FK Tuzla City

Moderator/ica: GracanicaAA

dvokorak
Kontakt:

Re: FK Tuzla City

Post Postao/la dvokorak » 27 jun 2019, 13:42

prisonbreak je napisao/la:
dvokorak je napisao/la:
prisonbreak je napisao/la:Dje Stojcev?
Izgleda Ajdin poslao ponudu i sad je na upravi NebeskoPlavih i igraču (zen‘ćki igraĆu) da odluče sta&kako. Stojčev ukoliko zeli da spasi karijeru, neka potpiše za zen‘ćki Yarakspor.
Malo glup momak.
Gdje nije glup, ććuj Leptiru u klub otići. Ali ajde....
? ? <3
Mirise cvijece ko moja Rinaka
Šaka bosasa i vopi, doručak šampiona <3

CityCity
Kontakt:

Post Postao/la CityCity » 27 jun 2019, 16:36

Mora da je sa Stojčevom dogovoren sporazumni prekid saradnje.

drakensang
Kontakt:

Post Postao/la drakensang » 27 jun 2019, 16:59

CityCity je napisao/la:Mora da je sa Stojčevom dogovoren sporazumni prekid saradnje.
Sreca pa mu je 450KM plata, tako da mu se moze isplatit do kraja ugovora da se ne osjeti

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 27 jun 2019, 18:52

drakensang je napisao/la:
CityCity je napisao/la:Mora da je sa Stojčevom dogovoren sporazumni prekid saradnje.
Sreca pa mu je 450KM plata, tako da mu se moze isplatit do kraja ugovora da se ne osjeti
Jel to bez toplog obroka
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

drakensang
Kontakt:

Post Postao/la drakensang » 27 jun 2019, 19:12

Osim13 je napisao/la:
drakensang je napisao/la:
Jel to bez toplog obroka

tuzlacity2017
Kontakt:

Post Postao/la tuzlacity2017 » 27 jun 2019, 20:20

tuzla1983 je napisao/la:
tuzlacity2017 je napisao/la:Fudbaleri Tuzla Cityja danas će, letoM sa tuzlanskog aerodroma, otputovati u Švicarsku gdje će se pripremati za novu sezonu u BHT Premijer ligi BiH.

Trener Miljenko Bošnjaković odredio je spisak od 25 putnika koji idu u Švicarsku. Na njemu se nalaze:

Azir Muminović, Nevres Fejzic, Benjamin Čalakovic, Borislav Terzić. Samir Efendić, Budimir Šarčević, Nemanja Zlatković, Darick Kobie Morris, Jovo Kojić, Ermin Musić, Ivan Sesar, Adis Hadžanović, Said Husejinović, Mirsad Hasanović, Huso Karjašević, Nemanja Stjepanović, Vojo Ubiparip, Mirsad Ramić, Ajdin Nukić, Nermin Crnkić, Suad Mujić, Nikola Mitrović, Dženis Beganović, Samir Burić, Nassim Zitouni.

Planirano je da fudbaleri Tuzla Cityja u Švicarskoj ostanu četiri dana. Za 29. juni je zakazan prijateljski duel protiv Xamaxa, a odradit će i četiri treninga. Delegacija se u Tuzlu vraća 30. juna, a već 2. jula putuju u Sloveniju gdje će obaviti finalni dio priprema.

Na žalost jedino nema mjesta za Milakovića.
Obzirom da ima Ugovor do 30.06.2020. najbolje je da ga raskine sporazumno jer se na njega očito ne računa u narednoj sezoni.

ŠTETA DA JEDNA "OHRDINA" KOJA JEDVA DIŠE IMA PREDNOST NAD OVAKVIM IGRAČEM.

...............slika
Neka ti je sretno u budućnosti Aleksandre Milakoviću.
Nema ni Spasića koji je bio na probi. Nisam siguran dal će se sa njim potpisati ugovor. Što se tiče Milaka koji je odsustvovao tačno godinu za njega je najbolje rješenje posudba gdje će konstantno igrati jer da ostane i bude klupa ili van rostera to bi ga dodatno diskvalifikovalo. Mislim da klub na njega ozbiljno računa u budućnosti neka ga do zime neka igra.
- Spasić je stranac i ne znam jesu li probili limit.Milaković je imao velikih zasluge još u Federalnoj ligi.Došla povreda ,izlječio se.Mučki je to kad ti pogledaš, da od svih fudbalera samo za njega nije bilo mjesta u Avionu.Obzirom da on ima još godinu ugovorne obaveze smiješno je govoriti o posudbi.Kad mu i istekne posudba svakako je slobodan igrač.Ovdje se radi o pravljenju nove greške dovođenjem isluženog Husejinovića.Ode Stojčev ,dođe drugi Stojčev tj. Husejinović.Na stranu ovi dilberi poput Šarčevića,Musića,Burića.Klub koji misli to biti ne smije sebi dozvoliti da pravi selekciju po principu.Ovaj mi je kum,ovaj rođak,ovaj zemljak,za ovog urgiraju u ovog je otac na položaju itd.
I da ne širim temu.Druga sezona u PL dat će i konačan odgovor na pitanje: jesu li ljudi prije svega predsjednik Husič u stanju napraviti klub u kojem će vladati princip da bolji igrač ima prednost nad lošijim ili će po ovim ,sadašnjim "principima",opet upasti u grčevitu borbu za opstanak i igrati gnjavatorske utakmice cijelu sezonu.Nije Varašanović bez razloga pobegao glavom bez ozira.Ali, imamo mi trenera za kojeg će Europa uskoro čuti.

......................
Zadnja izmjena: tuzlacity2017, dana/u 28 jun 2019, 14:32, ukupno mijenjano 2 puta.

tuzlacity2017
Kontakt:

Post Postao/la tuzlacity2017 » 27 jun 2019, 20:34

prisonbreak je napisao/la:Dje Stojcev?
On je predat nekoj komisiji Fudbalskog Saveza sa zahtjevom da se Ugovor raskine jer, ne ispunjava ugovorne obaveze.
Na isti način je raskinut Ugovor sa Jocom Stokićem.

BosanacGorstak
Kontakt:

Post Postao/la BosanacGorstak » 27 jun 2019, 22:27

Worm je napisao/la:Pozdrav. Novi sam na forumu ali pratim Tuzla City od 1955. Kako vidim sve nas je više i više i nadam se da će nam Azmir pored besplatnog ulaza, prije svake utakmice davat po 20 maraka, besplatan prevoz, mezu i piće kako bi nas bilo još više.lp.
https://www.facebook.com/TuzlaCityFAN/p ... =3&theater
Vec je neko postavljao izgled novih dresova za novu sezonu.Evo ovdje obavjestenje za prodaju i gdje se nalazi radnja sa suvenirima Tz city.
Moze se kupiti sve od igle do lokomotive.S vremena na vrijeme naleti akcijska prodaja navijaca "Slobode",mozes kupit na par dana nekog da ti kosi travu,odrzaju sljivik,rade na mjesalici i tak.20 maraka po clanu Fukara,ako ces cijelu grupu Fukare onda 500 maraka.Al to je opet mozda bolje da vidis s Senadom Mujkanovicem,mozda i jeftinije prodjes. :mrgreen:

Sto se tice novih clanova,prije svega da pozdavim sve nove clanove ove teme i iskreno se nadam da cemo svojim diskusijama da jos dodatno obogatimo ovu temu.Steta sto nam nisu aktivniji slogash,volimtz,i momcina tarantula :mrgreen: Ta ekipa je iznijela na plecima borbu sa drugim forumasima dok smo igrali drugu ligu.Sve u svemu,pred nama je jedan lijep ali i napet period u ligi.Treba se dobro naoruzati s zivcima jer duga je sezona. :thumbup:
Sta je stećak? Oličenje gorstaka Bosanca!
Sta radi Bosanac na stećku?Stoji uspravno !Digao glavu,digao ruku ! Ali
nigdje, nigdje, nikad, niko nije pronasao stećak na kome Bosanac kleči ili
moli.Na kome je prikazan kao suzanj.
Miroslav Krleza
!Tuzla City!

