FK Tuzla City
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: FK Tuzla City
Što se tiče marketinga, svakako da će se tokom ovog mjeseca dosta stvari urediti. Evo povodom gostovanja naše ekipe u Švicarskoj očekuje se da će veliki broj naših ljudi koji tamo žive podržati klub učlanjenje na način što će kupiti određene rekvizite kluba jer je i tamo otvoren shop. Međutim, ne treba zaboraviti da za sve treba malo vremena al da stvari idu u pozitivnom smjeru to je sigurno ne samo u prvom timu već u svim pogonima.
Prijedlog, nahvatate ljude na sentimentalnost! Tu ih obrlatite tako sto sve vise pocnete potencirati tu „priču“ koju tjerate evo već 2-3 godine i tako sklonite fokus sa stvarnog problema. Prolazi to kod nas u „drzavi“ i samo nastavite u nadi kako će ljudi razviti dodatni stepen empatije jer ste kao isplivali iz močvare gdje vam nikad nije pruzena prilika.BosanacGorstak je napisao/la:Ma ne mozemo mi preuzeti primat jer nam fali jaka navijacka baza za bolje rezultate al to trenutno nemamo.Svaki navijac i simpatizer je nova bitka i nova pobjeda.Treba nam to da bi mogli u nekim tekmama koje se lome biti taj 12 igrac al et valjda budemo mogli bar za 3-5 godina.dvokorak je napisao/la:#PodrinjeDoTokija <3
Mah mozemo se mi zezati i podbadati, ali se sportski mora priznati da lagano preuzimate i pametno radite! Vec ove godine očekujem da uz zen‘ćki ćelik napravite iskorak. Koliko god to meni smetalo ali vaša dominacija je neminovnost!
Nego, imam ozbiljno pitanje, na 3. fotografiji koju si zaheftao, je l‘ to hgra u crnom loncu? Da navrnemo mi gladni i zedni koji smo premaHmurali Ramadan, te tako bili spriječeni da zderemo na Azetov račun, pa da i mi neštA ubacimo u kljun. Ukoliko krene priča sa košenjem trave i ostalim svakodnevnim aktivnostima po PodrinjeHanu tu otpadam momentalno!
Sto se tice lonca,ovo je slikano za vrijeme ramazana,Babuka ifrat pripremio![]()
To ti je prednost kad si navijac Tuzle,ne moras iftarit u javnoj kuhinji ko fukara
? ? <3
Mirise cvijece ko moja Rinaka
Šaka bosasa i vopi, doručak šampiona <3
- BosanacGorstak
- Kontakt:
Ma samo da Azmir ovo nastavi ovako kako je trenutno.Jaca omladinski pogon,siri se po kantonu,razvija navijacku bazu i bice to.Jos samo stadiondvokorak je napisao/la: Prijedlog, nahvatate ljude na sentimentalnost! Tu ih obrlatite tako sto sve vise pocnete potencirati tu „priču“ koju tjerate evo već 2-3 godine i tako sklonite fokus sa stvarnog problema. Prolazi to kod nas u „drzavi“ i samo nastavite u nadi kako će ljudi razviti dodatni stepen empatije jer ste kao isplivali iz močvare gdje vam nikad nije pruzena prilika.
Tuzla je generalno u latergiji nakon toliko godina losih predstava Slobode da su ljudi zeljni dobrih rezultata.Vec sam pisao da ce se vecina ove omladine koja pravi svoje prve korake u klubu idenfikovati s ovim klubom dok je ziva.Mnogi od stanovnika Tuzle ce zbog samog naziva kluba "Tuzla" u buducnosti gravirati ovom klubu,ovaj background Podrinjskog kojeg nam najvise ti ove forsiras ce nam donijeti i popularnost medju tom grupacijom ljudi sirom TZ ali i regiona Podrinja kao i Podrinjske dijaspore.Neki ce poput mene ali i jos nekih s ove teme jednostavno u ovom klubu prepoznati vrijednosti koje treba podrzavati i proklamovati.Samo nam treba kontinuitet u ligi nekoliko sezona.
@Tuzla Sto se tice Mostaraca,bagra je to da tako kazem.
Sta je stećak? Oličenje gorstaka Bosanca!
Sta radi Bosanac na stećku?Stoji uspravno !Digao glavu,digao ruku ! Ali
nigdje, nigdje, nikad, niko nije pronasao stećak na kome Bosanac kleči ili
moli.Na kome je prikazan kao suzanj.
