PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
- svrakino1921
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
Došao sam samo da se pomokrim na Rođene
-
- Kontakt:
Dobro jutro skandinavijaVOLIMolimpic je napisao/la:Došao sam samo da se pomokrim na Rođene
Poskupio gas...
"Iz manjeg u veci klub. Bezobrazni Brko."
Hahahahahahahaah.... A mi se samo riješili škarta

- Dokoljenko
- Kontakt:
Stroj1946 je napisao/la:"Iz manjeg u veci klub. Bezobrazni Brko."
Hahahahahahahaah.... A mi se samo riješili škarta![]()
...
1. Prethodna asocijacija : Asocijacija kojoj pripada prethodni klub
2. Prethodni klub: Klub koji igrač napušta
3. Nova asocijacija: Asocijacija kojoj pripada novi klub
4. Novi klub: Klub kojem igrač pristupa
...
Mali vs Veliki.

Mi smo Željini, Željo je naš!
"Samo je pitanje vremena, kada će se Željina lokomotiva ponovo okititi zastavama slave i uspjeha"
"Samo je pitanje vremena, kada će se Željina lokomotiva ponovo okititi zastavama slave i uspjeha"
Ama skupljate naš škart hahahahahahahahah... Pola vam ekipe kod nas igralo... Odbačeni kao škartDokoljenko je napisao/la:Stroj1946 je napisao/la:"Iz manjeg u veci klub. Bezobrazni Brko."
...
1. Prethodna asocijacija : Asocijacija kojoj pripada prethodni klub
2. Prethodni klub: Klub koji igrač napušta
3. Nova asocijacija: Asocijacija kojoj pripada novi klub
4. Novi klub: Klub kojem igrač pristupa
...
Mali vs Veliki.

- Dokoljenko
- Kontakt:
Ma bezveze igrač, škart. Nije bio standardan.
FK Sarajevo 48 5 7
Sretno bilo Halil bey...
I dok tvoje bivse kolege budu igrale sa Celticom,ti uživaj u koncertu Ljube Alicica, na Grbavici...
Željo igra grupnu fazu LŠ, zbog nepravde prema najvecem klubu od strane NS BiH - Odluka CAS-a
Neces se morati zamarati igrajuci ove pretkvalifikacije,kvalifikacije , Play Off...
I dok tvoje bivse kolege budu igrale sa Celticom,ti uživaj u koncertu Ljube Alicica, na Grbavici...
Željo igra grupnu fazu LŠ, zbog nepravde prema najvecem klubu od strane NS BiH - Odluka CAS-a
Neces se morati zamarati igrajuci ove pretkvalifikacije,kvalifikacije , Play Off...

Treba komšiji pomoći kad je u nevolji. Tako se soldiranost i veličina pokazujeVanja8 je napisao/la:Sretno bilo Halil bey...

I u ovakvoj situaciji otimamo igrače šampionu. GOLEM SI ŽELJO!Dokoljenko je napisao/la:Ma bezveze igrač, škart. Nije bio standardan.
FK Sarajevo 48 5 7
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
- Dokoljenko
- Kontakt:
Odbio Lp, trideset posto veća primanja da pređe u najveći klub. Škart.
@Švrako, kako ono brate? Golem li si... !
@Osim. Jel' normalno u svijetu fudbala da igrači idu u veće klubove? Praksa?
@Švrako, kako ono brate? Golem li si... !

@Osim. Jel' normalno u svijetu fudbala da igrači idu u veće klubove? Praksa?
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Lažeš da su Halila uzeli hahaha
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Vjerujem da ce se Halil dobro snaci na sadaka areni, takvi igraci dođu do izražaja u manjim sredinama, tipa Anđušić u Čeliku i Mladosti, Arežina u Mladosti, Todorović u Zrinjskom, ovaj zadnji zec kod cigana ...Stroj1946 je napisao/la:"Iz manjeg u veci klub. Bezobrazni Brko."
Hahahahahahahaah.... A mi se samo riješili škarta![]()
Biti srcem vezan u tome leži snaga!
-
- Kontakt:
Spreman u sehari novi mit za nekih 20ak godina.Vanja8 je napisao/la:Sretno bilo Halil bey...
Mit br. 1:Veliki Zeljkan izborio Evropu ali im Zapadne sile ma celu sa Donaldom Trumpom nisu htjele da izdaje licencu za nastup u istoj iako su sve pravovremeno isplatili.
Mit br. 2: Najbolji igrac FK Sarajevo i najbolji igrac BiH PL, uprkos ponudi uprave kluba za godisnju platu od 200 tisuca KM, nije htio da produzi ugovor sa istim. Odlucio je preci u Zeljeznocar za primanja od 25 tisuca KM zbog ljubavi prema najvecem klubu u BiH.
PS Hvala Bogu pa nisam strumf.
PPS Kako su postali mali vidi se iz aviona, dok na ulici sute i ne progovaraju o ovim pojacanjima, pod laznim placenim nickovima satro prezadovoljni. DaBo da vam svako pojacanje bilo ala Emir Halilovic.

“Znate, kada su u Parizu i Londonu izmet istresali kroz prozor na ulice mi smo u Sarajevu imali kanalizaciju, vodovod i šadrvan sa 16 česama. On je imao sistem za zagrijavanje vode tako da ste mogli usred zime na Baščaršiji uzeti abdest toplom vodom.”
Zato ste i "najveci klub"...Osim13 je napisao/la:I u ovakvoj situaciji otimamo igrače šampionu. GOLEM SI ŽELJO!Dokoljenko je napisao/la:Ma bezveze igrač, škart. Nije bio standardan.
FK Sarajevo 48 5 7
Otmi ,nasteli,potplati...

duplakruna46 je napisao/la:Spreman u sehari novi mit za nekih 20ak godina.Vanja8 je napisao/la:Sretno bilo Halil bey...
Mit br. 1:Veliki Zeljkan izborio Evropu ali im Zapadne sile ma celu sa Donaldom Trumpom nisu htjele da izdaje licencu za nastup u istoj iako su sve pravovremeno isplatili.
Mit br. 2: Najbolji igrac FK Sarajevo i najbolji igrac BiH PL, uprkos ponudi uprave kluba za godisnju platu od 200 tisuca KM, nije htio da produzi ugovor sa istim. Odlucio je preci u Zeljeznocar za primanja od 25 tisuca KM zbog ljubavi prema najvecem klubu u BiH.
PS Hvala Bogu pa nisam strumf.
PPS Kako su postali mali vidi se iz aviona, dok na ulici sute i ne progovaraju o ovim pojacanjima, pod laznim placenim nickovima satro prezadovoljni. DaBo da vam svako pojacanje bilo ala Emir Halilovic.

- Dokoljenko
- Kontakt:
Normala. Mali vs Veliki. 

Sto si molio da se izbrise tema "biseri dokoljenka", sad bi imali gdje sakupljati tvoje izvale. 

Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Beli98, bvsic, HyperOS i 32 gosta.