dvokorak
Kontakt:

Post Postao/la dvokorak » 27 jun 2019, 22:30

„TuzlOci“ se otimaju za dresove! Jutros mi Mehmedalija, „tuzlOk“ iz okoline Vlasenice, priča da je uzeo neke suvenire i 4 dresa za rodbinu iz Kentakija. Sve u svemu jedna fina prica <3
? ? <3

BosanacGorstak
Kontakt:

Post Postao/la BosanacGorstak » 27 jun 2019, 22:33

slika
slika
slika
slika
slika
:bih: :bih: :bih:
Miroslav Krleza
!Tuzla City!

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 27 jun 2019, 22:36

BosanacGorstak je napisao/la:slika
slika
slika
slika
slika
:bih: :bih: :bih:
Moram pohvaliti ove prostorije :bih:
UEFA TEAM RANKING 1989

43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250

BosanacGorstak
Kontakt:

Post Postao/la BosanacGorstak » 27 jun 2019, 22:38

dvokorak je napisao/la:„TuzlOci“ se otimaju za dresove! Jutros mi Mehmedalija, „tuzlOk“ iz okoline Vlasenice, priča da je uzeo neke suvenire i 4 dresa za rodbinu iz Kentakija. Sve u svemu jedna fina prica <3
Normalno.Dresovi Tuzle se prodaju do Tokija :kafa:
Ko ce kupit dres Slobode kad vuce na fukarluk i bestrofejnost.
Sto godina prenosili s koljena na koljeno i evo koliko ih je na kraju ostalo na "dnevnicama". :kafa:
slika
Miroslav Krleza
!Tuzla City!

BosanacGorstak
Kontakt:

Post Postao/la BosanacGorstak » 27 jun 2019, 22:41

NeretvanskaPastrmka je napisao/la: Moram pohvaliti ove prostorije :bih:
:thumbup: :thumbup:
Sto se kaze ko apoteka :bih:
Nego da ti cestitam na danasnjoj pobjedi,Velez ce haman biti nagazna mina u ligi.
Dok je ove pauze da malo i normalno prokomentarisemo,posto krene sezona krenut ce i klanje medju nama :mrgreen:
Miroslav Krleza
!Tuzla City!

CityCity
Kontakt:

Post Postao/la CityCity » 27 jun 2019, 22:47

BosanacGorstak je napisao/la:
Worm je napisao/la:Pozdrav. Novi sam na forumu ali pratim Tuzla City od 1955. Kako vidim sve nas je više i više i nadam se da će nam Azmir pored besplatnog ulaza, prije svake utakmice davat po 20 maraka, besplatan prevoz, mezu i piće kako bi nas bilo još više.lp.
Vec je neko postavljao izgled novih dresova za novu sezonu.Evo ovdje obavjestenje za prodaju i gdje se nalazi radnja sa suvenirima Tz city.
Moze se kupiti sve od igle do lokomotive.S vremena na vrijeme naleti akcijska prodaja navijaca "Slobode",mozes kupit na par dana nekog da ti kosi travu,odrzaju sljivik,rade na mjesalici i tak.20 maraka po clanu Fukara,ako ces cijelu grupu Fukare onda 500 maraka.Al to je opet mozda bolje da vidis s Senadom Mujkanovicem,mozda i jeftinije prodjes. :mrgreen:

Sto se tice novih clanova,prije svega da pozdavim sve nove clanove ove teme i iskreno se nadam da cemo svojim diskusijama da jos dodatno obogatimo ovu temu.Steta sto nam nisu aktivniji slogash,volimtz,i momcina tarantula :mrgreen: Ta ekipa je iznijela na plecima borbu sa drugim forumasima dok smo igrali drugu ligu.Sve u svemu,pred nama je jedan lijep ali i napet period u ligi.Treba se dobro naoruzati s zivcima jer duga je sezona. :thumbup:
Kad je u pitanju fan shop trebalo bi malo pred početak sezone proširiti i obnoviti ponudu.Bio sam tamo prije nekoliko dana i asortiman je isti kao i na samom otvaranju shopa.Ubaciti recimo kačket i zastavicu za auto,olovke,uvesti nove dresove a stare prodavati po sniženoj cijeni,Zatim ponuditi dukserice bez kapuljače i sa rajsferšlusom itd,itd.

