FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

amypitar
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la amypitar » 29 jun 2019, 13:17

zagor1987 je napisao/la:
amypitar je napisao/la:
zagor1987 je napisao/la:Tom Zrinjskom svake godinde ode 50 posto ekipe a kod nas ostanu svi ode jedan il dva to je to. Ovi sto placu i sto se cude sto 10 mil ne moze proc za 2 sata su smijesni realno gledajuci

Pa ako im odu kako su tri pita uzastopno bili prvaci.
Ni meni nije jaano da u klubu imas dva milijardera ,a da ne mozes sa sigurnoscu reci da ces biti prvak ove jad lige.
Pa ukljuci malo mozak. Kad ti Covic sjedi u klubu i kad svi doniraju taj klub i cim zapne onda njihove politicke marionete guraju za bilo sta od novxa,namjestanja penala u 94 min nego jel im otislo pola tima?

Ma to su smijesne price.Ti kad imas ekipu moze gurati ko hoce.Druga stvar je kad su ekipe bara,bara pa te neki sudija pogura.Koje konama kriv imali su 2 mec lopte moze sudija svirati koliko hoce.Da su uzeli Krupu ili od nas da ne izgube.
Sto ih sad ne pogura,jer jednostavno smo bili bolji.All haj sad bez veze da idemo u neku raspravu.

OsmanhodzicBuco
Kontakt:

Post Postao/la OsmanhodzicBuco » 29 jun 2019, 13:35

U ovoj ligi budzet je milion, dva, tri najviše... ako je istina to za 10 miliona plus još naredne transakcije, sa tim novcem se mogu čuda napraviti u ovoj ligi, da dovedes triput kvalitetnije igrače od konkurencije... Dovodjenje Gavrica, Milanovica etc mi se ne uklapa sa tim grdnim milionima... tako da bi ja to uzeo sa rezervom...

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 29 jun 2019, 13:43

AlfredNobel je napisao/la:
ThrillerHz je napisao/la:U ponedeljak igrac :hmmmmm:
slika
:clap:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 29 jun 2019, 13:45

OsmanhodzicBuco je napisao/la:U ovoj ligi budzet je milion, dva, tri najviše... ako je istina to za 10 miliona plus još naredne transakcije, sa tim novcem se mogu čuda napraviti u ovoj ligi, da dovedes triput kvalitetnije igrače od konkurencije... Dovodjenje Gavrica, Milanovica etc mi se ne uklapa sa tim grdnim milionima... tako da bi ja to uzeo sa rezervom...
Koga dovest sa nasim pasosem i kalve su nam alternative?

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 29 jun 2019, 13:56

Mislim da smo trebali dovoditi nase mlade reprezentativce koji se nisu mogli nametnuti u svojim ligama. Recimo na pozajmnicu Demirovica i Mustedanagica. Ovo smo sigurno mogli uraditi, a bili bi top pojacanja nase lige. Mladi i odlicni.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 29 jun 2019, 14:01

Po meni prioritet bi bila svake godine titula.
Pokupis konkurenciji igrace,tipa Hadzic ,Lendric ( oba bolja od Guze) Zrinjski. Graovca I onog malog iz Goska ,sto ode konama.Ako vec imamo lovu oslabis konkurente,pa to radi Juve,ili Real ,Barsa u Spaniji.Osiguras titulu tu vracas lovu,a u Evropi sta uradis.E sad neko ce reci ,nece kod nas da budu rezerve,ma za dobru platu hoce sve.

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 29 jun 2019, 14:13

Potpuno je nejasno sta nam je cilj ove sezone. Evropski iskorak ocigledno nije, da sklapamo neku jaku ekipu za dominaciju u ligi i za titulu opet, ne bi rekao ni da na tome radimo. A ne cini se da cemo i akademce forsirati, pokusati afirmisati, bar se to ne cini po ovim pripremnim utakmicama.