Miroslav Krleza
!Tuzla City!
Miroslav Krleza
!Tuzla City!
Ja bih ti sve ovo povjerovao da sam „tuzlOk“ iz Glumine.BosanacGorstak je napisao/la:Ma samo da Azmir ovo nastavi ovako kako je trenutno.Jaca omladinski pogon,siri se po kantonu,razvija navijacku bazu i bice to.Jos samo stadiondvokorak je napisao/la: Prijedlog, nahvatate ljude na sentimentalnost! Tu ih obrlatite tako sto sve vise pocnete potencirati tu „priču“ koju tjerate evo već 2-3 godine i tako sklonite fokus sa stvarnog problema. Prolazi to kod nas u „drzavi“ i samo nastavite u nadi kako će ljudi razviti dodatni stepen empatije jer ste kao isplivali iz močvare gdje vam nikad nije pruzena prilika.![]()
Tuzla je generalno u latergiji nakon toliko godina losih predstava Slobode da su ljudi zeljni dobrih rezultata.Vec sam pisao da ce se vecina ove omladine koja pravi svoje prve korake u klubu idenfikovati s ovim klubom dok je ziva.Mnogi od stanovnika Tuzle ce zbog samog naziva kluba "Tuzla" u buducnosti gravirati ovom klubu,ovaj background Podrinjskog kojeg nam najvise ti ove forsiras ce nam donijeti i popularnost medju tom grupacijom ljudi sirom TZ ali i regiona Podrinja kao i Podrinjske dijaspore.Neki ce poput mene ali i jos nekih s ove teme jednostavno u ovom klubu prepoznati vrijednosti koje treba podrzavati i proklamovati.Samo nam treba kontinuitet u ligi nekoliko sezona.![]()
@Tuzla Sto se tice Mostaraca,bagra je to da tako kazem.To sto se nesto nemogu sa Slobodom nama samo moze biti plus ali generalno iz iskustva iz druge lige,imat ces priliku vidjeti kako izgleda prijateljski odnos s njima
Cak i miroljubiva Pastrmka pokaze kandze i ujeda i udara nisko ne gledajuci gdje ce udariti kad treba vrijedjati i omalovazavati rivala
Coporasti napadi na temu postanu svakodnevnica tako da pripremi arsenal za uzvracanje.Mislim da generalno nemamo prijateljskog kluba u ligi.Najbolje odnose imamo sa Zvijezdom 09 bar po onom sto se dosad moglo ispratiti.Sve ostalo je noz u ledja
Otkud sa Majonezom09 u najboljim odnosima? Sta vas spaja i zblizava?
? ? <3
- BosanacGorstak
- Kontakt:
Neplacamo porez ni mi ni oni pa nam je to zajednickodvokorak je napisao/la: Ja bih ti sve ovo povjerovao da sam „tuzlOk“ iz Glumine.
Miroslav Krleza
!Tuzla City!
Miroslav Krleza
!Tuzla City!
BosanacGorstak je napisao/la:Neplacamo porez ni mi ni oni pa nam je to zajednickodvokorak je napisao/la: Ja bih ti sve ovo povjerovao da sam „tuzlOk“ iz Glumine.
Nevaljavamtocare </3
? ? <3
- BosanacGorstak
- Kontakt:
Smajlikojisestidi:dvokorak je napisao/la:BosanacGorstak je napisao/la:Neplacamo porez ni mi ni oni pa nam je to zajednickodvokorak je napisao/la: Ja bih ti sve ovo povjerovao da sam „tuzlOk“ iz Glumine.
Otkud sa Majonezom09 u najboljim odnosima? Sta vas spaja i zblizava?![]()
Nevaljavamtocare </3
Miroslav Krleza
!Tuzla City!
Miroslav Krleza
!Tuzla City!
-
drakensang
- Kontakt:
Nadam se iskreno da necemo imati nikad prijateljske odnose s vama. Nikad zaboravit ono Azmirovo: "Nema Vrani(Ibri) bodova u Simin hanu, sve sam poklopio do obezbjedjenja" i onda jbg karma kuca cosic zabije go ko nikad, ekipa mlada odigra na 700% mogucnosti i trehne Slogu usred Simin hana. I one provokscije hinjave kad je umalo belaj ispao.
