FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

simidobar
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la simidobar » 29 jun 2019, 00:17

SarajevoJeBordo je napisao/la:
simidobar je napisao/la:
Pantelija je napisao/la:@simidobar, znaci i dalje si glup? E boze .

Vincent tan je dosao NA MOLBU, po prijateljskoj liniji gsopodina KUSTURICE ali ne onog sijedog prdonje. Ovaj ga je ZAMOLIO da razmotri ponudu jer su poslovno povezani, a nas NIKO NIJE HTIO DA UZME, OTKAD JE DOVEDEN NOVI STATUT, JAVILO SE NULA LJUDI KOJI VOLE SARAJEVO.
Da bi tan uopste pristao taj isti gospodon kusturica je polozio svojih 400 000 kao neki vid pologa i osiguranja i dokaza da vrijedi uloziti.

Kada je Tan dosao, nasim igracima od 1995. Do 2013 dugovalo se na avakom koraku. Isplaceno je brdo novca, uvezani radni staz, penzionisani, vracene plate, premije, dugovvi.. sve iz dzepa Tana. Vracen porez drzavi.

Od zenljista smo imali ono malo zgradice u Titovoj 38b. Ni metra vise. Tjerani sa terena za treninge kad se skupe komsije da igraju termin. Nismo imali gdje. Taj isti ato meje.bo Tan, napravi nam kamp u kojem reprezentacija trenira, dodje nam titula, pa kup, pa nas preuzme nam, pa dupla kruna, pa sada imat ces na kraju godone na racunu preko 15 mil.

Sta ti nije jasno? Pitaj starjje i upucenije ko je Gradimir Gojer i sta je radio u poreznoj? Prije solaska tana! Raspitaj se gdje amo bili. Ugaseni! Samo je jos trebalo aparate ugasiti i da jedna druga osoba zaposjedne klub uz modificiran grb i ime. Ali ocito nemas pojma.

I HVALA BOGU, DANAS SE U KLUBU PITA SAMO JEDAN I JEDINI COVJEK, NAM, COVJEK KOJI ODVAJA OD USTA SVOJE DJECE DA BI MI GLEDALI IGRACE SA NAJVECIM PLATAMA U DRZAVI KAKO OSVAJAJU TITULE, KAKO SE GRADI KAMP, KAKO SMO IZNAD KONKURENCIJE. TIME POKAZUJE DA VOLI KLUB. ON PRVU KORIST NE MOZE IMATI PRIJE 2030. GODINE DO KLUBA. DO TADA MORA ULAGATI, NEKO KO JE MILIONER, AKORO MILIJARDER ETO DOSAO NA NAMA DA ZARADI . KO TI JE TO PRICAO? MUJO ISPRED DRAGSTORA KOJI JE ZAVRSIO BRAVARAKU AL SE RAZUMIJE U KVANTNU FIZIKU I TEORIJU RELATIVNOSTI
Zasto je pile preslo cestu ?

Oni neku korist imaju ili ce imat 100%, to je sasvim normalno, nema potrebe da ga branis, oni su bili korektni do sad, svaka cast.

Nego nisi ti korektan pusti njih.

Oni koji su zaduzeni za gust na tribinama imaju samo to, gust. To se ne kupuje, to se zasluzi.. to ide kroz vrijeme, rezultate, igrace, navijace..
Tako je majstore! Objasni glupom Panteliji kako veću težinu ima Pašićeva, Sušićeva, Hadžibegićeva izjava da vole Sarajevo, od težine Namovog miliona!
Nisam majstor prijatelju.