BosanacGorstak
Kontakt:

Post Postao/la BosanacGorstak » 27 jun 2019, 22:50

slika
slika
Kaze ko ce navijati za Tuzlu :bih:
Mladi narastaji pocinju svoje prve korake u nasem klubu,vremenom ce oni biti ti koji ce nositi ideju ali i ljubav prema ovom klubu.To su generacije koje generalno boli du pe za predhodnih 100 godina,vec ce se poistovjecivati sa onim cemu su posvetili najveci broj godina svog zivota u mladalackim danima.Azmir radi odlican posao i ovo sa Gradinom ali i jos nekim klubovima s kantona je odlicna stvar.Ima nekih nagovjestaja da bi mogla biti uspostavljena i saradnja sa jednom omladinskom skolom iz Gracanice.Vidjet cemo sta ce biti.Pricao sam neki dan s jednim trenerom,covjek samo rijeci hvale i za nas klub ali i za Azmira kao i nase omladinske kategorije.Skoro smo ovdje imali clanak o momku koji trenira u Tz city iz Petrova koje je iz RS nasuprot Gracanici.Vremenom ce sve vise omladine dolaziti u nase omladinske kategorije sirom kantona i to je garant opstanka ovog kluba kao i stadion koji nam je prijeko potreban-
Miroslav Krleza
!Tuzla City!

dvokorak
Kontakt:

Post Postao/la dvokorak » 27 jun 2019, 22:50

#PodrinjeDoTokija <3
Mah mozemo se mi zezati i podbadati, ali se sportski mora priznati da lagano preuzimate i pametno radite! Vec ove godine očekujem da uz zen‘ćki ćelik napravite iskorak. Koliko god to meni smetalo ali vaša dominacija je neminovnost!
Nego, imam ozbiljno pitanje, na 3. fotografiji koju si zaheftao, je l‘ to hgra u crnom loncu? Da navrnemo mi gladni i zedni koji smo premaHmurali Ramadan, te tako bili spriječeni da zderemo na Azetov račun, pa da i mi neštA ubacimo u kljun. Ukoliko krene priča sa košenjem trave i ostalim svakodnevnim aktivnostima po PodrinjeHanu tu otpadam momentalno!
? ? <3

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 27 jun 2019, 22:52

Nego da ti cestitam na danasnjoj pobjedi,Velez ce haman biti nagazna mina u ligi.
Dok je ove pauze da malo i normalno prokomentarisemo,posto krene sezona krenut ce i klanje medju nama :mrgreen:
Nebi se slozi za to nagazna mina jer cemo biti rame uz rame svima,igramo dobro i ekipa je tri godine na okupu. Ibro fura samo napadacki fudbal,visok presing,malo dodira i sto brze oslobadjanje lopte. Nagaznu minu ne vidis a nas vide svi dobro. Ma kakvo klanje brato normala sve. Meni je samo da budu postena sudjenja pa ko bude bolji cestitamo. Jedva cekam pocetak prvenstva pa dokazemo koga najvise ima u drzavi. Crvena mora se spremaju :ljepota: samo ljubav vide i nista drugo :ljepota: Zivio drug :bih:
UEFA TEAM RANKING 1989

43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250

BosanacGorstak
Kontakt:

Post Postao/la BosanacGorstak » 27 jun 2019, 22:56

CityCity je napisao/la:

Kad je u pitanju fan shop trebalo bi malo pred početak sezone proširiti i obnoviti ponudu.Bio sam tamo prije nekoliko dana i asortiman je isti kao i na samom otvaranju shopa.Ubaciti recimo kačket i zastavicu za auto,olovke,uvesti nove dresove a stare prodavati po sniženoj cijeni,Zatim ponuditi dukserice bez kapuljače i sa rajsferšlusom itd,itd.
Da.Generalno se moze vise uraditi.Ja licno nisam zadovoljan marketingom.Trebamo biti "agresivni" kad su te stvari u pitanju jer je u TZ ali i sirom kantona jednostavno jedna latergija sto se tice fudbala opcenito i jedan napucan i dobro uredjen projekat mislim da ima potencijal da okupi jednu ogromnu navijacku bazu iza sebe.Treba klub promovisat po skolama,organizovati turnire,dijeliti privjeske i slicno na nekim punktovima u gradu.

Mislim da bi nam trebala jedna osoba s dobrim kvalifikacijama za ovaj posao u klubu i vjerujem da bi mogao cuda praviti.Ovo sto je Azmir napravio s Gradinom je odlican marketing.Budi siguran da ce dobar broj Srebrenicana gledati na simpatije na nas klub jer su bukvalno postali nas B tim da tako kazemo.Iako je Gradina veliko ime i odlican klub.
Miroslav Krleza
!Tuzla City!

BosanacGorstak
Kontakt:

Post Postao/la BosanacGorstak » 27 jun 2019, 23:02

dvokorak je napisao/la:#PodrinjeDoTokija <3
Mah mozemo se mi zezati i podbadati, ali se sportski mora priznati da lagano preuzimate i pametno radite! Vec ove godine očekujem da uz zen‘ćki ćelik napravite iskorak. Koliko god to meni smetalo ali vaša dominacija je neminovnost!
Nego, imam ozbiljno pitanje, na 3. fotografiji koju si zaheftao, je l‘ to hgra u crnom loncu? Da navrnemo mi gladni i zedni koji smo premaHmurali Ramadan, te tako bili spriječeni da zderemo na Azetov račun, pa da i mi neštA ubacimo u kljun. Ukoliko krene priča sa košenjem trave i ostalim svakodnevnim aktivnostima po PodrinjeHanu tu otpadam momentalno!
Ma ne mozemo mi preuzeti primat jer nam fali jaka navijacka baza za bolje rezultate al to trenutno nemamo.Svaki navijac i simpatizer je nova bitka i nova pobjeda.Treba nam to da bi mogli u nekim tekmama koje se lome biti taj 12 igrac al et valjda budemo mogli bar za 3-5 godina.
Sto se tice lonca,ovo je slikano za vrijeme ramazana,Babuka ifrat pripremio :kafa:
To ti je prednost kad si navijac Tuzle,ne moras iftarit u javnoj kuhinji ko fukara :D
Miroslav Krleza
!Tuzla City!

tuzla1983
Kontakt:

Post Postao/la tuzla1983 » 27 jun 2019, 23:07

NeretvanskaPastrmka je napisao/la:
Nebi se slozi za to nagazna mina jer cemo biti rame uz rame svima,igramo dobro i ekipa je tri godine na okupu. Ibro fura samo napadacki fudbal,visok presing,malo dodira i sto brze oslobadjanje lopte. Nagaznu minu ne vidis a nas vide svi dobro. Ma kakvo klanje brato normala sve. Meni je samo da budu postena sudjenja pa ko bude bolji cestitamo. Jedva cekam pocetak prvenstva pa dokazemo koga najvise ima u drzavi. Crvena mora se spremaju :ljepota: samo ljubav vide i nista drugo :ljepota: Zivio drug :bih:
Hasić, Ibro i ekipa okupljena oko njih zaista radi temeljit posao i uspostavlja zdrav klub sa neophodnom infrastrukturom. Gledao sam večeras ovu tekmu protiv Širokog, nije to loše al ne treba se zavaravati da je idealno. Ali, ubijeđen sam da će velež igrati važnu ulogu u PL isto kao i naš City, te da će ta dva kluba imati prijateljske odnose - odnosno da se neće reflektovat netrpeljivost između Slobode i Veleža.

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: schalke i 12 gostiju.