Arsenal - Transferi
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal - Transferi
Isto mislim
"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.
BREAKING: #AFC are closing in on a deal for Kieran Tierney with a 20m + 5m add-ons bid according to The Sunday Post. The player has left Celtic's training camp in Austria and returned to the UK yesterday.
Sunday Post: Celtic board are considering #AFC 20m (upfront) + 5m add-ons offer. The London club are also willing to include Jenkinson as part of the package.
Sunday Post: Celtic board are considering #AFC 20m (upfront) + 5m add-ons offer. The London club are also willing to include Jenkinson as part of the package.
The Times say Zaha is hoping that #Arsenal will make an offer for him before their players start to return to training next week.
sutra ujutro stiže kamion bukovih drva
drakula si nek sam dadne otkaz ako ovog precijenjenog zahu dovede i masno pretplati
čak da se proda gabonska kokoš nesmije se kupiti zaha,za tu lovu bolje kupiti dva krila ala carasco i lozano ili nekoga iz ajaxa ili jedno krilo i za vezu de beeka
finsko drvo da ode u celtic
pa tamo najbolji igrači imaju oko 25 tisućica tjedno,a ovdje balvan ima 45 tis tjedno i **** će otići,jedino da mu mi plaćamo plaću dok traje posudba
Representatives of Fenerbahçe will meet Arsenal this week to discuss a possible 2yr loan deal for Mustafi, who has 2yrs left on his Arsenal contract.
neće niti stoperski pekar nikuda
ovi imaju preko 650 milijuna eura duga i sumnjam da misle plaćati pekarsku plaću
The Times say #Arsenal have made Ozil & Mkhitaryan available but neither player has attracted any interest. The club would also consider selling Aubameyang but their initial asking price would be £56m – which is what they paid to sign the striker from Dortmund in January 2018.
bravo gazidis i voajer
The Times says William Saliba has no intention of joining Tottenham over #Arsenal. A deal could be struck next week.
sutra ujutro stiže kamion bukovih drva

drakula si nek sam dadne otkaz ako ovog precijenjenog zahu dovede i masno pretplati

finsko drvo da ode u celtic

Representatives of Fenerbahçe will meet Arsenal this week to discuss a possible 2yr loan deal for Mustafi, who has 2yrs left on his Arsenal contract.
neće niti stoperski pekar nikuda

The Times say #Arsenal have made Ozil & Mkhitaryan available but neither player has attracted any interest. The club would also consider selling Aubameyang but their initial asking price would be £56m – which is what they paid to sign the striker from Dortmund in January 2018.
bravo gazidis i voajer

The Times says William Saliba has no intention of joining Tottenham over #Arsenal. A deal could be struck next week.
Lozano bi bio posao vijeka.
Ali mi se i ne povezujemo sa njim.
Izgleda ce u Napoli za 50m €! Steta...
Inace ne pita se Drakula nista oko transfera. Njemu da se Messi nudi za dzabe ako bi retardirani Raul rekao Serr doveli bi onog a on bi srao kako je bas njega htio. Da ga slusaju doveli bi mu proslo ljeto N'Zonzija i ako je cvilio za njim cijeli rok.
Nisam ja fan ni za toga Salibea premlad je osim ako nije oravi Afrikaner pa se upisao sam sa 18 godina.
Inace povezujemo se Suboticem i Vermalaenom kao slobodnim agentima.
Pravi posao za nasu upravu... Evo i Staridze isto... 
Ali mi se i ne povezujemo sa njim.

Inace ne pita se Drakula nista oko transfera. Njemu da se Messi nudi za dzabe ako bi retardirani Raul rekao Serr doveli bi onog a on bi srao kako je bas njega htio. Da ga slusaju doveli bi mu proslo ljeto N'Zonzija i ako je cvilio za njim cijeli rok.
Nisam ja fan ni za toga Salibea premlad je osim ako nije oravi Afrikaner pa se upisao sam sa 18 godina.

Inace povezujemo se Suboticem i Vermalaenom kao slobodnim agentima.

Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
Ima tu neka šema u kojoj Turci opraštaju te dugove klubu. Da Fener ode u stečaj k'o Rangersi, Erdogan ne bi ni vanredno stanje stigao proglasiti.Seaman je napisao/la:Representatives of Fenerbahçe will meet Arsenal this week to discuss a possible 2yr loan deal for Mustafi, who has 2yrs left on his Arsenal contract.
neće niti stoperski pekar nikudaovi imaju preko 650 milijuna eura duga i sumnjam da misle plaćati pekarsku plaću
![]()
![]()
Ma vec vidjeno sa Realom, Barcelonom i slicnim politickim projektima...no to ne mijenja cinjenicu da moraju da paze kako trose i da nisu ludi da pekaru meciraju platu ali doduse toliki su i dug nabili zahvaljujuci platama raznih Mustafija tako da ni to ne treba iskljuciti. Uglavnom i dalje uzivamo u plodovima kriminalne politike Arsena Wengera i jaransko podanickih ugovora na osnovu ja tebi platu duplo vecu nego sto ce ti iko dati a ti meni klimaj glavom u svlacionici.
Arsenal are interested in Ziyech, but there aren’t negotiations at the moment. He turned down an offer from Sevilla FC. #calciomercato
Arsenal's transfer chiefs are prepared to appeal to owner Stan Kroenke for more funds in a bid to sign Wilfried Zaha. [@AdrianJKajumba]
predstava za glupave navijače oko sezonskih karti
ako stvarno povećaju budžet radi kurcevog zahe nek slobodno zatvore klub,hrpa love za lika koji nije ekstra klasa i koji se želi uguziti u neki veći klub jer sljedeće godine puni 28 godina i ovo mu je praktički posljednji vlak za neki ozbiljniji klub pa mu dobro dođe i raspali Arsenal,ovo bi bio dugoročno teški pušing za klub 
predstava za glupave navijače oko sezonskih karti

80-90 milki za Zahu je apsurd ako su radi toga pregovarali sa brkom..nosi ih u
Lik vrijedi mozda 40 na dobar dan

Lik vrijedi mozda 40 na dobar dan
Ne kontam dovodjenje nekih anonimusa kvazi talenata iz juznd amerike, kad imas bisera koji ce voditi glavnu rijec u evrofudbalu za koju godinu u redovima Celtica u vidu malog Dembeleja. Iskesiraj brate za pravog talenta i makar se imas nadati cemu.
Dembele je u Lyonu?
Jest, ali ima i onaj mali Dembele što igra krilo. Možda je na njega mislio.Rosicky je napisao/la:Dembele je u Lyonu?
Mislio sam na onog klinca 16,17 godina
Momci imam tuznu vijest. Izgleda da je Fener ozbiljno zagrizao za najboljeg cenera univerzuma.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
Sa Ozilove strane ne vidim apsolutno ni jedan razlog zasto bi isao iz Arsenala, pogotovo Tursku. Ne znam, volio bih da je onaj igrac iz prve/druge sezone, al treba ga staviti na tu poziciju da radi svoj posao.
Ne obra se bostan, dok sljive ne popadaju...
A very reliable journalist regarding Grêmio news say that Arsenal have made an enquiry for Grêmio’s winger Everton Soares https://t.co/cgT7olIYD8
July 11, 2019
David Ornstein: Arsenal are keen to sell Mustafi but the German is under contract until 2021 and has no desire to leave.
10:52 PM - Jul 11, 2019

July 11, 2019
David Ornstein: Arsenal are keen to sell Mustafi but the German is under contract until 2021 and has no desire to leave.
10:52 PM - Jul 11, 2019

Dogovoren Ceballos, kaže Ornstein.
Kaze i Perez, znaci jos Zaha i TirneyArtetitis je napisao/la:Dogovoren Ceballos, kaže Ornstein.

Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
A od te dvojice nece nijednog dovesti 

Ne obra se bostan, dok sljive ne popadaju...
Zato dolazi svjetska klasa u vidu Ceballosa 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.