Lijepo, ko radi?AlfredNobel je napisao/la:
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- AlfredNobel
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Udruženje naše.cookiech je napisao/la:Lijepo, ko radi?AlfredNobel je napisao/la:
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Slazem se sa skoro kompletnim postom.tm01hzne je napisao/la:midzuka je napisao/la:S obzirom da se ne nazire neko novo pojacanje u veznom redu i da se ne spominje konkretno nijedno ime niti ko govori da nam je to goruca pozicija, da li cete sutra reci da je to slucajno i nazor ako Đokanović dobije priliku.
To sto Selmir Pidro u konkurenciji vise bekova na lijevoj strani prosle sezone nije posudjen, nije raskinut ugovor i sto mu je data prilika da se dokazuje na treninzima i da iskoristi prvu priliku koja mu se ukaze (hvala Bogu to je i uradio), to je slucajno, zato sto Husref mrzi omladince?
To sto je Šabanović pored zdravog Hebiba zapoceo derbi na Koševu (2-1) je slucajno, ne zato sto je Husref utvrdio da ce bolje posluziti na beku u takvoj vrsti utakmice? To sto Hebib ima prednost se dokazalo nebrojeno puta, povledajte svaku nasu akciju u napadu igramo sa po dva krila maltene a Hebib i Pidro prije svih ostalih bukvalno svaki napad stoje kod sesnaesterca i unutar istog. Nisam fudbalski strucnjak, ali svaki laik moze vidjeti da nam je ideja u napadu dupliranje krila gdje se Hebub mnogi bolje snalazi i jako dobro igra. To sto ga mi mezimo vazda je zato sto nije fakin, zato sto nije carsijaner da ima zastiru navijacke raje, nego je miran momak koji trpi sve i svasta jer nema povlastice kao neki drugi igraci.
To sto Mustafic nije dobio priliku ispred Stojanovića, Crepulje, Adukora ( u prvom dijelu), Kapića u drugom je lose. Trebamo sad mi ovdje da tugujemo jer su ovi momci za 10 nivoa iznad njega. Nek sad ide gdje hoce ako ce se sutra stanoje oporaviti i opet kapic doci.
To što resić na krilu imao konkurenciju u vidu Tatara, Velkoskog koji su opet za 5 klasa iznad njeg, opet da tugujemo?
Vladan jeste dobio priliku nakon srednjaka, al sjetite se odbrane pavlovica u regio emiliji koja nas je ostavila u zivotu ( u tom momentu pri rezultatu 2-0). Bukvalno da je ta usla moglo je i tu jos 5 6 golova uci. Odbrana vratila moral ekipi. Vladan je hvala Bogu iskoristii svoju slucajnu priliku i sada imamo reprezenativnog golmana. Doveden je Dzafic 2 ili 3 utakmice kasnije, pa sto ga ne uvalise na gol ako se toliko mrze omladinci? Zato sto je Vladanu data prilika i iskoristio ju je.
Mujakiću konkurencija bili iskusni Novaković, igrac sa zavidnom karijerom do tad Šofranac i igrac kojeg smo htjeli prodati i prodali smo Mihojević. Stakleni Šofranac, prodao se Mihojević, do tad solidni Novaković pao kurcu za usi i Mujakić iskoristio svoju priliku i sad je tu gdje jeste. De Liht, uskoro najskuplji stoper, kako je dobio priliku. Do tad standardnog Sancheza Ajax prodao pred sami kraj prelaznog roka, nisu uspjeli dovesti zamjenu i momak u dvije sezone postao novi Maldini.
Prica da bi mi sad trebali iskusne igrace tjerati na tribine i nazor gurati omladince samo eto sto su nasa djeca vam ne pije vode. Dok god su ti iskusni bolji i pozrtvovaniji nek igra 11 iskusnih, a i suprotno vazi. Ko je najbolji, igrat ce, bez povlastica.![]()
Samo Tatar i Krle nisu toliko bolji od Resica, momku treba 15 utakmica u kontinuitetu, od toga da 7-8 bude starter i imat cemo masinu. Isto tako i Salcin, mali ce biti masina samo mu trebaju minute i ispravan pristup.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Ne laži narod ovdje da si procitao tekst,ovaj post je za tebe RAT i MIR...Pa ti u životu jedan Dnevni avaz nisi procitao,a kamo li @Midžukinu analizu...obiteljskicovjek je napisao/la:Šta je, hoš se pobit.Vanja8 je napisao/la:Eto ti se slažes...obiteljskicovjek je napisao/la:
Ma nisam, pažljivo baš, pročitao sve.
