NK Zvijezda Gradačac

Ponovo
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la Ponovo » 29 jun 2019, 19:23

Dominantan je napisao/la:
Ponovo je napisao/la:
desetkamarakane je napisao/la:Skupstina 11h nedjelja
Odakle ti ta imformacija,da nije ko ona u subotu proslu u 19h
Kada vec kazes u koliko je sati onda bi trebao napisati gdje

Imformacija...pemzija...oktombar!!!wtf.

Po prvi puta u istoriji Zvijezde, Skupstina ce se odrzati u viber grupi pod nazivom “Revolucija”..

Poyy
Moguce da sam pogrijesio jer je na tastaturi N i M jedno do drugoga,a ti pusti moj pravopis i uhvati se svog posla a ne svadje po forumima,i mozda nekad al nekad napravis bolji transfer od Modrice

Dominantan
Kontakt:

Post Postao/la Dominantan » 29 jun 2019, 22:56

Za Jacimovica je bitno da je otisao u veci od prethodnog :opaopa:

Ponovo
Kontakt:

Post Postao/la Ponovo » 30 jun 2019, 00:52

Dominantan je napisao/la:Za Jacimovica je bitno da je otisao u veci od prethodnog :opaopa:
Prva liga RS je slabija od prve lige federacije koliko je ona slabija od premijer lige,a Zvijezda je bez problema izborila opstanak dok je Modrici malo falilo da ispadne u jos nizi rang,i te dvije lige su ko nebo i zemlja,iz RS igraci dolaze u prvu ligu federacije kada hoce da napreduju i idu na veca iskusenja,sto nije slucaj sa Jacimom,on je extra momak,extra igrac samo slusajuci tebe nece vidjeti premijer ligu nikad a da ne pricamo za klubove van nase drzave

SMR187
Kontakt:

Post Postao/la SMR187 » 30 jun 2019, 02:58

Dominantan je napisao/la:Za Jacimovica je bitno da je otisao u veci od prethodnog :opaopa:
Jadan pokusaj da se neko uvrijedi. A i sam znas da to nikog ne pogadja jer znamo svi, koliko i ti, da u tome nema ni mrva realnosti
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC

crvenobijeli
Kontakt:

Post Postao/la crvenobijeli » 30 jun 2019, 03:31

Haha bolje da si mu svadbu organizovo..kao bratu ilicu....al sad ce on rudar p. Za 6 stoja igrat..nije cojk naviko bit gospodin.ptica u glavi ko njegov menadjercic...
ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!

VOLIMolimpic
Kontakt:

Post Postao/la VOLIMolimpic » 30 jun 2019, 08:00

Došao sam da vidim dal su moje kurafe išta love zaradile sinoć il da šamaram

crvenobijeli
Kontakt:

Post Postao/la crvenobijeli » 30 jun 2019, 08:31

VOLIMolimpic je napisao/la:Došao sam da vidim dal su moje kurafe išta love zaradile sinoć il da šamaram
Izadji iz sobe pa vidi imas jednu u kuci....

combe80
Kontakt:

Post Postao/la combe80 » 30 jun 2019, 08:34

Danas jarani ce se pokazat koliko je Zvijezda kao klub jaka... hoceli smoci snage i izaci iz corkosaka u bolje sutra to ce mo da vidimo... ja mislim da hoce...

Ujedinimo snage za bolje sutra nasem gradu i nasoj djeci... Zvijezda je simbol Gradacca i to ce i ostat...

Ocekujem nove jake sponzore i ljude zeljne dokazivanja koji ce upravljat Zvijezdom

Svi koji su Zvijezdi okrenuli ledja kad tad ce se kajati

VOLIMolimpic
Kontakt:

Post Postao/la VOLIMolimpic » 30 jun 2019, 08:48

crvenobijeli je napisao/la:
VOLIMolimpic je napisao/la:Došao sam da vidim dal su moje kurafe išta love zaradile sinoć il da šamaram
Vratio sam ti je babi jutros, kažemora da te doji otkad te okoila

crvenobijeli
Kontakt:

Post Postao/la crvenobijeli » 30 jun 2019, 10:33

VOLIMolimpic je napisao/la:
crvenobijeli je napisao/la:
Vratio sam ti je babi jutros, kažemora da te doji otkad te okoila
Haha pun si fora ko ****-o vitamina

combe80
Kontakt:

Post Postao/la combe80 » 30 jun 2019, 12:13

Guzva je na skupstini cak i Mrvica iz zacelja vreba :opaopa:

crvenobijeli
Kontakt:

Post Postao/la crvenobijeli » 30 jun 2019, 12:54

Jel gotova skupstina imal.ko kakvih informacija

spiska
Kontakt:

Post Postao/la spiska » 30 jun 2019, 13:08

Ovako formirana je nešto kao radna grupa koja će iznjet prijedlog načelniku da dio članova trenutne uprave ostane u klubu, da se na čelo kluba postavi načelnik j njegovi pomoćnici Damir koji imaju dobru sadarnju sa privrednicima i dio radne grupe koji bi sačinili novu upravu, u radnoj grupi trenutno su Sadan Imamovic, Smajlovic Edin, Begovic Hasan, Jašarević Esef, Hamic, Skenderovic Buhro, Kikic Muriz i Piskic Fahrudin to je predložio Mustafa Sakic i usvojeno je. Ova grupa ljudi sa upravom će napraviti kvalitetnu upravu koja će tražiti da načelnik bude član predsjednik kluba a da se j klub uvrste sponzori tipa Balegem, Komunalno i druge....

crvenobijeli
Kontakt:

Post Postao/la crvenobijeli » 30 jun 2019, 13:21

spiska je napisao/la:Ovako formirana je nešto kao radna grupa koja će iznjet prijedlog načelniku da dio članova trenutne uprave ostane u klubu, da se na čelo kluba postavi načelnik j njegovi pomoćnici Damir koji imaju dobru sadarnju sa privrednicima i dio radne grupe koji bi sačinili novu upravu, u radnoj grupi trenutno su Sadan Imamovic, Smajlovic Edin, Begovic Hasan, Jašarević Esef, Hamic, Skenderovic Buhro, Kikic Muriz i Piskic Fahrudin to je predložio Mustafa Sakic i usvojeno je. Ova grupa ljudi sa upravom će napraviti kvalitetnu upravu koja će tražiti da načelnik bude član predsjednik kluba a da se j klub uvrste sponzori tipa Balegem, Komunalno i druge....
Dobra vijest bravo.kad ce se znati tj.objavit trener i igraci.sta je sa face djekica

Ponovo
Kontakt:

Post Postao/la Ponovo » 30 jun 2019, 13:22

spiska je napisao/la:Ovako formirana je nešto kao radna grupa koja će iznjet prijedlog načelniku da dio članova trenutne uprave ostane u klubu, da se na čelo kluba postavi načelnik j njegovi pomoćnici Damir koji imaju dobru sadarnju sa privrednicima i dio radne grupe koji bi sačinili novu upravu, u radnoj grupi trenutno su Sadan Imamovic, Smajlovic Edin, Begovic Hasan, Jašarević Esef, Hamic, Skenderovic Buhro, Kikic Muriz i Piskic Fahrudin to je predložio Mustafa Sakic i usvojeno je. Ova grupa ljudi sa upravom će napraviti kvalitetnu upravu koja će tražiti da načelnik bude član predsjednik kluba a da se j klub uvrste sponzori tipa Balegem, Komunalno i druge....
Drago mi je sto su se davali pametni prijedlozi i nije bilo svadjanja i prepucavanja,jedino sto niko od navijaca nije bio,a mislim da je i bolje jer bi se samo posvadjali sa nekim

combe80
Kontakt:

Post Postao/la combe80 » 30 jun 2019, 13:24

Bravo Piska nista bez tebe... daj sad sve i vadi na iz ovog corkosaka...

