil moze se i bez pracenja spijunirati 
Trenutno korisnika/ca: Plavamamba i 14 gostiju.