Na prvu slažem se u potpunosti.
Odličan post.
Mojne mi cuku vodit, istranžirat ču ga tako, da ga Nam za doručak može pojest.
Necu ja Bizzija voditi sam ce on tebe naci...
I jeste post ti je prijavljen zbog vrijedjanja vlasnika i vlasnika cuke...
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Brandao 2 komada Širokom dade... Mogla bi se obratiti pažnja na tog momka koji već ima konstantu dobrih nastupa za Velež.
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
AlfredNobel je napisao/la:
Vrhunska.
Jos stoper i golman.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
Ne sjede mi vala kad bubnuse da je marketing "na visokom nivou"miky_hz je napisao/la:Bravo za momke,slusao sam i prvu emisiju,lijepo je slusati obicnu raju nasu kako komentarise desavanja u klubuMemara je napisao/la:Hajde baci lajk
i malo mi se previse svi slazu oko svega , tako nema poente da ih bude vise od jednog na snimku...vidi se da su se spremili za emisiju ali nemam dojam da govore iskreno zvucalo je dosta skriptovano...recitovano....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- obiteljskicovjek
- Kontakt:
Ko će beka igrat, yebem ti krv mladalačke rode.Kamuflazn je napisao/la:AlfredNobel je napisao/la:
Vrhunska.
Jos stoper i golman.
I yebite se svi iz udruženja za zaštitu životinja.
- obiteljskicovjek
- Kontakt:
Aferim.AlfredNobel je napisao/la:Udruženje naše.cookiech je napisao/la:Lijepo, ko radi?AlfredNobel je napisao/la:
- obiteljskicovjek
- Kontakt:
Cuke?AlfredNobel je napisao/la:Post ti je prijavljen zbog vrijeđanja vlasnika.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
Šta je tu je!
Da se vratimo na igrace, moja zelja za poziciju zadnjeg veznog je Enin iz Sirokog, idealno bi se uklopio ovdje.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zadnja klupa - sampioni 34 sezone ss.ba lige.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zadnja klupa - sampioni 34 sezone ss.ba lige.
obiteljskicovjek je napisao/la:Ko će beka igrat, yebem ti krv mladalačke rode.Kamuflazn je napisao/la:AlfredNobel je napisao/la:
Vrhunska.
Jos stoper i golman.
I yebite se svi iz udruženja za zaštitu životinja.
Valjda letic. Niko da se pozdravi sa Poturom? Dobila je pedalu.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
Šta je tu je!
- obiteljskicovjek
- Kontakt:
Ko će beka igrat, yebem ti krv mladalačke rode.Kamuflazn je napisao/la:
Vrhunska.
Jos stoper i golman.
I yebite se svi iz udruženja za zaštitu životinja.[/quote]
Valjda letic. Niko da se pozdravi sa Poturom? Dobila je pedalu.[/quote]
Neka joj je sa srećom.
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Ko'će dočetak utorak i nova pojačanja...
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
nisam sve pogledao, tamo od minute kad se pocelo pricat o Stanoju i Pidri pa do kraja.. ekstra informacije. dobro rade. aBd u buducnosti nek nesto snime.. da imamo neki kanal od navijaca da valja ..MortemHz je napisao/la:Je l' vrijedi čemu?miky_hz je napisao/la:Bravo za momke,slusao sam i prvu emisiju,lijepo je slusati obicnu raju nasu kako komentarise desavanja u klubuMemara je napisao/la:Hajde baci lajk
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
Ja sam prijavio post zbog prijetnji cuki. Vlasniku radi sta hoces.obiteljskicovjek je napisao/la:Cuke?AlfredNobel je napisao/la:Post ti je prijavljen zbog vrijeđanja vlasnika.
Daj te tog stpera,nek je ime i da spektakl počne.Da se malo raja digne,malo euforije da napunimo Koševo.
Trudnoca, udaja itd.Kamuflazn je napisao/la:
Valjda letic. Niko da se pozdravi sa Poturom? Dobila je pedalu.
Veselim se jer se moze dovesti strucniji za marketing
Ili opet neko uhljebiti
Pazljivo birajte
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Trenutno korisnika/ca: cetvrticovjek, Hajdeee, Lecler, rimljanin90 i 14 gostiju.