Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
05:30 Povrijeđen motociklista u Drinskoj
08:15 Poginuo motociklista kod Tarčina
09:05 Na Malti pronađeno beživotno tijelo žene
08:15 Poginuo motociklista kod Tarčina
09:05 Na Malti pronađeno beživotno tijelo žene
® GONGASHI POWERHOUSE ®
- tuzlak1987
- Kontakt:
Sve vas treba vrljikom preko ledja
sejtansko vozilo
Prolaznoscu svojom Tebe svjedocim
stvorio Si mene prvo nemocnim
pa mi snagu dao, sad je uzimas
Ti si tvorac, Ti sve tajne znas
- Marsal
- Kontakt:
Sve je šejtansko kad nemaš dva grama pameti u glavi.ItsRamiz je napisao/la:sejtansko vozilo
Opet moj rahmetli dajdža je nastrado na motoru ni kriv ni dužan, pijani debil ga pokupio i odbacio u kanal i njega i motor. Niko nije vidio, debila pekla savjest i vratio se 6 sati poslije a dajdža još u kanalu.

Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Došla mu notifikacija sa Vox-a ili Pamti Bošnjače. Prioriteti :kafa:ASD je napisao/la:U zadnje vrijeme sve više vidim ljude da tipkaju mobitel dok voze.
Znači, ne samo da se priča, nego vozi i lista naslovnu stranu na fb. :( :o
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Nije mi žao para, al mi žao vremena koje moram tamo potrošit radi glupih papira.ASD je napisao/la:Sličan problem postoji i u Tuzli. Jako efikasan sistem u kojem uhljebi na faksu uzimaju novac od studenata.Lillard je napisao/la:Jedna kopirana stranica na mostarskom fakultetu naplaćuje se dvije marke. Naime, u knjižnici Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Mostaru upisni list, dokument koji se studentskoj službi predaje prilikom ovjere ljetnog i zimskog semestra, košta dvije KM, javlja za **** čitatelj. Prema njegovim riječima, za kupovnu istog se ne dobiva fiskalni račun.
Let's talk about SIX baby!
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ma ubise pare na tim papirima, prijava jednog ispita 1KM, uplatnica 0.5KM, oni upisni listovi i obrasci isto po 1KM. I naravno legendarna prijava ispita ako ponavljas 30KM. Kada diplomiras i tada ti nadju troska nekih 50-60KM za papire i diplomu.
- ASD
- Kontakt:
To se neće ni za sto godina riješiti jer donosi prihode.Fowl95 je napisao/la:Nije mi žao para, al mi žao vremena koje moram tamo potrošit radi glupih papira.ASD je napisao/la:Sličan problem postoji i u Tuzli. Jako efikasan sistem u kojem uhljebi na faksu uzimaju novac od studenata.Lillard je napisao/la:Jedna kopirana stranica na mostarskom fakultetu naplaćuje se dvije marke. Naime, u knjižnici Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Mostaru upisni list, dokument koji se studentskoj službi predaje prilikom ovjere ljetnog i zimskog semestra, košta dvije KM, javlja za **** čitatelj. Prema njegovim riječima, za kupovnu istog se ne dobiva fiskalni račun.
Indexi, prijave ispite itd. sve to treba elektronski.

Prolaznoscu svojom Tebe svjedocim
- ASD
- Kontakt:
Gledam malo statistiku saobracajnih nesreca sa smrtnim ishodom po drzavama za 2016.godinu.
Kod nas oko 15 na 100 000, kao u Afganistanu.
Burundi 34. Africke zemlje dominiraju.
Razvijene evropske zemlje su oko 5 i manje. Hrvatska 8. Amerika 12.
UAE, Tunis, Saudijska Arabija, sve je više od nas, zemlje gdje je teže doći do alkohola.
Kod nas oko 15 na 100 000, kao u Afganistanu.
Burundi 34. Africke zemlje dominiraju.
Razvijene evropske zemlje su oko 5 i manje. Hrvatska 8. Amerika 12.
UAE, Tunis, Saudijska Arabija, sve je više od nas, zemlje gdje je teže doći do alkohola.
yebo faks daleka grmi svaki vikendLillard je napisao/la:Jedna kopirana stranica na mostarskom fakultetu naplaćuje se dvije marke. Naime, u knjižnici Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Mostaru upisni list, dokument koji se studentskoj službi predaje prilikom ovjere ljetnog i zimskog semestra, košta dvije KM, javlja za **** čitatelj. Prema njegovim riječima, za kupovnu istog se ne dobiva fiskalni račun.

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Ja neb imao muda da sjednem na nešto jače od običnog skutera onog
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.