Formula 1 - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: rio_Ferdy88
- akisarajevo92
- Kontakt:
Re: Formula 1
Rosberg ljudina, joj sutra će isto neko slupat bolid i eto belaja
"We need to suffer. And we need to fight."
Jel postoji vikend da se Seb ne okrece na stazi.
I am unquestionably, undoubtedly, the greatest human artist of all time. It’s not even a question at this point. It’s just a fact.
Postoji.Kanye je napisao/la:Jel postoji vikend da se Seb ne okrece na stazi.
Kad nema utrke ni treninga nikakvog
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Istina. Trebao sam rec trkaci vikend.harden je napisao/la:Postoji.Kanye je napisao/la:Jel postoji vikend da se Seb ne okrece na stazi.
Kad nema utrke ni treninga nikakvog
I am unquestionably, undoubtedly, the greatest human artist of all time. It’s not even a question at this point. It’s just a fact.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Ima i tad.Test staza maranello
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Danas će se desiti neka pizdarija Leclercu. Nije dugo.
Hamilton PP.
Hamilton PP.

"We need to suffer. And we need to fight."
Svaki vikend nas merc u petak zahebe kao ferari brzi od njih kontas bice malo zanimljivije i onda dodju kvale oni izdominiraju kao i na trci u nedjelju
Opet kvar kod Vettela
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
- BosniaBoston
- Kontakt:
Prekinuli prenos WTF
#Punoljetstvo
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
irfo je napisao/la:Opet kvar kod Vettela

- akisarajevo92
- Kontakt:
j.ebem majku ovima sa SK
prvo prekinu prenos na poslednjih 5 minuta da bi se prebacili na odbojku, jer ne ne daj Boze da propustis inoniranje himne i par prvih poena
i onda prebace na SK6 a tamo prekinu prijenos na posljednja dva minuta
smaras se sat vremena gledajuci Q1 i Q2 i uskrate te za najuzbudljiviji dio kvalifikacija
prvo prekinu prenos na poslednjih 5 minuta da bi se prebacili na odbojku, jer ne ne daj Boze da propustis inoniranje himne i par prvih poena
i onda prebace na SK6 a tamo prekinu prijenos na posljednja dva minuta
smaras se sat vremena gledajuci Q1 i Q2 i uskrate te za najuzbudljiviji dio kvalifikacija
Zadnja izmjena: akisarajevo92, dana/u 29 jun 2019, 16:03, ukupno mijenjano 1 put.
Don't believe the hype.
na sedmicu prebaceno i ja jedva skontahBosniaBoston je napisao/la:Prekinuli prenos WTF
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Charles P1
Vetel i ferari su ukleti, kad su deff mogli 1 i 2 na startu desi im se kvar na auto, da ne povjerujes
- Nerminovic
- Kontakt:
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Hamilton under investigation 

- Nerminovic
- Kontakt:
Steta sto je Kevin dobio 5 position penalty kakva dominacija na kraju

Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Bravo Leclerc, valjda sutra bolid izdrži do kraja. Fantastičan je cijeli vikend.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.