2019-20 NBA Preseason

Where amazing happens.

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha

camparinho
Kontakt:

Re: 2019-20 NBA Preseason

Post Postao/la camparinho » 30 jun 2019, 10:59

Clutch je napisao/la:
camparinho je napisao/la:
Donnie Darko je napisao/la: Pametni.
Ma da jer onako Ben Simmons ce da zavrsava svojim sutevima utakmice.. ljudi nemaju tog igraca van Butlera, a ako ista planiras od dvojca Embiid-Simmons treba im neko ovakav, osim ako nisi ubijeđen da Reddick i kompanija to mogu

Btw ode Terry garant u Indianu ljudima fali startni play, ovaj bas odgovara tipu igraca kakav je Collisson :hmmmmm:
Ma yebem im majku, sto su trejdali ako ne zele platiti.

Rubio ce u Indianu

Rozier u Hornetse maybe
Moj Clutch ni ja ne kontam, nesto razmisljam nisu valjda planirali ove godine prsten pa all-in, jer nije bas da su se Goldenu igraci u novembru na godinu povrijedili nego na sredini play-offa. Bas nejasan potez fransize koja se po meni divno uzdigla iz rusevina sa sredine 2010-ih. Na kraju krajeva mozda imaju neki plan, ne znam znas li ti al je li imaju oni mogucnost potpisivanja KD-a ili Kawhia ukoliko renouncaju prava na dvojac Tobias-Butler. (nemojte me lincovat znam da obojica nisu izasli sa izjavom da im je Phila zeljena destinacija, ali hladno mogu biti dark horse u trci za njima, nije da nemaju talenta da pomognu ovoj dvojici kroz regularnu da se ne lome i onda u PO se zna ko ce da zategne + jedini covjek kojeg sam gledao da maltretira Simmonsa je Kawhi)

@bombay
nije bas tako crno oko Terrya ima momak svoje kvalitete, a i da se ne lazemo i ja bih srao po nekom ko me fura 2 godine i onda mi samo kaze hajde dovidjenja neces ni minute igre dobiti, a da si im donio sezonu prije toga stvarno doprinos pri lijepom ucinku
Clutch city be safe rage hard!

BosniaBoston
Kontakt:

Post Postao/la BosniaBoston » 30 jun 2019, 11:06

Terry je dobar ballhandler,jako rijetko gubi lopte samo 1 po utakmici.Ostatak njegove igre je ispodprosjecan
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim

Clutch
Kontakt:

Post Postao/la Clutch » 30 jun 2019, 11:10

camparinho je napisao/la:Moj Clutch ni ja ne kontam, nesto razmisljam nisu valjda planirali ove godine prsten pa all-in, jer nije bas da su se Goldenu igraci u novembru na godinu povrijedili nego na sredini play-offa. Bas nejasan potez fransize koja se po meni divno uzdigla iz rusevina sa sredine 2010-ih. Na kraju krajeva mozda imaju neki plan, ne znam znas li ti al je li imaju oni mogucnost potpisivanja KD-a ili Kawhia ukoliko renouncaju prava na dvojac Tobias-Butler. (nemojte me lincovat znam da obojica nisu izasli sa izjavom da im je Phila zeljena destinacija, ali hladno mogu biti dark horse u trci za njima, nije da nemaju talenta da pomognu ovoj dvojici kroz regularnu da se ne lome i onda u PO se zna ko ce da zategne + jedini covjek kojeg sam gledao da maltretira Simmonsa je Kawhi)
Imaju max mjesto i sa Harrisom, ali bi se morali odreci bird prava na Redicka. Mada ne vidim koliko je realno da dogovore neku drugu zvijezdu.

Sa Redickom bi imali 19M prostora (23M ako se odreknu Scotta). Tako da ima nacina da se popuni ekipa, kao i taj moguci S&T za JRicha ili Gordona koji su dobar fit.

Ali kreator sa perimetra je daleko vrijedniji od te sirine, po mom misljenju.
Philly vs Everybody

#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 30 jun 2019, 11:25

Vidim Babo bi mogao dobit 80M na 4 godine od Utah :tokralju: :tokralju:
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

camparinho
Kontakt:

Post Postao/la camparinho » 30 jun 2019, 11:25

Clutch je napisao/la:
camparinho je napisao/la:Moj Clutch ni ja ne kontam, nesto razmisljam nisu valjda planirali ove godine prsten pa all-in, jer nije bas da su se Goldenu igraci u novembru na godinu povrijedili nego na sredini play-offa. Bas nejasan potez fransize koja se po meni divno uzdigla iz rusevina sa sredine 2010-ih. Na kraju krajeva mozda imaju neki plan, ne znam znas li ti al je li imaju oni mogucnost potpisivanja KD-a ili Kawhia ukoliko renouncaju prava na dvojac Tobias-Butler. (nemojte me lincovat znam da obojica nisu izasli sa izjavom da im je Phila zeljena destinacija, ali hladno mogu biti dark horse u trci za njima, nije da nemaju talenta da pomognu ovoj dvojici kroz regularnu da se ne lome i onda u PO se zna ko ce da zategne + jedini covjek kojeg sam gledao da maltretira Simmonsa je Kawhi)
Imaju max mjesto i sa Harrisom, ali bi se morali odreci bird prava na Redicka. Mada ne vidim koliko je realno da dogovore neku drugu zvijezdu.

Sa Redickom bi imali 19M prostora (23M ako se odreknu Scotta). Tako da ima nacina da se popuni ekipa, kao i taj moguci S&T za JRicha ili Gordona koji su dobar fit.

Ali kreator sa perimetra je daleko vrijedniji od te sirine, po mom misljenju.
Ne znam, nisam pametan trenutno. Fan sam Philinih kosarkasa pravo su mi simpa sa ponasanjem, dok sam alergican na Buckse koji bi trebali biti oni mirni, tihi likovi koje svi gotive. Embiid i Dray su mi favoriti iz tog razloga. Kawhi ili KD sa dvojicom vec u ekipi su dobitna kombinacija.
Ima tu i ono neko tipa Brogdon, pa Gordon, pa Tobias, cak mozda i neki sekundarni ball-handler bez Simmonsa da se moze igrati. Volio bih fkt da uspiju nesto kad moj tuzni Houston nikad nista nece uzeti jos koju godinu...

camparinho
Kontakt:

Post Postao/la camparinho » 30 jun 2019, 11:27

BosniaBoston je napisao/la:Terry je dobar ballhandler,jako rijetko gubi lopte samo 1 po utakmici.Ostatak njegove igre je ispodprosjecan
To i treba uz odbranu Indy. Malo tereta dkines sa Oladipa i Babe, kreiras pogodis koji sut ha hu taman igrac za nekih 12 mil, msm kakav god bolji je po meni od Rubia.

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 30 jun 2019, 11:28

AtlaZ je napisao/la:Charlotte se ponasa vrlo ruzno prema igracu koji je drzao fransizu da ne postanu Sunsi na istoku. Vrlo ruzno..
Krajnje im je vrijeme za rebuilding.Nema nikakvog smisla ostajat u trenutnom stanju i zavaravat se da su neki faktor.

Tracy3McGrady
Kontakt:

Post Postao/la Tracy3McGrady » 30 jun 2019, 11:34

Lillard je napisao/la:Vidim Babo bi mogao dobit 80M na 4 godine od Utah :tokralju: :tokralju:
Strašan napredak i odličan ugovor. Ali i zasluio je kako je odigrao prošlu sezonu.
Anfernee "Penny" Hardaway #1

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 30 jun 2019, 11:41

Tracy3McGrady je napisao/la:
Lillard je napisao/la:Vidim Babo bi mogao dobit 80M na 4 godine od Utah :tokralju: :tokralju:
Strašan napredak i odličan ugovor. Ali i zasluio je kako je odigrao prošlu sezonu.
Zasluzio je za sebe. Postujem ga ali ga ne bih nikada potpisao za taj novac. Ko tako gradi ekipu neka mu je sretno..

MElloo
Kontakt:

Post Postao/la MElloo » 30 jun 2019, 11:45

Ali kako Kawhi i Durant kriju sta ce uraditi u free agency.Sve nagadjanja niko nista ne zna

Clutch
Kontakt:

Post Postao/la Clutch » 30 jun 2019, 11:47

MElloo je napisao/la:Ali kako Kawhi i Durant kriju sta ce uraditi u free agency.Sve nagadjanja niko nista ne zna
Istina

I woy se nalupao ovih dana
Philly vs Everybody

#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT

Epidaurus
Kontakt:

Post Postao/la Epidaurus » 30 jun 2019, 11:47

Utah bi stvarno mogla bit pravo zaj.ebana ekipa dogodine. Prilicno lijepo popunjavaju ekipu. Finale Zapada nije uopce nerealno, a ni izlazak u finale ako im se poklope neke stvari.

Barbarossa
Kontakt:

Post Postao/la Barbarossa » 30 jun 2019, 12:05

KD I KL je u svakom momentu jače od LBJ - AD

facts :kafa:
Svugdje u svijetu droga stvara zavisnost , samo na Kosovu nezavisnost.

BosniaBoston
Kontakt:

Post Postao/la BosniaBoston » 30 jun 2019, 12:08

Barbarossa je napisao/la:KD I KL je u svakom momentu jače od LBJ - AD

:kafa: :kafa: :kafa: :kafa: :kafa: :kafa:
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 30 jun 2019, 12:19

Nije bas.KD nece igrati narednu sezonu. :kafa:

Barbarossa
Kontakt:

Post Postao/la Barbarossa » 30 jun 2019, 12:21

Neka se ovaj post računa za 2020/21 Clippers sezonu
Svugdje u svijetu droga stvara zavisnost , samo na Kosovu nezavisnost.

MElloo
Kontakt:

Post Postao/la MElloo » 30 jun 2019, 12:42

Pokazi mi cap clippersa kojim ce ih obojicu potpisat

JHam
Kontakt:

Post Postao/la JHam » 30 jun 2019, 12:52

MElloo je napisao/la:Pokazi mi cap clippersa kojim ce ih obojicu potpisat
Vrlo lako se mogu rijesiti Gallinarija, istice mu ugovor a nije bas da je negativan...

MElloo
Kontakt:

Post Postao/la MElloo » 30 jun 2019, 12:56

JHam je napisao/la:
MElloo je napisao/la:Pokazi mi cap clippersa kojim ce ih obojicu potpisat
Vrlo lako se mogu rijesiti Gallinarija, istice mu ugovor a nije bas da je negativan...
Mnogo timova je zainteresovano za njegov 1 year deal al dok ne vidim nista :D

BuffonGigi
Kontakt:

Post Postao/la BuffonGigi » 30 jun 2019, 13:18

1. KD ne igra narednu sezonu, a vidovita Djemila mozda zna kakav ce se vratiti nakon najteze moguce povrede u sportu.

2. KD i KL igraju istu poziciju.

Ja vjerujem da bi ti volio da je tako kao sto tvrdis, ali cinjenice govore drugacije jbg.
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)

Zaključano

Natrag na “NBA”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []