Smjecanindzemo je napisao/la:Kakav lik... igraju ti se sa klubom majmune
Opasne je informacije otkrila, idu novi ugovori za jos jacu S. Koreju.
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Smjecanindzemo je napisao/la:Kakav lik... igraju ti se sa klubom majmune
Joj jeste vi meni smijesni jbt., to za posjetubrojjedan je napisao/la:Ulaznice za Celtic
Ko je imao zadnjih 5 g. člansku i godišnju/sezonsku za određenu tribinu sjever, istok, zapad 50 % popusta na ulaznicu uz produzenje istih za narednu sezonu.
Ostalima 20% popusta uz kupovinu i uclanjenje/produženje.
A karte staviti 20, 15 i 8, pa izvoli dijasporo i tastaturo.
U najavi analna penetracija onda..ledesma je napisao/la:Znaci stoperski par za Celtic: Lazic-Dupovac
Bekovski par: Hebibovic-Hodzic
90%
joker90 je napisao/la:U najavi Anel'na penetracija onda..ledesma je napisao/la:Znaci stoperski par za Celtic: Lazic-Dupovac
Bekovski par: Hebibovic-Hodzic
90%
Odigrao 6-7 sezona, ne mogu dalje od 1/4 finala LP da si pita. Najzvučnije ime koje sam doveo je bio Aguero, doduše igrao pola sezone zbog objave o prestanku karijere.OsmanhodzicBuco je napisao/la:@derdiyok responsibility- press conference - send asistent
100% će bitiPitaristok je napisao/la:Nece bit vise od 15k iz prostog razloga, Građani Sarajeva nemaju tradiciju odlaska na stadion vec tradiciju sjedenja ispred tv ekrana i ispijanja kafe soka pive, odnosno da Vam prostije reknem, " što bih ja njima davo 10maraka kad mogu kuci gledati i jos popit koju".
Dolazi bek, bit ce oko 21004 navijacaShofaII je napisao/la:Bice pun stadion.

Dobro to samo zbog beka plus redovni i eto ga krcatbelosevic28 je napisao/la:Dolazi bek, bit ce oko 21004 navijacaShofaII je napisao/la:Bice pun stadion.
Reci ti meni iskreno jel te je*o Tan i Nam ?Pantelija je napisao/la:Ma sto se tice rih podjela, ljubavi prema klubu, vjernosti, ja isao na gostovanja gdje si ti ibsl
Najvwci navijaci fks ikad su VINCENT TAN I NAM!
LJUDI SU izvadili klub kad je bio u najvecim ****, pred stecajem.kada su svi navijaci, tzv legende i svi koji vole fks vise od zivota a nisu ni jedan ulog od 1000 KM kupili a uzeli su fine pare od fks ranije, digli ruke od kluba, pricalo se o fuzijama, promjeni imena, dodju ova dva gospodina i ULOZE SVOJ NOVAC U KLUB BEZ M2 ZEMLJE, VRIJEDNOSTI U NOVCU vec sa 5 mil duga.
To je prava ljubav. Mi samo prosipamo suplju j zadovoljavamo potrebu odlaska na utakmice kluba kojeg volimo.
Valjda stoper ne dodje, necemo se imati gdje strpati ondaShofaII je napisao/la:Dobro to samo zbog beka plus redovni i eto ga krcatbelosevic28 je napisao/la:Dolazi bek, bit ce oko 21004 navijacaShofaII je napisao/la:Bice pun stadion.
Prepolovljen broj gledalaca u 50oj minuti protiv Atalante kaze da je bolje da zaradimo. A mi se nismo ništa pitali koja ekipa će doći na Koševo, već žrijeb. Preglupa argumentacija je "mi smo igrali sa ovim koji je veći od onih s kojim ste vi igrali".ledesma je napisao/la:Joj jeste vi meni smijesni jbt., to za posjetubrojjedan je napisao/la:Ulaznice za Celtic
Ko je imao zadnjih 5 g. člansku i godišnju/sezonsku za određenu tribinu sjever, istok, zapad 50 % popusta na ulaznicu uz produzenje istih za narednu sezonu.
Eno Czv za proslavu titule besplatan ulaz, pa jel bolje da bude raje i zaraditi, nego se glupirati.
Pa eto nek igraju pred 5k, ko Dinamo Zg., kakva je to satisfakcija za igraca, pa svi zive za ovu tekmu.
Ja svoje havere s one strane miljacke zezam na fb, saljem im pozivnicu za tekmu, kulturna zajeba.ncija, a vala neki ce i doci, nama za uhar, njima za uspomenu, pa nece zeljo dovest Celtic, Borussiu, Din Kiyev, Atalantu, Genk, Manchester United, Hamburg..
A svi ste imali tu jednu tekmu koja vas je zauvijek ostavila na Koševu, nek ih 5 dozivi to protiv Celtic-a, i nek onda bude redovan i na ostalim
Kakva glupa argumentacija? Pa nece macabi ili plzen donijet zaradu, uz to 2 3 x play off, nemoj tako jbg ti, nek dodju drugi pa nek igraju sa Borussiom M.SarajevoJeBordo je napisao/la:Prepolovljen broj gledalaca u 50oj minuti protiv Atalante kaze da je bolje da zaradimo. A mi se nismo ništa pitali koja ekipa će doći na Koševo, već žrijeb. Preglupa argumentacija je "mi smo igrali sa ovim koji je veći od onih s kojim ste vi igrali".ledesma je napisao/la:Joj jeste vi meni smijesni jbt., to za posjetubrojjedan je napisao/la:Ulaznice za Celtic
Eno Czv za proslavu titule besplatan ulaz, pa jel bolje da bude raje i zaraditi, nego se glupirati.
Pa eto nek igraju pred 5k, ko Dinamo Zg., kakva je to satisfakcija za igraca, pa svi zive za ovu tekmu.
Ja svoje havere s one strane miljacke zezam na fb, saljem im pozivnicu za tekmu, kulturna zajeba.ncija, a vala neki ce i doci, nama za uhar, njima za uspomenu, pa nece zeljo dovest Celtic, Borussiu, Din Kiyev, Atalantu, Genk, Manchester United, Hamburg..
A svi ste imali tu jednu tekmu koja vas je zauvijek ostavila na Koševu, nek ih 5 dozivi to protiv Celtic-a, i nek onda bude redovan i na ostalim
Trenutno korisnika/ca: perodeformero i 22 gosta.