Baš je šteta što je timskom kolegi syebao q2 i još nekolicini vozača. Neviđen retard.Nerminovic je napisao/la:Steta sto je Kevin dobio 5 position penalty kakva dominacija na kraju![]()
![]()
![]()
Formula 1 - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Re: Formula 1
"We need to suffer. And we need to fight."
Kao da ce biti nesto, sve da je kriv nista biti neceNYKnicks Fan je napisao/la:Hamilton under investigation
- Nerminovic
- Kontakt:
Inace Romain 2-7 Kevin u kvalifikacijama, Danac bolji vozac i tacka nije mu Kevin kriv sto je sam sebi upropastio Q2Captain4 je napisao/la:Baš je šteta što je timskom kolegi syebao q2 i još nekolicini vozača. Neviđen retard.Nerminovic je napisao/la:Steta sto je Kevin dobio 5 position penalty kakva dominacija na kraju![]()
![]()
![]()

Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
Kevin je u dostadosta duela se ponio kao šupak, nevezano za vozačke sposobnosti, baš je gnjida na stazi i zbog toga ga raja ne voli i spada u grupu najomrženijih vozača. Vozači Renaulta su bili iza njega također koji nisu prošli u Q3 koliko se sjećam. Jedno je biti dobar vozač, drugo je biti čovjek.
Idemo sutra po tu pobjedu, šta bi bilo da se uzeo Bahrein i Azerbejdžan, i da se makar 10 bodova uzelo u Monacu.
#keeppushingcharles
Idemo sutra po tu pobjedu, šta bi bilo da se uzeo Bahrein i Azerbejdžan, i da se makar 10 bodova uzelo u Monacu.

#keeppushingcharles
E bas me zanima da li ce Hamilton dobit kaznu za istu stvar kao Vettel prosle godine
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
da ti kazem odmahirfo je napisao/la:E bas me zanima da li ce Hamilton dobit kaznu za istu stvar kao Vettel prosle godine
nece
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Ko je Kevin?
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
+3 mjesta kazne za Hamiltona.
Unistavaju trkanje glupim kaznama
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- BosniaBoston
- Kontakt:
harden je napisao/la:Unistavaju trkanje glupim kaznama

#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
trkanje je unisteno odavno,pocevsi od one debilske 2009 sezone i Brawna. Poslije uvodjenje DRS,pravila s gumama, pravila s kaznama,pa onda ogranicenje dijelova kuraca palaca. Formula nikad vise nece bit ista, moze samo bit jos gora.harden je napisao/la:Unistavaju trkanje glupim kaznama
Auh Hamiltona kako diplomatski na storiju sere. A kad je na razgovoru sa čelnicima bio u vezi kazne skroz druga priča.
Lec, Bott, Verstappen

Lec, Bott, Verstappen

Et kazna za Vetela ja bila ok, a kao dns nije za Lewisa, dvostruki arsini sto bi se reklo.
Bice zanimljiva trka sutra napokon, Lewis sa pete Vetel sa 10-te pozicije.
Valjda Max ne napravi kakvu glupost u prvoj krivini
Bice zanimljiva trka sutra napokon, Lewis sa pete Vetel sa 10-te pozicije.
Valjda Max ne napravi kakvu glupost u prvoj krivini
- Donnie Darko
- Kontakt:
de mi link njegovog razgovora sa čelnicimaCaptain4 je napisao/la:Auh Hamiltona kako diplomatski na storiju sere. A kad je na razgovoru sa čelnicima bio u vezi kazne skroz druga priča.![]()
Lec, Bott, Verstappen
zvuči zanimljivo
To se valjda podrazumijeva. Kanada 2019 najbolji primjer. Licemjerstvo uvijek izraženo.Donnie Darko je napisao/la:de mi link njegovog razgovora sa čelnicimaCaptain4 je napisao/la:Auh Hamiltona kako diplomatski na storiju sere. A kad je na razgovoru sa čelnicima bio u vezi kazne skroz druga priča.![]()
Lec, Bott, Verstappen
zvuči zanimljivo

mali charles je ljudina prava, koliko simpatican lik
Brutalna šansa za Charlesa. Ako sad ne uzme, neće nikad. 

Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
Nece za nasih zivota sto bi se reklo.messilla je napisao/la:Brutalna šansa za Charlesa. Ako sad ne uzme, neće nikad.

"I wouldn't say I was the best manager in the business. But I was in the top one" - Brian Clough
Spamm
Spamm

Možda su zastave Poljske i Monaka slične, ali bi "pisac" ipak trebao malo više pratiti formulu 1.

Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.