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 29 jun 2019, 14:28

amypitar je napisao/la:Po meni prioritet bi bila svake godine titula.
Pokupis konkurenciji igrace,tipa Hadzic ,Lendric ( oba bolja od Guze) Zrinjski. Graovca I onog malog iz Goska ,sto ode konama.Ako vec imamo lovu oslabis konkurente,pa to radi Juve,ili Real ,Barsa u Spaniji.Osiguras titulu tu vracas lovu,a u Evropi sta uradis.E sad neko ce reci ,nece kod nas da budu rezerve,ma za dobru platu hoce sve.
Avasta ce c9vjek procitati Barsa,Real :lol: znas li da ovaj Hadzic nije htjeo klupu i jos uslov da moze ici kad hoce? Znaci dovedemo Lendrica i njega jednog na tribine drugi na klupu sve se bojim da bi pristali,jos dodaj da mi mozemo tek onako ogromnu platu dati nekom da na trib8nama sjedi

emir18
Kontakt:

Post Postao/la emir18 » 29 jun 2019, 14:30

Sta krizirate,ako je rečeno da se traže igrači kao Lazic znači da će Hadžija to i uraditi,sa ovoj ekipom mimo favoriti za nista očekujem Letica i još 2 kapitalca početkom 7 mjeseca.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”

Kamuflazn
Kontakt:

Post Postao/la Kamuflazn » 29 jun 2019, 14:35

Ponedeljak ce biti jedan fin radni dan. Bas onako da sedmica pocne fino, veselo.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić

LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!

OsmanhodzicBuco
Kontakt:

Post Postao/la OsmanhodzicBuco » 29 jun 2019, 14:37

zagor1987 je napisao/la:
OsmanhodzicBuco je napisao/la:U ovoj ligi budzet je milion, dva, tri najviše... ako je istina to za 10 miliona plus još naredne transakcije, sa tim novcem se mogu čuda napraviti u ovoj ligi, da dovedes triput kvalitetnije igrače od konkurencije... Dovodjenje Gavrica, Milanovica etc mi se ne uklapa sa tim grdnim milionima... tako da bi ja to uzeo sa rezervom...
Evo lijevi bek danijel pavlovic, ističe mu ugovor sa perudjom, šta je problem ako imamo milione... Imaš na trasnsfermarktu more igrača. Nije moje da sad ja govorim njega treba dovesti, ali ako ima para može se dovesti top igrac . Dovedes petoricu, daš im po 300 hiljada platu, to je milion i po, da se ispisaju po ligi. Kod nas najveća plata u klubu 8 milja plus smještaj... Tako da mislim da priča o tim milionima je smjesa... Maribor sa 10 miliona budzeta doveo Tavaresa i kompaniju, otišli u Ligu Prvaka... Ako Hazija sa tolikim parama dovodi Gavrica, onda je on debil, a nije, on je top. Uglavnom ja ne vjerujem, po mojoj logici to nije realno sto se priča, možda po tvojoj jeste. U svjetskom fudbalu se zna koliki je budžet kluba, budzet za transfere, budzet za plate, samo se kod nas to nešto krije, pa se mi ovdje raspravljamo a nemamo pojma.

ThrillerHz
Kontakt:

Post Postao/la ThrillerHz » 29 jun 2019, 14:38

Kamuflazn je napisao/la:Ponedeljak ce biti jedan fin radni dan. Bas onako da sedmica pocne fino, veselo.
:kafa:
1946~

UltraSA
Kontakt:

Post Postao/la UltraSA » 29 jun 2019, 14:43

Kamuflazn je napisao/la:Ponedeljak ce biti jedan fin radni dan. Bas onako da sedmica pocne fino, veselo.
Za lijevog beka znamo , ima li stoper kakav? :mrgreen:
ČUVARI ČASTI WALTER IDENTITETA

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 29 jun 2019, 14:44

zagor1987 je napisao/la:
Ima tu itekako finih igrača ali moraš za njih izdvojiti mnogo više para od ovoga + se mora rejting lige popraviti.
Bosna je 40. liga europe od 55 što i nije baš pohvalno, okej, nije najgore ali..
Dovođenje Oremuša je pravo malo čudo jer je igrao u 15. i 27. ligi europe i to je bio redovan, ima i nekih trofeja.. takve mi igrače trebamo ganjati.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

OsmanhodzicBuco
Kontakt:

Post Postao/la OsmanhodzicBuco » 29 jun 2019, 14:45

Anela odabi :mrgreen:

AngelDiMaria
Kontakt:

Post Postao/la AngelDiMaria » 29 jun 2019, 14:47

MortemHz je napisao/la:
zagor1987 je napisao/la:
Ima tu itekako finih igrača ali moraš za njih izdvojiti mnogo više para od ovoga + se mora rejting lige popraviti.
Bosna je 40. liga europe od 55 što i nije baš pohvalno, okej, nije najgore ali..
Dovođenje Oremuša je pravo malo čudo jer je igrao u 15. i 27. ligi europe i to je bio redovan, ima i nekih trofeja.. takve mi igrače trebamo ganjati.
Ljudi hoce imena da se naloze, dovedes im husejinovica i alispahica prije par godina i zakuju upravu u zvijezde, a vise pavlovic minuta imao ove sezone nego njih dvojica...
Treba ljudima kakvih zapisa napraviti, da se malo bise vjeruje nasem hadziji, i by the way, husref je trszio igrace s kojoma se moze nesto napraviti tako da...
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 29 jun 2019, 14:49

zagor1987 je napisao/la:
amypitar je napisao/la:Po meni prioritet bi bila svake godine titula.
Avasta ce c9vjek procitati Barsa,Real :lol: znas li da ovaj Hadzic nije htjeo klupu i jos uslov da moze ici kad hoce? Znaci dovedemo Lendrica i njega jednog na tribine drugi na klupu sve se bojim da bi pristali,jos dodaj da mi mozemo tek onako ogromnu platu dati nekom da na trib8nama sjedi
Pa ja sam naveo Barsu i Real ekipe koje imaju lovu i kako to rade u svojoj ligi.
Eto mozemo Zvezda i Partizan.Nisam znao da Hadzic nece na klupu ,vidim da ti imas sve informacije iz prve ruke.A sta ako bude na klupi Zrinjskog. :hmmmmm: E cuj Hadzic postavljao uslove, pa covjeku je najveci klub Radnik. :lol: Dao 6-7 golova i 2-3 asistencije i on postavlja uslove. :lol: I da ide kad hoce,sve se otimaju za njim u picku materinu.
Lendric je vec veca klasa,pa mozda bi i mogao svatiti,al je garant te uslove postavio Olimpiji.
I na kraju trazio Hadzic ogromnu platu,valjda naucio u Radniku na velika primanja,tobe jarabi.

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 29 jun 2019, 14:53

Hadzic je trazio veliku platu i da ide cim dodje neka ponuda,jer evo vec izgleda ide iz Zrinjskog tako da ne ismijavaj neato sto ne znas

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 29 jun 2019, 14:56

OsmanhodzicBuco je napisao/la:
zagor1987 je napisao/la:
Evo lijevi bek danijel pavlovic, ističe mu ugovor sa perudjom, šta je problem ako imamo milione... Imaš na trasnsfermarktu more igrača. Nije moje da sad ja govorim njega treba dovesti, ali ako ima para može se dovesti top igrac . Dovedes petoricu, daš im po 300 hiljada platu, to je milion i po, da se ispisaju po ligi. Kod nas najveća plata u klubu 8 milja plus smještaj... Tako da mislim da priča o tim milionima je smjesa... Maribor sa 10 miliona budzeta doveo Tavaresa i kompaniju, otišli u Ligu Prvaka... Ako Hazija sa tolikim parama dovodi Gavrica, onda je on debil, a nije, on je top. Uglavnom ja ne vjerujem, po mojoj logici to nije realno sto se priča, možda po tvojoj jeste. U svjetskom fudbalu se zna koliki je budžet kluba, budzet za transfere, budzet za plate, samo se kod nas to nešto krije, pa se mi ovdje raspravljamo a nemamo pojma.
Ma kakvi milioni I bakraci,a covjek napisa Hadzic iz Radnika trazio veliku platu.Ovde raja mlati I lupeta da je to strasno.Pa mi za 20 mil km kupili ligu I NS BIH.

Lecler
Kontakt:

Post Postao/la Lecler » 29 jun 2019, 14:59

Eno sad ni Hadžija ne radi kako treba...jao stručnjaka Bože sačuvaj
ISTINA ZA VEDRANA!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Bejker, Google Adsense [Bot], mosarajvosa83, Puas i 75 gostiju.