FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

sljivo
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la sljivo » 26 jun 2019, 22:26

Kad trener ne zna onda ide filozofijom lakše ću se odbraniti nego što ću zabiti. Pa tako se i postavljamo :)

Dovest ćemo neko krilo, sigurno, previše smo se otvorili da sad nikoga ne dovedemo. Sad ko će to biti, ne znam, a svako oduljivanje razvodnjava kvalitetu ili poskupljuje.

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 26 jun 2019, 22:27

Bundesliga je napisao/la:Gnabry, Coman, Davies, Muller i Lewandowski
+ Dybala i Arp :kafa:
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 26 jun 2019, 22:37

Treba nam vise nego jedan kvalitetan ofanzivac. Arp i Davies nece igrati ni protiv manje kvalitetnih protivnika, a i da igraju nece biti nista od njih. Ko prati Bayern zna da su defanzivci ovdje potrosna roba i da se svako malo mijenjaju. Badstuber, Dante, Hummels, Benatia, Boateng. Bio je cak i onaj Tasci polusezonu. Bit je da nema konstante i da stoperi stalno odlaze i dolaze i zasto onda trositi tolike pare? Uvijek neko flopa i biva prodan. Bacanje para a ofanziva sada i limitiranija nego prije.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

Bayern@heart
Kontakt:

Post Postao/la Bayern@heart » 27 jun 2019, 10:56

Kaže kolač fali mi još četri igrača u ekipi
odbrana 1
vezni 1
krila 2 :hmmmmm:

sljivo
Kontakt:

Post Postao/la sljivo » 27 jun 2019, 11:24

Bayern@heart je napisao/la:Kaže kolač fali mi još četri igrača u ekipi
odbrana 1
vezni 1
krila 2 :hmmmmm:
Evo odgovora uprave iza - :

odbrana 1 - imaš ovog Kapka,
vezni 1 - i tata bi sine,
krila 2 :hmmmmm: - :rol: :rol: , puno, ti i Haso, gledate YT; prvo, u LP, nauči ekipu da pređe centar pa ćemo pričati

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 27 jun 2019, 11:45

Sad i Kabak kao ide dalje..u mrtvi schalke :lol: Bas si izabrao. Ako ode JB MORA doci jos jedan stoper ili RB.
Pa nije tajna da "ganjamo" krilo, stakleni Coman je "to risk" da samo njega imamo tamo lijevo.
Ako skontamo da Jamesa vise nema, Renato ce isto :wave: pa i nije lose dovesti nekog u sredinu, samo koga? Nemam neku predstavu...
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 27 jun 2019, 12:03

Tolisso je nase pojacanje za sredinu.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

Bayern@heart
Kontakt:

Post Postao/la Bayern@heart » 27 jun 2019, 12:21

PSV Eindhoven winger Steven Bergwijn (21) on the radar as an alternative option for Leroy Sané [Kicker]
još jedan u nizu :lol: vidjet ćemo hoće li išta biti ja bih prije iz PSV-a onog meksikanca Lozana. Miloion i jedan vijest vezana za transfere Bayerna

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 27 jun 2019, 12:27

Tolisso, Javi i Lav. Dosta za defanzivu. Mozda se misli na nekog kreatora u sredini..uz Thiaga. Havertz. :mrgreen:

Ovaj iz PSV-a je dobar na krilu, bar tamo. Ne znam kako bi se kod nas snasao.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 27 jun 2019, 12:38

Hummels > Kapak < :rol: :oops:

farinelli123
Kontakt:

Post Postao/la farinelli123 » 27 jun 2019, 14:24

Izgleda da Kabak ide u Schalke. Ne berite brigu mogao bi Pavard da bude otkrovenje na zadnjem veznom. Mislim da je to njegova najbolja pozicija.
Sto se tice tog malca iz Holandije, mislim da je sve do trenera. Setimo se da je kod Van Gala u nekim mecevima Pranjic igrao kao Sedorf.
Moram jos jednom da citiram druga Sljiva, koji je nedavno izjavio da Bajern ne treba da preplacuje igrace, kao sto ni dosad nije radjeno, nego dresiti kesu za trenere. To je surovo ispravno.

