Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

Pogba
Kontakt:

Re: Juventus FC

Post Postao/la Pogba » 28 jun 2019, 17:57

jelle je napisao/la:Drag mi je Spina al rado bi ga dao za Pellegrinia ....Lik je vise van terena nego na njemu
Nadam se da znas da je ovo drugi Pellegrini, ne vezista.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░

#MaxOUT

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 28 jun 2019, 17:57

Juventus close the deal with Roma: Luca Pellegrini to join Juventus, valued at €15m - Juve value Spinazzola at €25m so will receive a further €10m. [Romano]
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★

Sarrifufna

Post Postao/la Sarrifufna » 28 jun 2019, 17:59

Hajd sto Siamo ne zna da se radi o bocnom, al zar i ti brate jelle. :mrgreen:
pocasni precjednik @ FK Formula

Burberry46
Kontakt:

Post Postao/la Burberry46 » 28 jun 2019, 17:59

Interesatno, nisam nesto zapazio njega moram priznati. Vidim da je mladji od Spine
1946

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Marvin
Kontakt:

Post Postao/la Marvin » 28 jun 2019, 18:12

Suskanja da Juve nema love postaju ocita pomalo. Samo ove prodaje i kupovina De Lihta po toj cijeni,sa tom platom i ko zna kakvim bonusom Raioli(izaci ce 100 mil) nemaju mi nikakvog smisla.
Nema sanse da ce ekipa sa MDS i mrtvim Sandrom na bekovima biti jaca od Cancela i Spine,nebitno bio ili ne De Liht u odbrani.
Price da Sarri voli defanzivce su komicne.

jelle
Kontakt:

Post Postao/la jelle » 28 jun 2019, 18:40

Sarrifufna je napisao/la:Hajd sto Siamo ne zna da se radi o bocnom, al zar i ti brate jelle. :mrgreen:
Nisam ni obraco paznju realno :problem:

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 28 jun 2019, 18:51

Trebalo se sacekati jos jedna godinu, i dati momku priliku, jer prosle godine nije ni igrao mnogo. Bilo je i onih cija je prodaja bila preca...
1992-1995 nikad zaboraviti...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

FC Ljuta Krajina

Pogba
Kontakt:

Post Postao/la Pogba » 28 jun 2019, 19:18

Marvin je napisao/la: Price da Sarri voli defanzivce su komicne.
Apsolutno, ovo gore sto je citiran Di Marzio ili ko vec je fakat smijesno.
Zao mi je Spine, veliki potencijal, dijete kluba, vidjelo se koliko mu je drago sto je tu, odbio u januaru da ide i onda ga ipak dadose.
Ako nista pozitivno je sto je Pellegrini 6 g mladji.

Jednostavno moraju namaknuti pare, steta sto cemo na bekovima biti slabiji. Puno ovisi o desnom beku koji ce doci umjesto Cancela. Ovo sto je Sarri zatekao je bilo idealno i steta sto se moralo nesto dirati. Nadati se da ce sve oko Cancela propasti i da ce ostati.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░

#MaxOUT

jelle
Kontakt:

Post Postao/la jelle » 28 jun 2019, 20:21

Sad cemo jos kmecat za Spinazzolom....lik odigrao cetri takmicarske utakmice .....ma ajte molim vas

Marvin
Kontakt:

Post Postao/la Marvin » 28 jun 2019, 21:29

jelle je napisao/la:Sad cemo jos kmecat za Spinazzolom....lik odigrao cetri takmicarske utakmice .....ma ajte molim vas

Ne kmeci se daleko od toga. Ali ono sto pokazao je vise nego dovoljno da ga se ne mijenja za lika za kog ti nisi ni cuo zar ne? I to sve radi 10 mil.
To je zabrinjavajuce.
Uprava je pocela da gubi konce polako cini mi se. Islo se u velika trosenja,kasnilo sa otkazom Alegriju sto je rezultiralo brukanjem u LP,to je vodilo minusu,a minus prodajama o kojima se sada pise.
Nadam se da grijesim.

Mig_Mig
Kontakt:

Post Postao/la Mig_Mig » 28 jun 2019, 21:39

Marvin je napisao/la:
jelle je napisao/la:Sad cemo jos kmecat za Spinazzolom....lik odigrao cetri takmicarske utakmice .....ma ajte molim vas

Ne kmeci se daleko od toga. Ali ono sto pokazao je vise nego dovoljno da ga se ne mijenja za lika za kog ti nisi ni cuo zar ne? I to sve radi 10 mil.
To je zabrinjavajuce.
Uprava je pocela da gubi konce polako cini mi se. Islo se u velika trosenja,kasnilo sa otkazom Alegriju sto je rezultiralo brukanjem u LP,to je vodilo minusu,a minus prodajama o kojima se sada pise.
Nadam se da grijesim.
A sta je pokazao Marvine dragi? Jedna utakmica u kojoj je imao sav prostor svijeta u napadu bez ikakvih obaveza u defanzivi, poslije toga raspad fizicki do kraja sezone.
Max Allegri