spiska
Kontakt:

Post Postao/la spiska » 30 jun 2019, 13:37

Bilo je i dobrih i loših stvari ali ne treba o tome, lako je prozivat treba se organizirati i pokazati šta je Gradacac u ovoj državi mi smo ekonomska sila sad treba okupit sve to i pokazati da je to tako, ako načelnik ne pristane na ove prijedloge klub i dokumente predati njemu pa neka on odgovara svi smo saglasni oko toga! Ja sam licno za to da pokušaju ostaviti neke ljude i prošle uprave sa novim ljudima možemo dosta svi skupa, licno ja sam rekao ra sam na raspolaganju svima još do 10 mjeseca dok ne odselim! Već imam neke pregovore sa nekim ljudima koji će pomoći zvijedzi! I sa takvim prijedlozima idem načelniku

combe
Kontakt:

Post Postao/la combe » 30 jun 2019, 13:47

Odustao sam vise ovdje pisat jer nemam zivaca. Ali na danasnju skupstinu se moram osvrnut. Da nije smjesno bilo bi zalosno.
Radna grupa koja je po meni malo smjesna je formirana cisto reda radi, tj. samo da aminuje prethodnu upravu koja je bila.
Sadan Imamovic provjereno ime kada nesto treba syebat, Muris Kikic sl.ko i Sadan, Piska ode za Njemacku i da dalje ne nabrajam.
Od stare uprave ostaje Salda-zemljo otvori se.
Nacelnik je danasnjim gestom odnosno ne prisustvom pokazao koliko mu je stalo do kluba ipak je sjelo zena prece.
Bele, Dilfa, Turci ipak su nas zapali ku rci kao sto sam i reko prije par dana.
Svi koji volite klub spremte se na jos vecu blamazu nego prethodne 2-3 sezone.
Jos da napomenem nece nacelnik nac nijednog jakog sponzora jer svi jaki u Gradačcu su SDA.
A da ne spominjemo da jos nemamo ni trenera ni igraca a drugi klubovi poceli sa pripremama.
Tuga, jad i cemer.
Koliko smo ne ozbiljan klub i koja konfuzija dole vlada najbolji je pokazatelj i ovaj portal koji u roku od 10 min objavi uprava ostaje pa onda objavi dio uprave napustio.

fender13
Kontakt:

Post Postao/la fender13 » 30 jun 2019, 14:46

combe je napisao/la:Odustao sam vise ovdje pisat jer nemam zivaca. Ali na danasnju skupstinu se moram osvrnut. Da nije smjesno bilo bi zalosno.
Radna grupa koja je po meni malo smjesna je formirana cisto reda radi, tj. samo da aminuje prethodnu upravu koja je bila.
Sadan Imamovic provjereno ime kada nesto treba syebat, Muris Kikic sl.ko i Sadan, Piska ode za Njemacku i da dalje ne nabrajam.
Od stare uprave ostaje Salda-zemljo otvori se.
Nacelnik je danasnjim gestom odnosno ne prisustvom pokazao koliko mu je stalo do kluba ipak je sjelo zena prece.
Bele, Dilfa, Turci ipak su nas zapali ku rci kao sto sam i reko prije par dana.
Svi koji volite klub spremte se na jos vecu blamazu nego prethodne 2-3 sezone.
Jos da napomenem nece nacelnik nac nijednog jakog sponzora jer svi jaki u Gradačcu su SDA.
A da ne spominjemo da jos nemamo ni trenera ni igraca a drugi klubovi poceli sa pripremama.
Tuga, jad i cemer.
Koliko smo ne ozbiljan klub i koja konfuzija dole vlada najbolji je pokazatelj i ovaj portal koji u roku od 10 min objavi uprava ostaje pa onda objavi dio uprave napustio.
Edo best nas vadi

crvenobijeli
Kontakt:

Post Postao/la crvenobijeli » 30 jun 2019, 14:50

Bio si na skupstini **** sto se nisi javio i pito..pickice sto se skirva iza profila

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.