FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
Jasmin Badžak nadam se da će ostati na poziciji predsjednika
Kakav Badzak. Otici kuci Senadu na prag, plakati da ga vratimo..LjoZee je napisao/la:Sad fakat bez zezancije, da li postoji sansa da Badzak ostane na mjestu predsjednika? Mislim da li on ima volju?
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!
Ako se ne varam Badžak trenutno ima dvije funkcije, direktor kluba i vd. predsjednika upravnog odbora, on je potpisivao ugovore sa igracima, a po statutu to moze samo direktor kluba, morat ce se tu nesto izbalansirati, ili jedno ili drugo, covjek je privatnik, ima posla i oko toga, jbg ne može sve preko njega, zato se mora naci najbolja solucija a to je svakako mjesto predsjednika, ovakvi ljudi jednostavno nisu za direktora vec za mnogo više, i bojim se da ga ne potrošimo brzo i da se ne zasiti, jer sada očito radi sve sto treba u klubu ...
Slava rodu, slava Svarogu, Slava Perunu, SLAVA SLAVENSKOM RODU !
Koliko upratih na ovom portalu trebao je biti izabran onaj neki drugi, planirano je tako, ali ljudi iz Skupstine su insistirali da to bude Badzak. Sa druge strane on i nije toliko za tu funkciju zbog svog posla, ali evo u ovoj izjavi on kao da planira ostati.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Ostat ce on na mjestu predsjednika, jer to je jedino logicno i normalno, a neka nađu ne direktora, vec direktoricu, kombinaciju Biljane Obradović (PR. Partizana) i Snežane Filipović (bivsa direktorica Partizana)

Slava rodu, slava Svarogu, Slava Perunu, SLAVA SLAVENSKOM RODU !
- kolezeljovac
- Kontakt:
Ma treba nam jedna picoka ipo... Da zamase sisama da se sponzori i ulagaci syebu i obrlate...
Nema tu hadzija/nehadzija, kad neka zamahne jabukama.... Temperatura raste, a i racun....
Nema tu hadzija/nehadzija, kad neka zamahne jabukama.... Temperatura raste, a i racun....
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
Evo sad gledam, gdje je intervju na 1921.ba Misimovic i Hadzic? U tom intervju je izjavio da je Amar kupovao titule. Zasto je taj intervju obrisan?
Edit:
Moja greska, ja se izvinjavam 1921.ba, klip je na FK Zeljeznicar youtube kanalu.
Edit:
Moja greska, ja se izvinjavam 1921.ba, klip je na FK Zeljeznicar youtube kanalu.
Zadnja izmjena: Zeljo92, dana/u 27 jun 2019, 22:51, ukupno mijenjano 1 put.
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
..............Kjosevski...............................
.......Stanić......Osmanković.....Sipović........Pavić.....
.........Hajdarević......Ramović.......Bojo.............
.......Veselinović.......Krpić..............E Zec..............
Erić, Bogičević, Stevanović, Mehić, Alispahić, Mujezinović, Zubanović.
.......Stanić......Osmanković.....Sipović........Pavić.....
.........Hajdarević......Ramović.......Bojo.............
.......Veselinović.......Krpić..............E Zec..............
Erić, Bogičević, Stevanović, Mehić, Alispahić, Mujezinović, Zubanović.
@boja zasto Kjosevski, Osmankovic?
Izbaci Sipovića ubaci Bogija, izbaci Krpu ubaci Zaima, Alispahić umjesto Boje i to je moja ekipa. I Bekrića naravno al to kad ga potpišemo aBd.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Sada je Enis Dzihanic v.d. direktora, on je na onim slikama sa Ericem i jos nekim, cini mi se Mehic kad je potpisivo ugovoronsarh je napisao/la:Ako se ne varam Badžak trenutno ima dvije funkcije, direktor kluba i vd. predsjednika upravnog odbora, on je potpisivao ugovore sa igracima, a po statutu to moze samo direktor kluba, morat ce se tu nesto izbalansirati, ili jedno ili drugo, covjek je privatnik, ima posla i oko toga, jbg ne može sve preko njega, zato se mora naci najbolja solucija a to je svakako mjesto predsjednika, ovakvi ljudi jednostavno nisu za direktora vec za mnogo više, i bojim se da ga ne potrošimo brzo i da se ne zasiti, jer sada očito radi sve sto treba u klubu ...
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
- kolezeljovac
- Kontakt:
Vidi Zubanovic ce biti u napadu... Krpic najvjerovatnije odlazi da bi se uzele pare. Umjesto njega u spicu Faris Zubanovic (ako ne ode vani, imaju ponude) i Zajmovic.
Ganja se neki stoper koji je igrao za Ipswich...
I bore se sa Zrinjskim za Halilovica sto je igrao za pitare
Ganja se neki stoper koji je igrao za Ipswich...
I bore se sa Zrinjskim za Halilovica sto je igrao za pitare
Ja se samo nadam da ce Badzak ostati gdje je sad.Nema raja pojma koliko voli Zelju.Prica mi jaran sto ga bolje zna nekom momku vadio 10 000 KM da ovaj ofarba bordo Dzetu u plavo.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
Jeste to je taj, bio je do sad u nadzornom odboruLjoZee je napisao/la:@irfo je li ovaj?
Zadnja izmjena: irfo, dana/u 27 jun 2019, 23:25, ukupno mijenjano 1 put.
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
Ako se stoper ne preziva Graovac ne treba nam 
Joj al baš gledam ovog momka stav, meščini likvidirao bi te da ne trepneLjoZee je napisao/la:
@irfo je li ovaj?
Nadam se da će takav i na terenu biti, muda su nam neophodna, izgubila su se odavno
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Ima ovde klip sa facetv:123456 je napisao/la:Ja se samo nadam da ce Badzak ostati gdje je sad.Nema raja pojma koliko voli Zelju.Prica mi jaran sto ga bolje zna nekom momku vadio 10 000 KM da ovaj ofarba bordo Dzetu u plavo.
I masine mu u fabrici obojene u plavom.
- kolezeljovac
- Kontakt:
Vala da je od zlata Badzak... Vise nikoga ne hvalim.... Misketa sam godinama dizao u nebesa, i onda se ispostavi... Da ne podsjecam.... Nek radi kao sto je poceo, pa dokle cemo stici vidjet cemo... Upitajte me 2022. godine sta mislim o njemu...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 25 gostiju.