Pa ja sam naveo Barsu i Real ekipe koje imaju lovu i kako to rade u svojoj ligi.zagor1987 je napisao/la:Avasta ce c9vjek procitati Barsa,Realamypitar je napisao/la:Po meni prioritet bi bila svake godine titula.
Pokupis konkurenciji igrace,tipa Hadzic ,Lendric ( oba bolja od Guze) Zrinjski. Graovca I onog malog iz Goska ,sto ode konama.Ako vec imamo lovu oslabis konkurente,pa to radi Juve,ili Real ,Barsa u Spaniji.Osiguras titulu tu vracas lovu,a u Evropi sta uradis.E sad neko ce reci ,nece kod nas da budu rezerve,ma za dobru platu hoce sve.znas li da ovaj Hadzic nije htjeo klupu i jos uslov da moze ici kad hoce? Znaci dovedemo Lendrica i njega jednog na tribine drugi na klupu sve se bojim da bi pristali,jos dodaj da mi mozemo tek onako ogromnu platu dati nekom da na trib8nama sjedi
Eto mozemo Zvezda i Partizan.Nisam znao da Hadzic nece na klupu ,vidim da ti imas sve informacije iz prve ruke.A sta ako bude na klupi Zrinjskog.
Lendric je vec veca klasa,pa mozda bi i mogao svatiti,al je garant te uslove postavio Olimpiji.
I na kraju trazio Hadzic ogromnu platu,valjda naucio u Radniku na velika primanja,tobe jarabi.