Hvala. Opet na LiVideo će biti koliko znam.LjoZee je napisao/la:18:30Admir74 je napisao/la:U koja doba dana je tekma sutra.
Uh, sutra bi lego jedan potpis
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Hvala. Opet na LiVideo će biti koliko znam.LjoZee je napisao/la:18:30Admir74 je napisao/la:U koja doba dana je tekma sutra.
+1irfo je napisao/la:
Zeric je najbolju utakmicu u karijeri odigrao na derbiju kad je igrao desnog beka kod Adzema, treba ga opet pokusat na toj poziciji
Cestitam ti predsjednice Nadzornog odboraOsim13 je napisao/la:Samo da vam javim da je katedra pala, pečat je u sigurnim rukama
Nema covjek vremena da bude predsjednik, ali ostaje u klubu da radi istim zarom kao i do sad, nista se znacajnije ne mjenjaLjoZee je napisao/la:Sto ste mijenjali Badzaka? Ko je ovaj?
Ovi ljudi iz uprave su do sada radili timski, nije bilo "sefa" kao u prosloj upravi, i vjerujem da ce se tako i nastavit, Badzak ce biti tu i ostoj mjeri za klub kao i do sad, ali jednostavno treba neko ko je uvijek tu, sto ce biti Dzubur.Osim13 je napisao/la:Neću lagati volio bi da je Badžak ostao tu za stalno ali Bože moj, drago mi je što će i dalje biti dio kluba
Džuburu i novoj ekipi sretno, ubrizgajte tu šok terapiju što smo juče načelii povedite nas u nove pobjede
Hvala, brateOsim13 je napisao/la:Poslali smo im ispisnice ne brini.
E ba rekoh vam ja, samo da se igla navrne. Strpljenja, ne treba punoLjoZee je napisao/la:https://sportsport.ba/fudbal/badzak-ima ... are/324230
Ako to iznenadjenje nije Graovac ne morate ni govoriti
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Ferroviere1987 i 36 gostiju.