FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Jok eto izjavit ce da je Neymar bolji , a da je Dembele nedokazan i placen 150 miliona zato sto je panic buy.
Pacov je jedan cudan covjek, ne treba zaboravi ni nedavnu izjavu: "Znam sta ce se dogoditi s de Ligtom, ali necu vam nista reci jos" 

27.10.2020
Dani Olmo... 

Hocemo Oyarzabala iz Sociedada
yebali ih brazilski cigan i francuska lezbejka 

Ti bi stvarno njega ispred ove dvojice ?let3 je napisao/la:Hocemo Oyarzabala iz Sociedadayebali ih brazilski cigan i francuska lezbejka

Što? šta mu falijasmin10 je napisao/la:Ti bi stvarno njega ispred ove dvojice ?let3 je napisao/la:Hocemo Oyarzabala iz Sociedadayebali ih brazilski cigan i francuska lezbejka

Ako ti je ofirno što je iz Sociedada, pa i Griezmann je nekad igrao u Sociedadu, mogao se dovesti za 30 miliona (toliko ga Atletico platio), ali jok bolje ga dovesti za 120

Nije ofirno nego su Neymar i Griezman u top 10 igraca svijeta.let3 je napisao/la:Što? šta mu falijasmin10 je napisao/la:Ti bi stvarno njega ispred ove dvojice ?let3 je napisao/la:Hocemo Oyarzabala iz Sociedadayebali ih brazilski cigan i francuska lezbejka
momak sila od igraca.
Ako ti je ofirno što je iz Sociedada, pa i Griezmann je nekad igrao u Sociedadu, mogao se dovesti za 30 miliona (toliko ga Atletico platio), ali jok bolje ga dovesti za 120ima logike.
Kakva je ovo glupost...neto 28m
Rejal doveo Hazarda, Jovica, Mendya, a dovest ce vjerovatno jos i Eriksena/Pogbu ili Van de Beeka, a ti bi se pojacao sa Oyarzabalom eeeh ybg. Mogli smo onda i Pareja i da napadamo tu LP. 

27.10.2020
Valverde i napadanje na LPleorey je napisao/la:Rejal doveo Hazarda, Jovica, Mendya, a dovest ce vjerovatno jos i Eriksena/Pogbu ili Van de Beeka, a ti bi se pojacao sa Oyarzabalom eeeh ybg. Mogli smo onda i Pareja i da napadamo tu LP.

Da eto neko bi doveo Oyarzabala, a ima priliku dovesti Griezmana i mozda Neymara.
A šta? samo Barca ima para da dovede tu dvojicu cigana koji su se popišali po klubu kao niko dosad, jel to pricajasmin10 je napisao/la:Da eto neko bi doveo Oyarzabala, a ima priliku dovesti Griezmana i mozda Neymara.

let3 je napisao/la:A šta? samo Barca ima para da dovede tu dvojicu cigana koji su se popišali po klubu kao niko dosad, jel to pricajasmin10 je napisao/la:Da eto neko bi doveo Oyarzabala, a ima priliku dovesti Griezmana i mozda Neymara.ono ne bi oni, ali eto nema ko drugi
pa bolan, radije bi ispao u Segundu nego doveo tu dvojicu bijednika

Eto ne bi ti prvi srao kad bi se to desilo

Ko ima priliku dovesti tu dvojicu cigana ?jasmin10 je napisao/la: Eto ne bi ti prvi srao kad bi se to desilo
Pa samo bijednici iz uprave koje su ti cigani popišali neviđeno, prvo Neymar pa onda i Griezmann, napravili budale i sprdnju od njih

Nemoj mi samo reci kako se pola svijeta trenutno otima oko njih

Joj sto ne mogu ovog moralisanja, a onda se pljuje ovdje po svima kad dobijemo po 3 komada ili kad ne mozemo prilike stvorit na Campu ako ne racunas ono sto Messi iskreira sa 32 godine.
Cuj niko ne zeli Neymara i Griezmanna haha
Cuj niko ne zeli Neymara i Griezmanna haha
27.10.2020
Hoces da kazes da niko drugi ovu dvojicu ne bi doveo ?
Real hoce Neymara, PSG Griezmana.

Daj Bože da se to ostvarijasmin10 je napisao/la:Hoces da kazes da niko drugi ovu dvojicu ne bi doveo ?![]()

@Leorey, pa prvi si ti pisao kako ne želiš brazilsku pizdu natrag. Ne kontam sad te nagle preokrete

@let3 pa naravno, ne zelim ga zbog nacina kako se ponasao prema klubu, ali isto tako sam pisao da zelim neke promjene, nove igrace, da se nesto desava. Pa necemo zavisiti samo od Messija, Busquetsa i Suareza i u 2019 godinu pobogu. Hocu da sjednem subotom i da uzivam pred TV-om.
Neymar je bolji i ovakav od svakog naseg igraca osim Messija i to je cinjenica. Ako postoji mogucnost da ga dovedemo a da piz.durina Coutinho ode ili jos bolje Rakitic, tu sam uvijek za.
Neymar je bolji i ovakav od svakog naseg igraca osim Messija i to je cinjenica. Ako postoji mogucnost da ga dovedemo a da piz.durina Coutinho ode ili jos bolje Rakitic, tu sam uvijek za.
27.10.2020
Cuj ovog sampiona on bi Odryozolu prije “nemoralnih” Griezmana i Neymara.
Ja mislim da bi Boq na sudnjem danu i Muhameda poslao u dzehenem ako bi tako odgovorio.
Ja mislim da bi Boq na sudnjem danu i Muhameda poslao u dzehenem ako bi tako odgovorio.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.