FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers
Re: FC Bayern München
Evo koliko je naša uprava pratila kretanja na tržištu i koliko su trošili u sezonama kada su obarani rekordi
Ronaldo - real madrid 94 mil € ( bayern -mario gomez 30 mil €)
Bale - real madrid 100 mil € (bayern - mario gotze 37 mil €)
Neymar - PSG 222 mil € (bayern- tolisso 41 mil €)
Ronaldo - real madrid 94 mil € ( bayern -mario gomez 30 mil €)
Bale - real madrid 100 mil € (bayern - mario gotze 37 mil €)
Neymar - PSG 222 mil € (bayern- tolisso 41 mil €)
Ja nesto iskreno vjerujem da mi imamo vec dogovorene igrace i da nas od prvog ceka iznenadjene bas mislim i rodrigo i sane i kabak da je to vec zavrseno
Mozda samo moje zelje ali nebi me iznenadilo da je tako
-
schickeria
- Kontakt:
Doci ce sane, nema tu straha.
Rodrigo iz Atletica?Bayern111 je napisao/la:Ja nesto iskreno vjerujem da mi imamo vec dogovorene igrace i da nas od prvog ceka iznenadjene bas mislim i rodrigo i sane i kabak da je to vec zavrseno
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
- farinelli123
- Kontakt:
Volim da verujem nešto slično.Bayern111 je napisao/la:Ja nesto iskreno vjerujem da mi imamo vec dogovorene igrace i da nas od prvog ceka iznenadjene bas mislim i rodrigo i sane i kabak da je to vec zavrseno
•
Blaženi koji ne vidješe, a vjeruju!
Ne znam otkud schickeria crpi sav ovaj optimizam. 
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Pa i pored toga što nekada neki stvari oko Sanea u medijima ispadnu negativne po nas, ima i onih naznaka da bi ovdje moglo biti skoro pa sve gotovo (pozitivno za nas). Ako se čita između redova, moglo bi se nekada pomisliti i da je naša uprava sve dogovorila sa Cityjem i da je sada samo do Sanea. U Cityju su moguće odlučili da ga prodaju i sada se ko Sane nećka. Ali da li mu vrijedi ostati tamo, ako su oni već odlučili da mu ne daju bolji ugovor? Mislim može se dosta toga nagađati, ali niti jednom do sada iz Cityja nisu rekli da on tamo sigurno ostaje. Opšte nema te njihove reakcije, a znaju da smo zainteresovani, što znači da su voljni prodati. I bio je on kod njih dugo vremena u prvom planu, bio često prvotimac, ali eto sada su se stvari okrenule, a i oni se fokusiraju na kupovinu određenih igrača, tako da vjerovatno nešto moraju i prodati.Saurman je napisao/la:Ne znam otkud schickeria crpi sav ovaj optimizam.
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Sto je najgore, rijetko grijesiSaurman je napisao/la:Ne znam otkud schickeria crpi sav ovaj optimizam.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- Omerbavarac
- Kontakt:
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
140mil nam uzese za Sanea + bonusi, oj Citya sto nas izyebaseOmerbavarac je napisao/la:Napokon.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- Omerbavarac
- Kontakt:
Jos ugovor na samo 4 godine, vrijedan 16 miliona po sezoni.harden je napisao/la:140mil nam uzese za Sanea + bonusi, oj Citya sto nas izyebaseOmerbavarac je napisao/la:Napokon.![]()
![]()
Mora nadmašiti brojke Robbena i Riberya.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Siti i Sane nisu znali s kim se zaje'bavaju

Ma ja rodri iskreno se nadam da dolazi odlican igrac visok jak sjajan s loptom za nas idealanL-Train je napisao/la:Rodrigo iz Atletica?Bayern111 je napisao/la:Ja nesto iskreno vjerujem da mi imamo vec dogovorene igrace i da nas od prvog ceka iznenadjene bas mislim i rodrigo i sane i kabak da je to vec zavrseno
rodri je sigurno igrac man cityaBayern111 je napisao/la:Ma ja rodri iskreno se nadam da dolazi odlican igrac visok jak sjajan s loptom za nas idealanL-Train je napisao/la:Rodrigo iz Atletica?Bayern111 je napisao/la:Ja nesto iskreno vjerujem da mi imamo vec dogovorene igrace i da nas od prvog ceka iznenadjene bas mislim i rodrigo i sane i kabak da je to vec zavrseno
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
Al opet ne treba zamjerati upravi toliko, zamislite koliko bi samo zajebali da su prosle sezone platili onog Bailey-a 70+ mil. ??
Opasno se prozivaju po Bildu kako nemaju omladinskog pogona i kako ne daju mlade reprezentativce.
Opasno se prozivaju po Bildu kako nemaju omladinskog pogona i kako ne daju mlade reprezentativce.
-
schickeria
- Kontakt:
Koliko ih ima bvb, koliko leipzig... Većina iz u21 su igraci iz manjih klubova bundeslige jer mladi igrac teško moze se probiti u konkurenciji koja je stravicna
Koga je ta cuvena la masia izbacila proteklih godina.
A stvar nije tako losa, osvojio se premier international up, uslo u trecu ligu, imamo par zanimljivih igraca tipa mai, shabani, fruchtl, fein... Kadeti su prvaci bavarske uvjerljivo...
Koga je ta cuvena la masia izbacila proteklih godina.
A stvar nije tako losa, osvojio se premier international up, uslo u trecu ligu, imamo par zanimljivih igraca tipa mai, shabani, fruchtl, fein... Kadeti su prvaci bavarske uvjerljivo...
- farinelli123
- Kontakt:
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
•
Potpisao Kabak hvala Bogu.
- farinelli123
- Kontakt:
Aj nek skokne neko do te Jablanice, nek popriča sa Hasanovim starateljima, ovo je neizdrživo.
•
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.