Mago
Kontakt:

Post Postao/la Mago » 28 jun 2019, 21:40

Sorry na upadu al ovaj mali Pellegrini je pravo dobar igracic. U prospektivi bolji od Spine. Romi treba provjeren igrac i to dobivaju al Juve je ovdje sigurno dobar ako se bude dobro radilo sa Lucom.
Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 28 jun 2019, 21:43

O kakvom crnom minusu se priča? Pogotovo o nekom za koji je potrebno zamijeniti rezervnog beka? :lol:

Neki su već počeli pripremati teren. :lolno:

Spinazzola ima 26 godina, ima problem sa povredama, već je pričao da hoće više igrati, kod Sarrija će se i manje rotirati tako da je sasvim normalno da se zaradi 10m + mladi potencijal koji jednog dana može biti prvotimac, a neće zahtijevati minute kao Spina.

Kuknjava jer idoli i spasitelji koji su bili sveci pored dežurnih krivaca pokazuju da se njihovo razmišljanje u stvari nije razlikovalo od onih koje su stalno krivili. Nemoguće je pobogu da Cancelo nije to što nam treba, mora razlog biti neki imaginarni minus (za koji je kriv pogodi ko) koji Juventus ne bi doveo u opasnost da se još 3 ljeta troši kao prošlo. :facepalm:

Juventus je u minusu kao i svaki klub na njihovom nivou, ali ni blizu da se priča o nekim prodajama i sl. zbog toga. Da i jeste neka kriza ne bi se išlo na neku zaradu od 10-20m niti bi se dovodio 19-godišnji stoper za rekordan iznos niti bi se ganjao Pogba, davala ogromna plata Rabiotu itd. Prodaš Dybalu za 100m, ostaviš ostalo isto i riješen problem. Promjene se prave jer ekipa nije dovoljno dobra, ne što se mora iz finansijskih razloga.
Mago je napisao/la:Sorry na upadu al ovaj mali Pellegrini je pravo dobar igracic. U prospektivi bolji od Spine. Romi treba provjeren igrac i to dobivaju al Juve je ovdje sigurno dobar ako se bude dobro radilo sa Lucom.
Plus je momak Raiolin. Plus se ganja De Ligt koji je njegov. Traži se Pogba koji je njegov. Kean je njegov. Nedved je bio njegov. Nedved je sad glavni...

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 28 jun 2019, 23:37

All done, Rabiot will be a Juventus player. [Di Marzio]
Zadnja izmjena: IlCapitano, dana/u 29 jun 2019, 00:17, ukupno mijenjano 2 puta.

dinoo
Kontakt:

Post Postao/la dinoo » 29 jun 2019, 00:16

IlCapitano je napisao/la:
All done, Rabiot will be a Juventus player. [Di Marzio]
Ne znam zasto, al taj transfer me nicim ne odusevljava osim cijenom.

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 29 jun 2019, 00:17

Fina pojačanja zasad, ali opet tu nema klase u veznom redu i napadu osim Pjanića i Ronalda.

dinoo
Kontakt:

Post Postao/la dinoo » 29 jun 2019, 00:20

IlCapitano je napisao/la:Fina pojačanja za sad, ali opet tu nema klase u veznom redu i napadu osim Pjanića i Ronalda.
Pod ovim trenerom ce ,kako neko rece, dybala biti najvece pojacanje, uz costu,bernu i vjerovatno jos nekog ako mandzo ode bice to klasa prema gore.
Ali premekano djeluje bilo ko od:
Pjanic, ramsey,rabiot,bentancur...al mozda neki novi stil sa posjedom nam i ne bude trazio neke mrcine u sredi, imacemo mrcine u zadnjoj liniji

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 29 jun 2019, 00:25

Govorim o top klasama koje će rješavati utakmice na najvećoj sceni KONSTANTNO. Ribery, Robben, Hazard, Mbappe... Muka mi je od bljeska jednu pa raspadanja sljedeću utakmicu.

Osim Dybale niko nema taj potencijal, a i njemu vrijeme uveliko curi. Niko sretniji od mene da Dybala napokon bude to što svi hoće, ali skeptičan sam malo je reći.

***, blago vama ako u njima vidite to i imate povjerenje da će u polufinalu LP izaći protiv najboljih igrača svijeta i biti neko o kome će se pričati nakon utakmice i blago vama ako mislite da će nedokazan trener tek tako to izvući iz njih. Ja toliko naivan i kratkovidan nisam.

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 29 jun 2019, 00:38

Meni je dybala prespor za ovaj fudbal koji se igra. Gledam veceras svaki put on dok primi loptu i dok krene sa njom nesto uraditi prodje vjecnost, vrlo lahko je gubi, nema.fiziku da je zagradi. Ja bih ga rado gurnuo na trziste i uzeo pare dok je moguce i vec sljedece godine ciljao kiliana
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 29 jun 2019, 00:54

Contacts in the day between the #PSG and the entourage of #Bonucci. For now a simple survey

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.