AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
- tony-mortale
- Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
- Kontakt:
Re: AC Milan
nema nikakve veze sa temom al kad vec spominjete napadace reala, nemoguce da svi treneri mrze ili imaju nesto protiv benzeme, vjerovatno je ipak higuain bolji jer kod svih ima prednost.
nakon napolija, juventusa i reala slijedi jedan relativno laksi mec kao odmor pred opet par tezih, milan bi ako ovo shvati ozbiljno trebao rutinski pobjediti, ali ja se plasim da ne shvate neozbiljno tu utakmicu i ne odigraju sa 100%
nakon napolija, juventusa i reala slijedi jedan relativno laksi mec kao odmor pred opet par tezih, milan bi ako ovo shvati ozbiljno trebao rutinski pobjediti, ali ja se plasim da ne shvate neozbiljno tu utakmicu i ne odigraju sa 100%
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.
Poredis Higuaina i Bendtnera hahahha, ti fkt nisi normalan. Pippo jeste kralj, jbg prgav, ali ima onaj nos koji ni vas Villa nece imati.Romariooo je napisao/la:Pipo je car, lisica ona stara ohrdana, tata je ona za mnoge mlade i nafurane napadace, tipa Higuain, Bendtner i ostali
Real Madrid , Olympique de Marseille, Željezničar
- Los_Blanos2
- Kontakt:
Raul7 je napisao/la:Poredis Higuaina i Bendtnera hahahha, ti fkt nisi normalan. Pippo jeste kralj, jbg prgav, ali ima onaj nos koji ni vas Villa nece imati.Romariooo je napisao/la:Pipo je car, lisica ona stara ohrdana, tata je ona za mnoge mlade i nafurane napadace, tipa Higuain, Bendtner i ostali
Gdje ce biti normalan..bendther u sezoni u svim takmicenjima zavije 7,8 golova uz rep.Danske dodje to cifre 10g
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.
Raul artista siempre madridista
FK Željezničar
Podrška Papetu
Raul artista siempre madridista
FK Željezničar
Podrška Papetu
Bendtner ima bolju statistiku nego što iko misli, ali bitno je da je njega kloc Kristićž u dva ili tri navrata ismijao na državnoj televiziji da sad svi misle kako je to napadač koji ni hodat ne zna. Moć medija.
Što se tiče Pippa sinoć ponio samo jedan dres i to onaj sa brojem 69, izgleda da ni on nije očekivao da će zabit 2 gola.
Što se tiče Pippa sinoć ponio samo jedan dres i to onaj sa brojem 69, izgleda da ni on nije očekivao da će zabit 2 gola.
Bosco je napisao/la: Što se tiče Pippa sinoć ponio samo jedan dres i to onaj sa brojem 69, izgleda da ni on nije očekivao da će zabit 2 gola.

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
boom.dll je napisao/la:Al' kako Pirlo svaki danom sve više liči na Johna Malkovicha![]()
![]()
Ovaj trenutak sam propustio,fuckin' FM, ne znam šta više da kažem za Pippa. Grande Pippo, najbolji napadač svih vremena !miky_hz je napisao/la:
e usra ga i it sad . Velik jeste ali najbolji nikad , ni u top 5 napadaca sigurno !Bosco je napisao/la:Ovaj trenutak sam propustio,fuckin' FM, ne znam šta više da kažem za Pippa. Grande Pippo, najbolji napadač svih vremena !miky_hz je napisao/la:
- tony-mortale
- Kontakt:
nije u 5 najvecih tacno prvi je mesii drugi vilja pa bojan pa pedro i recimo na petom mjestu luis enrike(taj je isto nekad igrao u barsi al nisi ti tad prati fudbal)
Najbolji napadač svih vremena, Filippo Pippo Inzaghi
Tata objasnio sinoć !
Jedan i jedini !

Tata objasnio sinoć !
Jedan i jedini !

Spammer
1.000.000 $ Man ! - Maybe in future... #
1.000.000 $ Man ! - Maybe in future... #
Pa možda i nije najbolji svih vremena, kako ću ja to znati kada ja neke velike igrače nikada nisam ni gledao i postoje različiti tipovi napadača. Da se ispravim, Grande Pippo je sigurno među 5 najvećih i najboljih golgetera svih vremena.
"Mnogi su ironizirali kad je Mourinho izjavio da se najviše boji mene, a ustvari je bila istina. Nakon derbija prošle godine, došao je do mene u svlačionici i pitao me dres. Lijepo je dobiti pohvale od strane velikog trenera kao što je on..."-Pippo poslije tekme sinoc
Kada smo primilo gol u "zadnjoj sekundi" psovo' sam sve reedom .
ipak trebamo biti zadovoljni bodom, ipak mislim da Real ima bolje pojedince od naših i pokazali smo da možemo s njima igrati ... svi dižu Inzaghija ,a niko
GENNARA GATTUSA KOJI JE U SRIJEDU OSTAVIO SRCE NA TEREN I PO MENI BIO NAJBOLJI IGRAČ NA UTAKMICI ... SVAKA MU ČAST ... POKAZO' JE DA JOŠ MOŽE IGRATI NA VRHUNSKOM NIVOU ... Sad će januar nadam se da ćemo se pojačati i biti još bolji
GRANDE PIPPO - GRANDE GATTUSO
GENNARA GATTUSA KOJI JE U SRIJEDU OSTAVIO SRCE NA TEREN I PO MENI BIO NAJBOLJI IGRAČ NA UTAKMICI ... SVAKA MU ČAST ... POKAZO' JE DA JOŠ MOŽE IGRATI NA VRHUNSKOM NIVOU ... Sad će januar nadam se da ćemo se pojačati i biti još bolji
Zlatan Ibrahimović : The most Complete Striker in The World !
A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥
Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!
Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!
to si u pravu, niko nista za njega ne rece, a covjek je obavio lavovski posao.Najjače mi ono kad na pocetku polomi onog Di Mariu ja mislimrobovi88 je napisao/la:Kada smo primilo gol u "zadnjoj sekundi" psovo' sam sve reedom .ipak trebamo biti zadovoljni bodom, ipak mislim da Real ima bolje pojedince od naših i pokazali smo da možemo s njima igrati ... svi dižu Inzaghija ,a niko
Top 10 Most Valuable Youngsters / Top 10 mladih nada
1. Alexandre Pato (21, Milan)
preuzeto sa goal.com
2. Mario Balotelli (20, Man City)
3. Tomas Mueller (21, Bayern Munich)
4. Stevan Jovetic (20, Fiorentina)
5. Eden Hazard (19, Lille)
6. Bojan Krkic (20, Barcelona)
7. Marko Marin (21, Werder Bremen)
8. Neymar (18, Santos)
9. Gareth Bale (21, Tottenham)
10. Javier Pastore (21, Palermo)
1. Alexandre Pato (21, Milan)
2. Mario Balotelli (20, Man City)
3. Tomas Mueller (21, Bayern Munich)
4. Stevan Jovetic (20, Fiorentina)
5. Eden Hazard (19, Lille)
6. Bojan Krkic (20, Barcelona)
7. Marko Marin (21, Werder Bremen)
8. Neymar (18, Santos)
9. Gareth Bale (21, Tottenham)
10. Javier Pastore (21, Palermo)
Ma brate smiješna lista Pato protiv ozbiljne ekipe 0 šuteva čak nije ni pokušao i Balloteli drugi ovo neki talijan sastavljo
Po meni Bale Bale Bale Bale pa opet Bale onda Neymar i Hazard ostali su nevažni
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
a dobro niko ti nije kriv što nema ni jedan Realov ... ipak su tu Ozil i MariaLBJ MVP je napisao/la:Ma brate smiješna lista Pato protiv ozbiljne ekipe 0 šuteva čak nije ni pokušao i Balloteli drugi ovo neki talijan sastavljo![]()
jbg ... štaćeš ... nepravda xD
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
Da nije bilo utakmica s Interom Bale ne bi bilo ni na mapi,al eto
Pjanic i walcott zasluzuju da udju ovdje
🎶 Sixty million down the drain, Kai Havertz scores again! 🎶
Potpis !Faraon iz Visokog je napisao/la:Da nije bilo utakmica s Interom Bale ne bi bilo ni na mapi,al eto
Pjanić definitivno ! ne što je naš al igra vala ...
Evo Milan morao završiti trening ranije jer su se Onyewu i Ibrahimović "pobili"
ibra mu žestoko uklizao i Onyewu je na to odgovorio "unošenjem u facu" nakon čega je nastala tuča ...
Allegri i ostali igrači su ih razdvojili ... Ibra je tokom tog "starta" udario Onyewua na mjesto zbog kojeg prošle godine nije igrao ...
IBRAHIMOVIĆ DOMINIRA !
- tony-mortale
- Kontakt:
al je lani toj ozbiljnoj ekipi zabio dvaput i to na bernabeu. malo li je, standardan u rep. brazila, zadnjih 4-5 utakmica isto toliko golova, al po tebi je vaznije zadnje 2 utakmice nego to sto je vec 2-3 godine top igrac a tek mu 21,LBJ MVP je napisao/la:Ma brate smiješna lista Pato protiv ozbiljne ekipe 0 šuteva čak nije ni pokušao i Balloteli drugi ovo neki talijan sastavljo![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.