FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

FoSte95
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la FoSte95 » 29 jun 2019, 09:20

Joj o čemu vi raspravljate

Laznjak
Kontakt:

Post Postao/la Laznjak » 29 jun 2019, 09:29

extazy je napisao/la:
MortemHz je napisao/la:
extazy je napisao/la:Iko ima sliku glavnom transparenta manijaka medju HZ prije rata ? Ne mogu naci na internetu dok je u knjizi vremena o HZ ima slika, onu standardnu od UF kad im je otet nalazim ovu kad je HZ oteo ne mogu naci na internetu
Vrlo, vrlo teško je tu sliku naći iz razloga što je slika, ako se ne varam, sklonjena. Ja sam tu sliku davno sačuvao u folder.
ako mi se dadne slikat cu ja iz knjige vremena, al mi nije neka kamera na mobu pa cu postati
Imas na temi, utakmice kojih se sjecamo.
Uvijek Merlin nikad Tifa,uvijek Soker nikad Fifa.

Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 29 jun 2019, 09:31

SJB, Pantelija, Skoro, Joker, vidim svi ste pametni, a niko covjeku da odgovori na sustinsko pitanje koje je postavio
ZASTO JE PILE PRESLO ULICU
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

extazy
Kontakt:

Post Postao/la extazy » 29 jun 2019, 09:48

Imas na temi, utakmice kojih se sjecamo
e to hvala :thumbup:

Lik
Kontakt:

Post Postao/la Lik » 29 jun 2019, 09:53

Vala je vakat za sms danas...
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946

AliG
Kontakt:

Post Postao/la AliG » 29 jun 2019, 10:19

Na današnji dan 2002. godine prestalo je da kuca srce Ismira Pintola, četrnaestogodišnjeg navijača FK Sarajevo, koji je izgubio bitku sa opakom bolešću.

Ismir Pintol je bio nasmijani dječak, koji se od ostalih svojih vršnjaka razlikovao po neizmjernoj ljubavi prema FK Sarajevo. Čak i kada ga je stigla teška bolest, Ismir je bio svim srcem uz svoj klub. Do posljednjeg daha na sebi je nosio šal i kačket Sarajeva, a njegova teška borba za život bila je inspiracija navijačkoj grupi UNFKS - "Horde zla" da na kraju svake takmičarske sezone dodijeli trofej za najborbenijeg fudbalera Sarajeva koji je nazvan po njemu "Trofej Ismir Pintol".

Od sezone 2002./03. Horde zla tradicionalno uoči posljednje domaće utakmice u sezoni dodjeljuju trofej, a potom u sjećanje na Ismira ne navijaju u prvih 14 minuta, nakon čega se transparentom "Koševo će pamtiti tvoje ime Ismire" i sa 14 upaljenih baklji sjete ovog hrabrog dječaka.

Izvor: Bordo vremeplov

:plac:
Istina za Vedrana!!!

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 29 jun 2019, 10:22

AliG je napisao/la:Na današnji dan 2002. godine prestalo je da kuca srce Ismira Pintola, četrnaestogodišnjeg navijača FK Sarajevo, koji je izgubio bitku sa opakom bolešću.

Ismir Pintol je bio nasmijani dječak, koji se od ostalih svojih vršnjaka razlikovao po neizmjernoj ljubavi prema FK Sarajevo. Čak i kada ga je stigla teška bolest, Ismir je bio svim srcem uz svoj klub. Do posljednjeg daha na sebi je nosio šal i kačket Sarajeva, a njegova teška borba za život bila je inspiracija navijačkoj grupi UNFKS - "Horde zla" da na kraju svake takmičarske sezone dodijeli trofej za najborbenijeg fudbalera Sarajeva koji je nazvan po njemu "Trofej Ismir Pintol".

Od sezone 2002./03. Horde zla tradicionalno uoči posljednje domaće utakmice u sezoni dodjeljuju trofej, a potom u sjećanje na Ismira ne navijaju u prvih 14 minuta, nakon čega se transparentom "Koševo će pamtiti tvoje ime Ismire" i sa 14 upaljenih baklji sjete ovog hrabrog dječaka.

Izvor: Bordo vremeplov

:plac:
kuknjava
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Napapijri
Kontakt:

Post Postao/la Napapijri » 29 jun 2019, 10:52

Borac dovodi odlicnog stopera, kad bi se samo mogli kako umijesati i okrenuti ga put Sarajeva :D
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.

Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.

Zadnja klupa - sampioni 34 sezone ss.ba lige.

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 29 jun 2019, 11:00

Napapijri je napisao/la:Borac dovodi odlicnog stopera, kad bi se samo mogli kako umijesati i okrenuti ga put Sarajeva :D
Ma dosta nam 1 milanovic :D
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 29 jun 2019, 11:02

Treba vratit ovih sto po 2 godine nisu nidje igrali. 'ta ce nam igraci u takmicarskoj formi. PaJel
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 29 jun 2019, 11:10

Dje Cassano?

