FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

OsmanhodzicBuco
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la OsmanhodzicBuco » 29 jun 2019, 15:03

@AngelDiMaria Smisao posta je bio priča o nerealnom budzetu koji se provlaci kroz uši, pa kod raje rastu očekivanja sto vodi ka budućem razočarenju i nezadovoljstvu. A nikako o Saidu sa trostrukim lomom noge i Meši koji nije igrao dvije godine prije nego je potpisao za nas...

AngelDiMaria
Kontakt:

Post Postao/la AngelDiMaria » 29 jun 2019, 15:07

OsmanhodzicBuco je napisao/la:@AngelDiMaria Smisao posta je bio priča o nerealnom budzetu koji se provlaci kroz uši, pa kod raje rastu očekivanja sto vodi ka budućem razočarenju i nezadovoljstvu. A nikako o Saidu sa trostrukim lomom noge i Meši koji nije igrao dvije godine prije nego je potpisao za nas...
Budzet nije nerealan koliko je nerealno da dovedes dobrog igraca u BOSNU I HERCEGOVINU. Raja se lozi na te saide i alispahice sa staklenim nogama jer su nekad bili dobri, a predobre igrace, da imas dupli ovaj budzet tesko je dovesti, pa sad raji djeluje da ljudi ne rade dobro posao. Cilj mog posta je da ljudi shvate da nije do nas, nego do nase divne drzave
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"

FoSte95
Kontakt:

Post Postao/la FoSte95 » 29 jun 2019, 15:20

Vi još maštate o kapitalcu :lol: :lol:

Kamuflazn
Kontakt:

Post Postao/la Kamuflazn » 29 jun 2019, 15:24

Kapitalac je tatar, a recimo usao u klub nakon probe. Tako da, glupa je malo prica. Kapitalac je onaj ko se najvise pokaze. Mogo bi stoper biti iz ceske lige. Sa 4 igraca se pregovara.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić

LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 29 jun 2019, 15:28

Prijava igrača za utakmicu sa Celtic FC je moguća do 4. jula.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 29 jun 2019, 15:30

FoSte95 je napisao/la:Vi još maštate o kapitalcu :lol: :lol:

Ma maštam o tituli bez apaurina, i da se ne obrukamo u Evropi.Pa zar je to mnogo za upola manji budžet, koji se ovde spominje.

duplakruna46
Kontakt:

Post Postao/la duplakruna46 » 29 jun 2019, 15:32

Zlomislic veoooma blizu!
“Znate, kada su u Parizu i Londonu izmet istresali kroz prozor na ulice mi smo u Sarajevu imali kanalizaciju, vodovod i šadrvan sa 16 česama. On je imao sistem za zagrijavanje vode tako da ste mogli usred zime na Baščaršiji uzeti abdest toplom vodom.”

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 29 jun 2019, 15:35

milion eura u budžetu su 4 igrača kapitalca(10milja eura plata)

a više od toga je ludilo

samo još ih smuntat
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 29 jun 2019, 15:37

Kako smo braćo prekucali anketu, daleko najviše glasova od svih je ova dobila.. probat ćemo ovo na 250+ ako bude moglo. :D

OsmanhodzicBuco
Kontakt:

Post Postao/la OsmanhodzicBuco » 29 jun 2019, 15:38

#Di Maria Naravno ima i toga, sigurno da naša liga nije privlačna dobrim igračima sto zbog infrastrukture sto zbog ostalog, al imaš ti još liga koje su neprivlačne i kotiraju lose pa se njihovi predstavnici plasiraju u npr. evropa ligu kad imaju pare. Ye.be se čamugi Boaćiju jel doso u Srbiju ili u Bosnu kad mu das platu kakva mu paše.

Uglavnom ode ovo daleko.
Kažem da mi je priča o velikom budzetu nerealna, jer vidjelo bi se to da se ima toliko para na pojačanjima.
Onaj govori eto ni Hazija ti ne valja, onaj veli treba nam zapisati kod hodze, ti veliš Šta je hoćeš Saida opet i Alispahica... odo ja odavde dok me niste razapeli :urnebes: :urnebes: :urnebes:

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 29 jun 2019, 15:39

Denchi je napisao/la:milion eura u budžetu su 4 igrača kapitalca(10milja eura plata)

a više od toga je ludilo

samo još ih smuntat
Nije to neka plata koja bi privukla pravog igrača u ovu ligu da možemo napredovati sa njim u pravom smislu te riječi

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 29 jun 2019, 15:40

duplakruna46 je napisao/la:Zlomislic veoooma blizu!

Nemoj da bi me nafuro,vidis da ga ja jedini prizivam cijelu vrijeme (u talu smo :urnebes: )
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 29 jun 2019, 15:40

OsmanhodzicBuco je napisao/la:#Di Maria Naravno ima i toga, sigurno da naša liga nije privlačna dobrim igračima sto zbog infrastrukture sto zbog ostalog, al imaš ti još liga koje su neprivlačne i kotiraju lose pa se njihovi predstavnici plasiraju u npr. evropa ligu kad imaju pare. Ye.be se čamugi Boaćiju jel doso u Srbiju ili u Bosnu kad mu das platu kakva mu paše.