Plus sto mi se gadi ovo prijavljivanje igraca na minimalac. Ok, imas pare, frajer si, prijavi platu kakva jest, pomozi drzavi.
Plus sto mi se gadi ovo prijavljivanje igraca na minimalac. Ok, imas pare, frajer si, prijavi platu kakva jest, pomozi drzavi.
- BosanacGorstak
- Kontakt:
Sta ce nama prijateljski odnosi s vamadrakensang je napisao/la:Nadam se iskreno da necemo imati nikad prijateljske odnose s vama. Nikad zaboravit ono Azmirovo: "Nema Vrani(Ibri) bodova u Simin hanu, sve sam poklopio do obezbjedjenja" i onda jbg karma kuca cosic zabije go ko nikad, ekipa mlada odigra na 700% mogucnosti i trehne Slogu usred Simin hana. I one provokscije hinjave kad je umalo belaj ispao.
Vi prvo treba da budete glavni u svom gradu da bi vas uzeli u obzir prilikom odabira prijateljstva
Miroslav Krleza
!Tuzla City!
Miroslav Krleza
!Tuzla City!
Skonto Sisoja da se mogu pare obrnut na cvijet Srebrenice, što bi samo prao pare i bio na gubitku ha ja.dvokorak je napisao/la:Prijedlog, nahvatate ljude na sentimentalnost! Tu ih obrlatite tako sto sve vise pocnete potencirati tu „priču“ koju tjerate evo već 2-3 godine i tako sklonite fokus sa stvarnog problema. Prolazi to kod nas u „drzavi“ i samo nastavite u nadi kako će ljudi razviti dodatni stepen empatije jer ste kao isplivali iz močvare gdje vam nikad nije pruzena prilika.BosanacGorstak je napisao/la:Ma ne mozemo mi preuzeti primat jer nam fali jaka navijacka baza za bolje rezultate al to trenutno nemamo.Svaki navijac i simpatizer je nova bitka i nova pobjeda.Treba nam to da bi mogli u nekim tekmama koje se lome biti taj 12 igrac al et valjda budemo mogli bar za 3-5 godina.dvokorak je napisao/la:#PodrinjeDoTokija <3
Mah mozemo se mi zezati i podbadati, ali se sportski mora priznati da lagano preuzimate i pametno radite! Vec ove godine očekujem da uz zen‘ćki ćelik napravite iskorak. Koliko god to meni smetalo ali vaša dominacija je neminovnost!
Nego, imam ozbiljno pitanje, na 3. fotografiji koju si zaheftao, je l‘ to hgra u crnom loncu? Da navrnemo mi gladni i zedni koji smo premaHmurali Ramadan, te tako bili spriječeni da zderemo na Azetov račun, pa da i mi neštA ubacimo u kljun. Ukoliko krene priča sa košenjem trave i ostalim svakodnevnim aktivnostima po PodrinjeHanu tu otpadam momentalno!
Sto se tice lonca,ovo je slikano za vrijeme ramazana,Babuka ifrat pripremio![]()
To ti je prednost kad si navijac Tuzle,ne moras iftarit u javnoj kuhinji ko fukara
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
-
drakensang
- Kontakt:
BosanacGorstak je napisao/la:Sta ce nama prijateljski odnosi s vamadrakensang je napisao/la:Nadam se iskreno da necemo imati nikad prijateljske odnose s vama. Nikad zaboravit ono Azmirovo: "Nema Vrani(Ibri) bodova u Simin hanu, sve sam poklopio do obezbjedjenja" i onda jbg karma kuca cosic zabije go ko nikad, ekipa mlada odigra na 700% mogucnosti i trehne Slogu usred Simin hana. I one provokscije hinjave kad je umalo belaj ispao.
Plus sto mi se gadi ovo prijavljivanje igraca na minimalac. Ok, imas pare, frajer si, prijavi platu kakva jest, pomozi drzavi.![]()
Vi prvo treba da budete glavni u svom gradu da bi vas uzeli u obzir prilikom odabira prijateljstva
Sto ne prijavi veliki humanitarac Stojceva na platu koju prima?
Mozes li demantovat ovu izjavu Husica, doduse ti nisi tad ni znao za Slogu posto je to sezona koju su zavrsili 3. A to se ne isopati pratit.
