AlfredNobel je napisao/la:@SarajevoJeBordo
Pretjeruješ ga i to dosta. Opet kažem, uredu je napisati i to svr objedniti u jednom postu. Problem je kad se to sve PONAVLJA i PONAVLJA milion puta kako bi privolio i druge da misle kao i ti.
I ono što se jučer pričalo su teške gluposti. Pripremna utakmica je i normalno je da se sve proba, rotira i vidi, što rade i svi na svijetu. Ma jok, daj ti zayebavaj, prosipaj neku glupu priču, nigdje veze. Nije Celtic, Slovačko je.
Nemojte bezveze spinovati. Svako ko prati forum znam ko šta i kako radi ciljano. Ponavljanje i stalno ponavljanje, zato se i mnogi napadnu od tzv. "Husrefoljubaca", gdje sam i ja strpan. Da se napiše sve u jednom postu i završi s tim, bilo bi uredu, ovako samo jedno te isto ponavljanje jednih te istih stvari ne vodi nigdje. I onda se naljute što im neko opsuje, pa gdje neće, raji preko qurca ista priča svaki dan.
Na zlost, nisi primjetio da zadnjih 10 rasprava je pocelo upravo od likova koji su zagrizeni Husrefom, da su izbacivali postove tipa "sta zna husref i 10 smajlija" , zatim, postovi koji pocinju "ovi sto mrze husrefa", a danasnja rasprava je pocela sa zlo87 koje napise da svako ko pljuje husrefa i hz, u petak to moze i u lice reci svima.
Ja imam pravo da, ako hoces i tako da se izrazim, ismijavam husrefovo stavljanje hebiba na beka, krstu na dmf, jer je to, pogotovo ovo drugo van svake logike i pameti a imas na klupi dva neafirmisana i sjajna momka koji od 10-te godine ganjaju loptu na toj poziciji. . . To nikad nije niti ce ikada znaciti da ja pljujem i mrzim husrefa. To se zove , ja kritikujem husrefa. Kao sto kritikujem godinama upravu zbog uzasnog marketinga. Kao sto hvalim emira hadzica na svakom koraku a dva puta ga vidio uzivo van stadiona u zivotu. Nevjerovatno je kako ljudi umisle da mogu etiketirati i lazno optuzivati navijace za neke stvati.
Ja sam od prvog dana rekao da ako umjesto husrefa dolazi bilo koji trener iz nase lige, neka ostane 100 godina kod nas. To niko procitao nije. Svi procitaju da je izveo isti tim iatu taktiku iste ihrace dva puta jednom od najboljih talijanskih trenera. I za to imam pravo da pisem, jer me boli, osjecao sam se izdano, jadno, ponizeno na kosevu. Dosao kuci i legao, zaspao nisam do pred zoru, pa na posao.
I pisem to po 120.put jer drugi po 123. put pisu da neko od nas mrzi i pljuje husrefa. I to nece proci nikada. Jel izasao razlog zasto nije odmah prosuzeno? Jeste. Premalo mu bilo 3 plate, htio 12, nasli se na 6. Ok. Posteno. Kakve tworije zavjere onda? Ako nije tako, zasto pun ponosa nije rekao to je laz, nije problem bio u tome nego u.....