Uglavnom ode ovo daleko.
Kažem da mi je priča o velikom budzetu nerealna, jer vidjelo bi se to da se ima toliko para na pojačanjima.
Onaj govori eto ni Hazija ti ne valja, onaj veli treba nam zapisati kod hodze, ti veliš Šta je hoćeš Saida opet i Alispahica... odo ja odavde dok me niste razapeli :urnebes: :urnebes: :urnebes:
tu bi se složio, po igračima koji su došli ne bih rekao ni da imamo milion eura više u budžetu od prošle godine, a ne 10!!!
da imamo milion maraka više ne bi bilo potrebe za Milanovićem,guzinom,gavrićem....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

AngelDiMaria
Kontakt:

Post Postao/la AngelDiMaria » 29 jun 2019, 15:42

OsmanhodzicBuco je napisao/la:#Di Maria Naravno ima i toga, sigurno da naša liga nije privlačna dobrim igračima sto zbog infrastrukture sto zbog ostalog, al imaš ti još liga koje su neprivlačne i kotiraju lose pa se njihovi predstavnici plasiraju u npr. evropa ligu kad imaju pare. Ye.be se čamugi Boaćiju jel doso u Srbiju ili u Bosnu kad mu das platu kakva mu paše.

Uglavnom ode ovo daleko.
Ma nisam sefe tako mislio da ispadne. Ja samo hocu da svi zajedno, kad dodje igrac kojeg je hadzija nasao, budemo zadovoljni i ne ocekujemo poznata imena. Najbolji primjer Lazic, Tatar, stanojevic itd. Jesu tad nepoznata imena, a sad na svako ukauivanje pomoci njima pretrnemo. Samo podrsja SŠ i upravi, jedinstvo i hajmo
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 29 jun 2019, 15:43

miky_hz je napisao/la:

Nemoj da bi me nafuro,vidis da ga ja jedini prizivam cijelu vrijeme (u talu smo :urnebes: )
Nije mi on nešto :thumbdown:

paulus
Kontakt:

Post Postao/la paulus » 29 jun 2019, 15:43

cuj nije realan jest sa tim milionima nakim , ponavljam Luksemburska liga to niko ne gleda napravila tim koja je samljela predkola i u grupi su bodove uzimali , Luksemburg ba, ako oni mogu dovest u **** loksembuesku ligu takve igrace gdje ih Milan jedva pobjedi o cemu pricamo , oare i doce , kao Slovenija i Maribor eto trce igraci tamo radi lige i Maribora. daj ba dosta vise , il smo buranija i ovi multimilijarderi se samo zajebaju dodju ovdje dizat nake pehare il si ozbiljan klub , ako Dunlak moze onda sta mi imamo vise pravdat te vlasnike i strukturu , zato i jest ko sjeverna koreja , nis niko ne zna . Da mi imamo kes koj spominj ovdje pa doveli bi dosad sve sta treba, Ne trebaju nama naki aman igraci nama je 5 igraca bubam gorice da budes prvak i da se posteno pofajtas za Evropu sa ovim sto imas , al eto nece niko ovdje pusti ba te suplje vise , ojedan milijarder nas nije mogo pretvorit u dinamo finansijski to je njemu nis , koji nas je uzo onda , ovaj isto , ne treba potrosit 20 miliona da napravis ekipu za Evrope i za Sampionata , pa znate li vi koje su dosad lige bile u Evropi , da ne nabrajam sramota je u nekim klubovima tih divljih liga igrala su imena da ne vjerujes. Pusti vise pravdanja imamo milionere ne mozemo ovladat poluamaterskom ligom kamoli Evropu vidjet
Zadnja izmjena: paulus, dana/u 29 jun 2019, 15:46, ukupno mijenjano 1 put.
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 29 jun 2019, 15:43

Kamuflazn je napisao/la:Kapitalac je tatar, a recimo usao u klub nakon probe. Tako da, glupa je malo prica. Kapitalac je onaj ko se najvise pokaze. Mogo bi stoper biti iz ceske lige. Sa 4 igraca se pregovara.
Nemoj bgt njega za stopera.Nikakav on upgrade nije ni za Dupovca a kamoli neko ko treba Mujakica zamjenit.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 29 jun 2019, 15:44

MortemHz je napisao/la:
Denchi je napisao/la:milion eura u budžetu su 4 igrača kapitalca(10milja eura plata)

a više od toga je ludilo

samo još ih smuntat
Nije to neka plata koja bi privukla pravog igrača u ovu ligu da možemo napredovati sa njim u pravom smislu te riječi
pa dovedeš 2 za te pare?
ili jednog?

oko njega napraviš tim....ko Maribor...
Zadnja izmjena: Denchi, dana/u 29 jun 2019, 15:45, ukupno mijenjano 1 put.

AngelDiMaria
Kontakt:

Post Postao/la AngelDiMaria » 29 jun 2019, 15:45

Samo sam za to da se "strucnjaci" ne javljaju dok hadzija ne zezne i tjt

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 29 jun 2019, 16:03

MortemHz je napisao/la:
miky_hz je napisao/la:

Nije mi on nešto :thumbdown:
Meni je dobar,nemamo trenutno takav profil igraca.Mislim da bi dobro legao,u najboljim je mozda godinama fudbalskim(27),igrao u finim klubovima,jacim ligama od nase,nije ni stranac,mada ga se ja sjecam iz Sirokog i upecatljiv mi je bio uvijek nekako ostao,Saricu sjecam se kroz noge loptu na Kosevu provlacio,mozda i zbog visine,visok je dosta,ima bas bas dobar sut za jednog zadnjeg veznog i ne libi se rokati sa velike udaljenosti
.
Neznam ja imam dobro misljenje o njemu pa cemo vidjeti jel istina da je blizu :)
Zadnja izmjena: miky_hz, dana/u 29 jun 2019, 16:07, ukupno mijenjano 1 put.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: boki86, Fouzi1, Mocvara1991, muhamedhulk i 61 gost.