FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
Comunicado Oficial
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Jos da je igrati evropu, ne bi moglo bolje biti brata mi..
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!
Zabrinut sam za zdravlje danana, kako on prezivljava na toploti +38,ovo placanje odstete za igrace?
Pogasiće nas sponzori, na sjeveru će se za 5 godina crijep prodavat a na jugu će mljekara biti, živi bili pa vidjeli.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Ne znam ko ti je izvor, ali je los. Na sjeveru Selimovic otvara novi privatni faks, a na istoku Miske magacin Megamixa. Ovi sitni sponzori, ipak, su slabi. Zelji ce samo pomocni ostati ako ga ne prodaju.Osim13 je napisao/la:Pogasiće nas sponzori, na sjeveru će se za 5 godina crijep prodavat a na jugu će mljekara biti, živi bili pa vidjeli.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- Dokoljenko
- Kontakt:
Zamisli, generalnog jos dovedu.Osim13 je napisao/la:Pogasiće nas sponzori, na sjeveru će se za 5 godina crijep prodavat a na jugu će mljekara biti, živi bili pa vidjeli.
Mi smo Željini, Željo je naš!
"Samo je pitanje vremena, kada će se Željina lokomotiva ponovo okititi zastavama slave i uspjeha"
"Samo je pitanje vremena, kada će se Željina lokomotiva ponovo okititi zastavama slave i uspjeha"
Ubio bi se neko kad bi bio generalni. A jos nam banka nije odobrila kredit, iz prve ruke info 
- Dokoljenko
- Kontakt:
Nismo imali generalnog jos od vremena kada je Violina Liqvi doveo.
Na pomoćnom Irfo i Virto prave tržni centar, ja i Osim nosimo golove svako u svoju mahaluLjoZee je napisao/la:Ne znam ko ti je izvor, ali je los. Na sjeveru Selimovic otvara novi privatni faks, a na istoku Miske magacin Megamixa. Ovi sitni sponzori, ipak, su slabi. Zelji ce samo pomocni ostati ako ga ne prodaju.Osim13 je napisao/la:Pogasiće nas sponzori, na sjeveru će se za 5 godina crijep prodavat a na jugu će mljekara biti, živi bili pa vidjeli.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Vidjelo se odmah da Osim i ti “volite” Zelju samo zbog interesa. Sad je sve isplivalo. Zbog golova, a neko zbog petobe.
Zadnja izmjena: LjoZee, dana/u 27 jun 2019, 19:14, ukupno mijenjano 1 put.
Raonffa je napisao/la:Na pomoćnom Irfo i Virto prave tržni centar, ja i Osim nosimo golove svako u svoju mahaluLjoZee je napisao/la:Ne znam ko ti je izvor, ali je los. Na sjeveru Selimovic otvara novi privatni faks, a na istoku Miske magacin Megamixa. Ovi sitni sponzori, ipak, su slabi. Zelji ce samo pomocni ostati ako ga ne prodaju.Osim13 je napisao/la:Pogasiće nas sponzori, na sjeveru će se za 5 godina crijep prodavat a na jugu će mljekara biti, živi bili pa vidjeli.
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
Samo si vi zayebavajte, kad padne hipoteka na mokre čvorove vidjeću vas.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Oficijalno je da "strani investitori" prave trzni centar, ja nisam ukljucen u to 
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
Ako je Mujo strani investitor onda...irfo je napisao/la:Oficijalno je da "strani investitori" prave trzni centar, ja nisam ukljucen u to
- Dokoljenko
- Kontakt:
Za Boju dali prostor na sjeveru. Musa insinstiro. 
On i @Neandertalac rone suze po crnogorskom primorjuZeljo92 je napisao/la:![]()
jel ziv @Virtual, dje on, garant tuguje jer mu je Miske otisao
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Radis Badzaku iza ledjaOsim13 je napisao/la:Samo si vi zayebavajte, kad padne hipoteka na mokre čvorove vidjeću vas.
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 27 gostiju.