Prati temu pa se ukljuci i ne izvrci moje rijeci kako tebi odgovara.
ThrillerHz je napisao/la:A kakvu to korist bgt Tan i Nam imaju od Sarajeva?
Nikakvu, tu su iz ljubavi.
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 29 jun 2019, 00:19

Ja emisije i govvana

AngelDiMaria
Kontakt:

Post Postao/la AngelDiMaria » 29 jun 2019, 00:20

Saljevam strave :kafa: :kafa: :kafa: :kafa:
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"

ledesma
Kontakt:

Post Postao/la ledesma » 29 jun 2019, 00:25

Kako ode Potura mahala zakazala :urnebes:

Vrati se sve ti je oprosteno :tralala:

Ja cekam do 1:50
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

SarajevoJeBordo
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoJeBordo » 29 jun 2019, 00:31

simidobar je napisao/la:

Pratim temu, ovaj hoće da kaže da su Tan i Nam ti koji su spasili klub. Što nije istina! Klub su spasile naše legende koje vole Sarajevo više od života i navijači koji ga prate u stopu i podržavaju te legende! On priča o nekom zemljištu, nekim kvadratima, imovini, ko da je to bitno. Bitan je gušt bracaaaa.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!

ade43
Kontakt:

Post Postao/la ade43 » 29 jun 2019, 00:33

simidobar je napisao/la:

Pratim temu, ovaj hoće da kaže da su Tan i Nam ti koji su spasili klub. Što nije istina! Klub su spasile naše legende koje vole Sarajevo više od života i navijači koji ga prate u stopu i podržavaju te legende! On priča o nekom zemljištu, nekim kvadratima, imovini, ko da je to bitno. Bitan je gušt bracaaaa.
A koje nase legende?

SarajevoJeBordo
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoJeBordo » 29 jun 2019, 00:36

ade43 je napisao/la:
simidobar je napisao/la:

A koje nase legende?
Pa Sušić, Paja, Hadžibegić, Husref, svi vole klub i oni su Sarajevo, posebno ovaj zadnji. Nisu to ni Nam ni Tan.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!

ade43
Kontakt:

Post Postao/la ade43 » 29 jun 2019, 00:57

Pratim temu, ovaj hoće da kaže da su Tan i Nam ti koji su spasili klub. Što nije istina! Klub su spasile naše legende koje vole Sarajevo više od života i navijači koji ga prate u stopu i podržavaju te legende! On priča o nekom zemljištu, nekim kvadratima, imovini, ko da je to bitno. Bitan je gušt bracaaaa.[/quote]
A koje nase legende?[/quote]
Pa Sušić, Paja, Hadžibegić, Husref, svi vole klub i oni su Sarajevo, posebno ovaj zadnji. Nisu to ni Nam ni Tan.[/quote]
Pa volim ga i ja volis ga i ti, i garantujem da smo ti i ja dali vise klubu nego oni. Sta je ko od njih dao klubu? Gdje su bili kad smo na dnu bili, legende niko ulog nije kupio onda kad se kupovalo, milione imaju. Da eto bar ucestvuje u tom. Legenda je Vaha i slicni (mislim boli me k.za velez) ali samo kazem sta znaci legenda. 10 milja svaki mjesec kad su se dizali finansijski. Tad mozes reci da je legenda, kad je prije nesto radio za klub (dizao ugled, itd. i sada kada trebaju pare tu je pa marku marku).

HeraklitMracni
Kontakt:

Post Postao/la HeraklitMracni » 29 jun 2019, 01:04

Sta ce Hadzibegic pomoc , neka sebi pomogne , vec Susic malo i moze , zaradio je , ovi ostalo smijesno , da nije Tana bili bi ko Sloboda ...

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 29 jun 2019, 01:08

Sad mi je dosta jasnije što je Torabi uspio da proda onoliko vode.. :facepalm:
Bahati, bahati Željkan!
1946

simidobar
Kontakt:

Post Postao/la simidobar » 29 jun 2019, 01:30

simidobar je napisao/la:

Najgora OPCIJA je bila gasenje. Znaci da je predpostavka a ne gotov cin.. i Velez i Celik su se gasili desetak puta.
Legende su odradile legendaran posao tamo gdje su trebali da ga odrade. Navijaci takodje. Na kraju navijac je i doveo Tana. (zar nije legendaran navijac, bez puno price uradio ogromnu stvar)
Ne znaci da ako neko nije dao pare da ne voli il da voli manje. Svi koliko mogu i na nacin kakav mogu.

