SportSport.ba Kup rasprava
Moderatori/ce: deyo,__Liedson__
- samir_tm87
- Kontakt:
Re: SportSport.ba KUP rasprava
VIVA LA MISLIOCI!!!
U ligi nas bas i ne ide,ali u kupu smo dobri,idemo do finala,u finalu sta bude (pobjeda
) .
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- samir_tm87
- Kontakt:
harry_90 je napisao/la:U ligi nas bas i ne ide,ali u kupu smo dobri,idemo do finala,u finalu sta bude (pobjeda) .
osim ako prije toga ne dodjes do mene
I vas cemo preskocit,samo laganosamir_tm87 je napisao/la:harry_90 je napisao/la:U ligi nas bas i ne ide,ali u kupu smo dobri,idemo do finala,u finalu sta bude (pobjeda) .
osim ako prije toga ne dodjes do mene
KUP JE NAS
- samir_tm87
- Kontakt:
samo sanjaj :d:d:dharry_90 je napisao/la:I vas cemo preskocit,samo laganosamir_tm87 je napisao/la:harry_90 je napisao/la:U ligi nas bas i ne ide,ali u kupu smo dobri,idemo do finala,u finalu sta bude (pobjeda) .
osim ako prije toga ne dodjes do mene![]()
KUP JE NAS![]()
Vidjecemo ko ce na kraju izaci kao pobjednik
nemoj poslije pricat namjesten mec itd
za koju ekipu igras ?
- samir_tm87
- Kontakt:
harry_90 je napisao/la:Vidjecemo ko ce na kraju izaci kao pobjedniknemoj poslije pricat namjesten mec itd
za koju ekipu igras ?
mislioci
- NoName
- Kontakt:
Uh što vam je pobjeda nad ovim amaterima dala krila, uh uhMonolog je napisao/la:Momčino, ti lijevi će vam očitati lekciju, budi siguran.NoName je napisao/la:BIHFan, šampionu, šta se desi bolan??? Ja sam mislio da ste vi nepobjedivi a vi izgubite od tamo nekih lijevihUh kako mi je žao što nam vi niste došli ali šta je tu je.
BIHFan, šta se ti javljaš ovdje, idi prati ligu, ovdje ste svoje završili
EDIT: Vidim da ćemo ove Jointovce (pušače op.a.) prvo da razvalimo u ligi pa tek onda slijedi kup.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Bujurm, samo se vi medjusobno koljite, a najbolji ce onda imati cast da se propita u finalu s Pivopijama aBd...NoName je napisao/la: Uh što vam je pobjeda nad ovim amaterima dala krila, uh uhSamo se pripazite, bit će bolno to prizemljenje koje vam neminovno slijedi
Stoga, bolje vam je da odmah sebi nađete kakvog terapeuta da vas pripremi za te traume, iskreno, zabrinut sam za vaše mentalno zdravlje nakon tog poraza.
BIHFan, šta se ti javljaš ovdje, idi prati ligu, ovdje ste svoje završiliAl' evo, osvetit ćemo vas.
EDIT: Vidim da ćemo ove Jointovce (pušače op.a.) prvo da razvalimo u ligi pa tek onda slijedi kup.
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
Svaka čast za fanatikosa koji nas po drugi put za redom vodi u polufinale kupa.
Spammer
1.000.000 $ Man ! - Maybe in future... #
Cestitke vama na pobjedi.Sretno u nastavku takmicenjaAulleTa je napisao/la:Svaka čast za fanatikosa koji nas po drugi put za redom vodi u polufinale kupa.
41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
Hvala, sretno i vama u ligi.S-Y-L-A-R je napisao/la:Cestitke vama na pobjedi.Sretno u nastavku takmicenjaAulleTa je napisao/la:Svaka čast za fanatikosa koji nas po drugi put za redom vodi u polufinale kupa.
Spammer
samo da cestitam mojim igracima koji su sitnim igrama UEFE i platinija ostali bez mene
al et nema veze..... od iduceg kola opet u punom sastavu!
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić
- haris_alibaba
- Kontakt:
lijep osjecaj biti na vrhu liste strijelaca istina sa jos dva igraca ali ciji su timovi ispali tako da imam priliku zabiti jso koji pogodak nadam se
sretno svim ekipama u daljnjem takmicenju mislim da su sve ekipe ovdje zasluzeno i da ce biti zanimljivo do kraja jer mnogi vec ocekuju titulu u svojim vitrinama
sretno svim ekipama u daljnjem takmicenju mislim da su sve ekipe ovdje zasluzeno i da ce biti zanimljivo do kraja jer mnogi vec ocekuju titulu u svojim vitrinama
i jos kad bi prosli u finale kupa dobro bi biloAulleTa je napisao/la:Svaka čast za fanatikosa koji nas po drugi put za redom vodi u polufinale kupa.
Valjda će i nas nekad sreća pogledat'.fanatikos je napisao/la:i jos kad bi prosli u finale kupa dobro bi biloAulleTa je napisao/la:Svaka čast za fanatikosa koji nas po drugi put za redom vodi u polufinale kupa.![]()
i da pobjedimo
Spammer
Dajte ba moraju biti dvije utakmice nije posteno, mora biti uzvratni mec!!!
mB!
Mukiol je napisao/la:Dajte ba moraju biti dvije utakmice nije posteno, mora biti uzvratni mec!!!
Bilo je glasanje na pocetku sezone.Izabrana je opcija jedna utakmica.E i meni bi bilo draze da su dvije mozda bi Delfini jos plivali u KUP-u ovako..........pa paaaaaaa.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
Ja bi jedino u Kupu mjenjao da imaju razliciti parovi, jer ovo je meni preglupo da pogadjamo iste parove.123456 je napisao/la:Mukiol je napisao/la:Dajte ba moraju biti dvije utakmice nije posteno, mora biti uzvratni mec!!!
Bilo je glasanje na pocetku sezone.Izabrana je opcija jedna utakmica.E i meni bi bilo draze da su dvije mozda bi Delfini jos plivali u KUP-u ovako..........pa paaaaaaa.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Ja sam otvoren za sve opcije
Ali...........tesko je pronaci u KUP-u 22 para za tipovanje.Dalje KUP je drugaciji od lige i to ga cini privlacim.Dvije utakmice bi bile mozda najrealnije ali dok u ligama imamo po 10 timova to je gotovo nemoguce organizovati.Jer iovako ce biti gusto za parove tamo na kraju sezone.Da negovorim kako ce biti tesko pronaci parove za zavrsnicu KUP-a sledece sezone (oko Aprila 2011) kada se budu igralo 1/2 lige prvaka.Treba pronaci 11 parova.Ali smislit ce se nesto
Ali...........tesko je pronaci u KUP-u 22 para za tipovanje.Dalje KUP je drugaciji od lige i to ga cini privlacim.Dvije utakmice bi bile mozda najrealnije ali dok u ligama imamo po 10 timova to je gotovo nemoguce organizovati.Jer iovako ce biti gusto za parove tamo na kraju sezone.Da negovorim kako ce biti tesko pronaci parove za zavrsnicu KUP-a sledece sezone (oko Aprila 2011) kada se budu igralo 1/2 lige prvaka.Treba pronaci 11 parova.Ali smislit ce se nesto
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.