FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
jedan ovdje zajebava drugi muda ladi u plicakuRaonffa je napisao/la:On i @Neandertalac rone suze po crnogorskom primorjuZeljo92 je napisao/la:![]()
jel ziv @Virtual, dje on, garant tuguje jer mu je Miske otisao
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
Ove sa pocetnim slovom M ili?Osim13 je napisao/la:Čekam Francuze
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Nmg više reć žurim brt :namještabrze:LjoZee je napisao/la:Ove sa pocetnim slovom M ili?Osim13 je napisao/la:Čekam Francuze
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
- Dokoljenko
- Kontakt:
Dosta zafrkancije, citaju ljudi koji nemaju pojma da se zayebajemo. Kontace neko da nismo prodali klub.
Mi smo Željini, Željo je naš!
"Samo je pitanje vremena, kada će se Željina lokomotiva ponovo okititi zastavama slave i uspjeha"
"Samo je pitanje vremena, kada će se Željina lokomotiva ponovo okititi zastavama slave i uspjeha"
Nisu eksera ukucali u stadion 6 mjeseci a fol dovode pojacanja...
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!
- plavousrcu
- Kontakt:
Ne kontam vas nikako. Jesmo se prodali, je li nikomtenedamo dzaba bilo. Na stranu zafrkanciju, slazu se redovi.
Nema mi logike da smo za Boju dali 60.000 KM, a za onog malog Subasica samo na osnovu naknada za treniranje trebali bi 25.000 KM, još uz to Bojo mladi reprezentativac sa godinom ugovora u MDK, realnije mi je 60.000 ali eura, samo kažem ... 
Slava rodu, slava Svarogu, Slava Perunu, SLAVA SLAVENSKOM RODU !
Amare izvini se Misketu HAHAHAHAHAHAHAHAHAH

Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"
Samo da spomenem Badžaka još jednom, u vrlo kratkom periodu dosta posla odrađeno, što je najvažnije sve u tišini, bez nekih bombastičnih izjava i plaćenih članaka. Nadam se da će uz dobru podršku ostati i dalje tu.
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Badzak ljudino, 100 godina pozivio i jos 10 firmi osnovao.
Kao sto rece @Osim13, bez pompe, bez bombasticnih clanaka i slicno.
Kao sto rece @Osim13, bez pompe, bez bombasticnih clanaka i slicno.
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
#tellusthestoryOsim13 je napisao/la:Nešto golemo valja se iza brda #staytuned
I da,, Badžak gigantu!
I zamoli ga da se vratiZeljo92 je napisao/la:Amare izvini se Misketu HAHAHAHAHAHAHAHAHAH![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!
Najtrofejniji trener u historiji kluba i u državi da se izvinjava nekom nadobudnom biznismenu koji je niko i ništa kada je u pitanju FKŽ

Nego Badžak je isuviše veliki Željovac i čovjek, a pri tome ima isuviše para, jbt ovi za mjesec uradiše sve ono što smo željeli i cekali svih prethodnih godina , ne mogu ni da zamislim kada nam se sve finansije poklope, kada se stabilizujemo i kada krenemo još jače na svim poljima
Nego Badžak je isuviše veliki Željovac i čovjek, a pri tome ima isuviše para, jbt ovi za mjesec uradiše sve ono što smo željeli i cekali svih prethodnih godina , ne mogu ni da zamislim kada nam se sve finansije poklope, kada se stabilizujemo i kada krenemo još jače na svim poljima
Slava rodu, slava Svarogu, Slava Perunu, SLAVA SLAVENSKOM RODU !
Ne znam vama ali meni nekako sve prirodnije djeluje, to se odma primjetilo, od dovodjenja igraca, komunikacije sa javnosti. Znaju kad treba i sta treba da komuniciraju, dolaze nam novi sponzori. Sve nekako jedno drugo prati. Ocekujem da cemo imati dosta vecu harmoniju u ekipi sto nam je ranije nedostajalo.
Pa trebalo bi, kostur ekipe je tu iako ima igrača koje očima nikad više ne bi vidio ali eto, već su solidno vremena skupa neka ih ko zna možda ih pročepi i npr. nauče trčati 
Uglavnom jedva čekam više da krene
Uglavnom jedva čekam više da krene
Sad fakat bez zezancije, da li postoji sansa da Badzak ostane na mjestu predsjednika? Mislim da li on ima volju?
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."