Bil bilo posteno trazit od Tana ili Nama da odigraju sezonu i osvoje titulu ? Da daju ono sto ne mogu.

Svi zajedno smo FK Sarajevo, samo tako je ispravno. Nema veci, manji.
Zadnja izmjena: simidobar, dana/u 29 jun 2019, 01:33, ukupno mijenjano 1 put.
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 29 jun 2019, 01:32

Hajde hadžija vakat je :D
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 29 jun 2019, 04:05

Dosta nas pise samo da bi nesto pisali. Sto se tice legendi kluba, igraca koji su uspjesno dugo nosili nas dres, kao sto je susic hadzibegic paja itd cinimi se mi necjenimo odnosno zeljelibi da oni se vezu za klub kao sto se mi vezemo navijacki.

Meni je dosta samo sto je safet nas igrac i sto je imo igracku karijeru koju je imo sto je automaski i reklamiro klub iz kojeg je doso. Legenda ili velka zvjezda kluba Treba uvjek imat postovanje od kluba i navijaca osim ako ta zvijezda nebi isla nesto protiv kluba i isla na urusavanje istog sa nekim lazima ito.

I ako hoce neku poziciju u klubu trebaju da imaju prednost nad ostalim koji se prijave ako su istog ili losijeg kvaliteta za taj poso. Ljudi ba nemozes safeta pljuvat bog te mazo cjela francuska i pola evrope zna za nas radi njega.

Nam i tan to su biznismeni i da nisu uvidjeli mogucnost zarade na neki nacin sigurno nebi ulazili u klub. Ako su htjeli da sjebu 10-20m € mogli su to kroz neku humanitarnu akciju ili neko sponzorstvo i cao,. Nebi trosili svoje vrijeme koje kosta mnogo vise nego ovih 10-20m € sto su dali. Njihov return na vrijeme je sigurno duplo vise nego ovih 20 m € posebno za tana., a nemislim da bi tan 60m€ dao ikome dzaba radi sadake, pa vidjeliste da je cak i kardifu dao 120m€ al kao lon i cardif mu to vraca. A kamoli nama gdje na generalni sponzor bh telekom za godinu dana da 56 k km

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 29 jun 2019, 04:11

Kazu vaha daje pare ovo ono (nezaboravite da je vaha trazio 2 m $ da bude selektor kaze trazio sam 3 al radi bosne moze 2m$) haloo, toliko o ljubavi prema velezu velez 5 godina druga liga a 26 godina posle rata nikad 4 mjesto nije osvoio. Sad malo nesto poguro i haj vaha ovo ono. Al njega rodeni nebi trebali pljuvat i da nije dao marku. Njegov novac njegovo pravo izrekamiro klub bise nego ona dva titova kupa sto imaju, zar nije dosta od njeg

extazy
Kontakt:

Post Postao/la extazy » 29 jun 2019, 06:16

Iko ima sliku glavnom transparenta manijaka medju HZ prije rata ? Ne mogu naci na internetu dok je u knjizi vremena o HZ ima slika, onu standardnu od UF kad im je otet nalazim ovu kad je HZ oteo ne mogu naci na internetu

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 29 jun 2019, 07:43

ledesma je napisao/la:
brojjedan je napisao/la:Ulaznice za Celtic
Ko je imao zadnjih 5 g. člansku i godišnju/sezonsku za određenu tribinu sjever, istok, zapad 50 % popusta na ulaznicu uz produzenje istih za narednu sezonu.
Ostalima 20% popusta uz kupovinu i uclanjenje/produženje.
A karte staviti 20, 15 i 8, pa izvoli dijasporo i tastaturo.
Joj jeste vi meni smijesni jbt., to za posjetu
Eno Czv za proslavu titule besplatan ulaz, pa jel bolje da bude raje i zaraditi, nego se glupirati.