On bi to sve posamaro :D
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

AngelDiMaria
Kontakt:

Post Postao/la AngelDiMaria » 29 jun 2019, 11:13

Ne odgovori niko, zna li neko sta je s onim englezom sto je bio na pripremama, jel jos sa nama ili?
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"

HeraklitMracni
Kontakt:

Post Postao/la HeraklitMracni » 29 jun 2019, 11:15

AngelDiMaria je napisao/la:Ne odgovori niko, zna li neko sta je s onim englezom sto je bio na pripremama, jel jos sa nama ili?
Nije ga bilo na spisku za Sloveniju , e da li je ostao u Sarajevu da sam trenira ne znam ...

kraljlavova
Kontakt:

Post Postao/la kraljlavova » 29 jun 2019, 11:18

AngelDiMaria je napisao/la:Ne odgovori niko, zna li neko sta je s onim englezom sto je bio na pripremama, jel jos sa nama ili?
Vratili ga odakle je i dosao

paulus
Kontakt:

Post Postao/la paulus » 29 jun 2019, 11:27

Celtic se pojacava vise no mi , idemo u 3 kolo ako ispadnemo ima prolaznih ekipa al ne bez stopera beka i tupavog dmf a a sa obzitom da je to sad Velkovski , ne znam , i nije samo to , mislim da liga ce bit duplo jaca od prosle , ne za vrh al sve ekipe su dobre slabo sta je talaska , Borac dovede iz lige prvaka halfa , mi od pocetka najavljujemo tu pojacanja i nista
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!

paulus
Kontakt:

Post Postao/la paulus » 29 jun 2019, 11:29

Imam osjecaj da ovi sto su dovedeni nisu pojacanja vez zamjene poslije Evrope , jer sta ces dovodit soica krilo i AMF a a donji dio ti tanak

kraljlavova
Kontakt:

Post Postao/la kraljlavova » 29 jun 2019, 11:33

paulus je napisao/la:Celtic se pojacava vise no mi , idemo u 3 kolo ako ispadnemo ima prolaznih ekipa al ne bez stopera beka i tupavog dmf a a sa obzitom da je to sad Velkovski , ne znam , i nije samo to , mislim da liga ce bit duplo jaca od prosle , ne za vrh al sve ekipe su dobre slabo sta je talaska , Borac dovede iz lige prvaka halfa , mi od pocetka najavljujemo tu pojacanja i nista
Razlika izmedju nas i ostalih ekipa sto mi ciljamo malo veci nivo igraca a ne da se broji da smo doveli igraca samo malo strpljenja bice ovo sve ok

Fudo
Kontakt:

Post Postao/la Fudo » 29 jun 2019, 11:44

kraljlavova je napisao/la:
paulus je napisao/la:Celtic se pojacava vise no mi , idemo u 3 kolo ako ispadnemo ima prolaznih ekipa al ne bez stopera beka i tupavog dmf a a sa obzitom da je to sad Velkovski , ne znam , i nije samo to , mislim da liga ce bit duplo jaca od prosle , ne za vrh al sve ekipe su dobre slabo sta je talaska , Borac dovede iz lige prvaka halfa , mi od pocetka najavljujemo tu pojacanja i nista
Razlika izmedju nas i ostalih ekipa sto mi ciljamo malo veci nivo igraca a ne da se broji da smo doveli igraca samo malo strpljenja bice ovo sve ok
To je super i tako treba, samo da na kraju nebi bilo da nikog ne dovedmo i da se moramo krpiti ovim sto imamo ili dovedemo smece neko zato sto nismo na vrijeme reagovali, ili da ne ciljamo previdoko "namjerno"
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool

ledesma
Kontakt:

Post Postao/la ledesma » 29 jun 2019, 11:45

kraljlavova je napisao/la:
Tako i treba! Samo da se javno kaze da nemamo cilj nikakav u Evropi. Jer da ganjamo Evropu, pojacanja bi trebala biti tu jos na zimu. I imat uigrani sistem.
Ovako nam preostaje titula i kup, ja zadovoljan :opaopa:
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

paulus
Kontakt:

Post Postao/la paulus » 29 jun 2019, 11:47

ja se nadam al nestaje vremena slobodne tesko da cemo naletit klase Lazic to se desilo jednom momak zdrav jak profi , al nadam se opet , pricali su eto o Leticu Mjesec u nas su oba beka tanana al aj makar ovaj sto visi bas a ako nece dovest zamjenu za stanojevica idi ba sa mladim skolovanim dmf om pa ne moze Velkovski , njega vuce gore , ja sam gledo protiv slovackog , stisli nas ljudi , covjek nijednom se nije spustio uu ravan halfova da bes pokrene

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: GokuSSJG, Jet2Holiday, Napapijri, NazorUso, nedimmmm1337 i 52 gosta.