I onda, po ovoj zadnjoj recenici, skontas koliko je zapravo dvokorak upravu sto vas prca na svakoj osnovi, jer ste pogan koja ce stavit cvijet srebrenice na grb a "surovat" s fasistima.
Nadam se da cemo nastavit trend provlacenja mostarskog kurza kroz hazmirove grudi. Lijep pozdrav.
Ma cvijet Srebrenice je marketing.drakensang je napisao/la:BosanacGorstak je napisao/la:Sta ce nama prijateljski odnosi s vamadrakensang je napisao/la:Nadam se iskreno da necemo imati nikad prijateljske odnose s vama. Nikad zaboravit ono Azmirovo: "Nema Vrani(Ibri) bodova u Simin hanu, sve sam poklopio do obezbjedjenja" i onda jbg karma kuca cosic zabije go ko nikad, ekipa mlada odigra na 700% mogucnosti i trehne Slogu usred Simin hana. I one provokscije hinjave kad je umalo belaj ispao.
Plus sto mi se gadi ovo prijavljivanje igraca na minimalac. Ok, imas pare, frajer si, prijavi platu kakva jest, pomozi drzavi.![]()
Sto ne prijavi veliki humanitarac Stojceva na platu koju prima?
Mozes li demantovat ovu izjavu Husica, doduse ti nisi tad ni znao za Slogu posto je to sezona koju su zavrsili 3. A to se ne isopati pratit.
I onda, po ovoj zadnjoj recenici, skontas koliko je zapravo dvokorak upravu sto vas prca na svakoj osnovi, jer ste pogan koja ce stavit cvijet srebrenice na grb a "surovat" s fasistima.
Nadam se da cemo nastavit trend provlacenja mostarskog kurza kroz hazmirove grudi. Lijep pozdrav.
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
Da utvrdimo gradivo još jednom...NKMramor je napisao/la:slogash je napisao/la:Novi dresovi
![]()
100% je to u pitanjuNKMramor je napisao/la:Da utvrdimo gradivo još jednom...NKMramor je napisao/la:slogash je napisao/la:Novi dresovi
![]()
Kako su se i do sad uspješno kopirali moji radovi, tako i sad odlučiste da "skinete" dresove.
-
tuzlacity2017
- Kontakt:
Le match contre Tuzla est retardé et Xamax
26.06.2019 21:39 - rédigé par NE Xamax FCS
.
Neuchâtel Xamax FCS affrontera le FK Tuzla City ce samedi 29 juin à 17h30. Initialement agendé à 15h30, la rencontre a été retardée en raison de la chaleur. Ce match amical se jouera comme prévu au Stade Municipal de Payerne.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Neuchâtel Xamax FCS će se sastati sa FK Tuzla u subotu, 29. juna u 17:30. Prvobitno je zakazano u 15:30, susret je odgođen zbog vrućine. Ova prijateljska utakmica će se igrati po planu na Opštinskom stadionu Payerne.
26.06.2019 21:39 - rédigé par NE Xamax FCS
.

Neuchâtel Xamax FCS affrontera le FK Tuzla City ce samedi 29 juin à 17h30. Initialement agendé à 15h30, la rencontre a été retardée en raison de la chaleur. Ce match amical se jouera comme prévu au Stade Municipal de Payerne.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Neuchâtel Xamax FCS će se sastati sa FK Tuzla u subotu, 29. juna u 17:30. Prvobitno je zakazano u 15:30, susret je odgođen zbog vrućine. Ova prijateljska utakmica će se igrati po planu na Opštinskom stadionu Payerne.
Eto hajde objasni kako ovo nije kopija kao i dosta drugih stvari, nemoj bolan da postavljam ovde sve.plavac150 je napisao/la: 100% je to u pitanju
Jesul stigli novi dresovi/majice u shop ??
Nadam se da su istinite ove price za graovca
-
tuzlacity2017
- Kontakt:
Kojeg graovca ?TzCity je napisao/la:Jesul stigli novi dresovi/majice u shop ??
Pa je li to jedini tvoj dres ima takav dizajn sa linijama ?NKMramor je napisao/la:Eto hajde objasni kako ovo nije kopija kao i dosta drugih stvari, nemoj bolan da postavljam ovde sve.plavac150 je napisao/la: 100% je to u pitanju
Daniel graovac stopertuzlacity2017 je napisao/la:Kojeg graovca ?TzCity je napisao/la:Jesul stigli novi dresovi/majice u shop ??
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.