Pa eto nek igraju pred 5k, ko Dinamo Zg., kakva je to satisfakcija za igraca, pa svi zive za ovu tekmu.

Ja svoje havere s one strane miljacke zezam na fb, saljem im pozivnicu za tekmu, kulturna zajeba.ncija, a vala neki ce i doci, nama za uhar, njima za uspomenu, pa nece zeljo dovest Celtic, Borussiu, Din Kiyev, Atalantu, Genk, Manchester United, Hamburg..

A svi ste imali tu jednu tekmu koja vas je zauvijek ostavila na Koševu, nek ih 5 dozivi to protiv Celtic-a, i nek onda bude redovan i na ostalim
Prepolovljen broj gledalaca u 50oj minuti protiv Atalante kaze da je bolje da zaradimo. A mi se nismo ništa pitali koja ekipa će doći na Koševo, već žrijeb. Preglupa argumentacija je "mi smo igrali sa ovim koji je veći od onih s kojim ste vi igrali".
Zavisi kako gledaš na to. Neki od klubova su uspjeli dogurati do play-offa, tu moraš ove snagatore izvući. Doduše ima primjera poput Atalante i evo sad Celtica.
Prvo pretkolo lige prvaka Celtic a drugo Shkendija/Nomme Kalju. :D
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 29 jun 2019, 07:52

extazy je napisao/la:Iko ima sliku glavnom transparenta manijaka medju HZ prije rata ? Ne mogu naci na internetu dok je u knjizi vremena o HZ ima slika, onu standardnu od UF kad im je otet nalazim ovu kad je HZ oteo ne mogu naci na internetu
Vrlo, vrlo teško je tu sliku naći iz razloga što je slika, ako se ne varam, sklonjena. Ja sam tu sliku davno sačuvao u folder.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Kamuflazn
Kontakt:

Post Postao/la Kamuflazn » 29 jun 2019, 08:44

Znaci legende trebaju da daju svoj novac a uprave da hlade jaja? Hahahaha baliluk u najboljem izdanju. Cuj ti, duznost necina da daje svoj tesko zaradjeni novac. Sta bosnjo moze izmislit krava nemre pojest. Hahahaha. Oplakah sabahile.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić

LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!

ade43
Kontakt:

Post Postao/la ade43 » 29 jun 2019, 08:53

Kamuflazn je napisao/la:Znaci legende trebaju da daju svoj novac a uprave da hlade jaja? Hahahaha baliluk u najboljem izdanju. Cuj ti, duznost necina da daje svoj tesko zaradjeni novac. Sta bosnjo moze izmislit krava nemre pojest. Hahahaha. Oplakah sabahile.
Niko ne kaze da treba doci pape npr. i dati milion maraka, niti ko spominje uprave, malo mozak ukljuci. Nego konkretno dajem primjer kupovine uloga, kad je status donesen, i mislim da bi se vise tu dokazalo da je neko legenda nego da je dao 200 golova. Evo je li i jedna legenda tvoja (a da ima eto mo vise na racunu) kupila ulog? Jeste al i u kur*u. Tebi ako je neko legenda sto je dao 100 golova i nabio nogom FK Sarajevo to je drugo.

extazy
Kontakt:

Post Postao/la extazy » 29 jun 2019, 09:09

MortemHz je napisao/la:
extazy je napisao/la:Iko ima sliku glavnom transparenta manijaka medju HZ prije rata ? Ne mogu naci na internetu dok je u knjizi vremena o HZ ima slika, onu standardnu od UF kad im je otet nalazim ovu kad je HZ oteo ne mogu naci na internetu
Vrlo, vrlo teško je tu sliku naći iz razloga što je slika, ako se ne varam, sklonjena. Ja sam tu sliku davno sačuvao u folder.
ako mi se dadne slikat cu ja iz knjige vremena, al mi nije neka kamera na mobu pa cu postati

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Bonton, fks74, johntravolta123, juka55, mire971, MSOZ101, ronaldo99, Tarapi, ubipara, Venom i 55 gostiju.