Bayern@heart
Kontakt:

Post Postao/la Bayern@heart » 27 jun 2019, 14:39

Official: Martin Demichelis has been appointed as new Bayern U19 coach. Miroslav Klose will thus remain with the U17s
Drug DemiČelis :mrgreen: će da uči omladinu fudbalu :lol: i tako dalje bez novih Alaba, Mullera, Badstubera, LAHMA, Bastiana,

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 27 jun 2019, 15:05

To za trenera znaju i ptice na grani ali džaba kad je Pragmatičar nedodirljiv.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

coelho41
Kontakt:

Post Postao/la coelho41 » 27 jun 2019, 15:34

farinelli123 je napisao/la:Izgleda da Kabak ide u Schalke. Ne berite brigu mogao bi Pavard da bude otkrovenje na zadnjem veznom. Mislim da je to njegova najbolja pozicija.
Sto se tice tog malca iz Holandije, mislim da je sve do trenera. Setimo se da je kod Van Gala u nekim mecevima Pranjic igrao kao Sedorf.
Moram jos jednom da citiram druga Sljiva, koji je nedavno izjavio da Bajern ne treba da preplacuje igrace, kao sto ni dosad nije radjeno, nego dresiti kesu za trenere. To je surovo ispravno.
Nemoj da te osjećaj vara kao za Kimmicha, forum je mali sve pamti :think: :mrgreen:

isakovich
Kontakt:

Post Postao/la isakovich » 27 jun 2019, 15:50

Ni Kapak nece kod nas heheh,ni kapku nismo interesantni,surovo i vrelo ljeto za upravu, :) :).
Kad tad se ovo moralo desiti,previse dugo smo glumili glumu, ni blizu transfer moci u odnosu grugih top klubova europe,jokkk
VOLIM BAYERN

coelho41
Kontakt:

Post Postao/la coelho41 » 27 jun 2019, 16:11

Oko Kabakovog transfera je najgore što Boatenga nećemo prodat.

sljivo
Kontakt:

Post Postao/la sljivo » 27 jun 2019, 16:16

Ne znam šta bih rekao, koliko vjerujem u naše da će izmajmunisati nešto toliko i ne. Sad kao nikad prije dosta špekulacija, javnih prozivanja, i odbijanja. Jbt, kad igrači furaju neki fazon da pregovaraju sa igračima znaš da je nešto truhlo i da neko ne radi dobro svoj posao. Taktika javnih pritisaka, video snimaka, brojeva dresa, kalkulacija, i cigančenja se ispostavila kao katastrofalna. Ne puši to niko više, daj lovu il' razguli. Mogao si prije i sačekat nešto, godinu pa dovest al hajd sad kad ti treba (ovo treba ide pod navodnike, ne bi me iznenadilo da uđemo u sezonu samo sa ovim trenutnim).

Da je dobar trener ne bih se puno brinuo al dok je ovaj daj onda bar klase koji će ga izvući.

Sve mi se čini da goreg sportskog direktora nismo imali odavno, u svim svojim poslovima. Nerlinger je giga-mega-imperator tog posla za ovog.
Zadnja izmjena: sljivo, dana/u 27 jun 2019, 16:21, ukupno mijenjano 1 put.

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 27 jun 2019, 16:16

harden je napisao/la:
dirkules je napisao/la:U svijetu fudbala ako nisi Real i Barca, igrači gledaju projekat i trenere i sve drugo, dva imena su najutjecajniji mamci za igrace Pep i Klopp. Ovaj drugi nam mora biti prioritet u narednom periodu.
Ovo si super rekao i sto posto je ovako. Sto se tice Kloppa, siguran sam da ce on kad tad voditi Bayern, a veoma moguce da ce to biti odmah kad zavrsi svoj projekat u Liverpoolu.
Hoćeš da te razočaram sad il kasnije.. :think: :mrgreen:
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 27 jun 2019, 16:23

Osim13 je napisao/la: Hoćeš da te razočaram sad il kasnije.. :think: :mrgreen:
Nemaš me šta razočarati, u ovo sam siguran ko i da će sutra svanuti :mrgreen:

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 27 jun 2019, 16:26

harden je napisao/la:
Osim13 je napisao/la: Hoćeš da te razočaram sad il kasnije.. :think: :mrgreen:
Nemaš me šta razočarati, u ovo sam siguran ko i da će sutra svanuti :mrgreen:
Ne znam, produžiće ugovor brzo a rekao je skoro za onaj DW da će se vrlo vjerovatno povući iz fudbala nakon Liverpoola, da nema namjeru čitav život provoditi u fudbalu etc, al naravno daleko je to još, svašta je moguće.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []