FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Ma Zaima samo kao alternativa u vrhu napada.
Hahah Zaim vreba loptu na ivici ofsajda, gol koljenom itdOsim13 je napisao/la:Zaim će biti naš Inzagi, zabijaće a ni sam neće znati kako.

Treba nafurat Halilovica na treninzima protiv Pavica da mu se ovo vise ne desava

NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Jel Krpić ide po Halilovića da ga dovuče u Livno ili...? 

MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Logično da se očekuje
Individualno zbog lakših povreda radili su iskusni Jadranko Bogičević, te mladi Eldar Šehić, ali očekuje se da će ubrzo biti u punom pogonu.

Individualno zbog lakših povreda radili su iskusni Jadranko Bogičević, te mladi Eldar Šehić, ali očekuje se da će ubrzo biti u punom pogonu.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
- StrikeWarzone
- Kontakt:
- Dokoljenko
- Kontakt:
Pocinje se nazirat neki tim. Koga na klupu?

...................Erić
Stanić Sipović .......... Šehić
Bojo Alispahic Hajdarevic Veselinovic
..........................Zec
..............Krpic
...................Kjosevski
Siniša Kemo Bogi Pavic
Dado Mehic
Zec Ramovic Mujezinovic
Zajmovic
Fejzic, Osmanovic, Subasic, Dacic, Zeric, Sehic, Zubanovic...
Mi smo Željini, Željo je naš!
"Samo je pitanje vremena, kada će se Željina lokomotiva ponovo okititi zastavama slave i uspjeha"
"Samo je pitanje vremena, kada će se Željina lokomotiva ponovo okititi zastavama slave i uspjeha"
E cuj Bogi na klupi....
Nisam zadovoljan Halilovicem. Najvise zbog toga sto je bio kod pitara iskreno. Uzas sto ce poslije njihovog obuci nas dres. Za mene, naravno. Valjda bude jos koji igrac, ali da nema nikakve veze sa pitarima.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Mi sada imamo 2 solidne ekipe kada gledas ova 2 sastava od jucer. Bujrum, manekeni, pobijte se za prvih 11. Duzni ste nam, bruka od prosle godine se ne moze zaboraviti.
Ja se nadam da ce Asim i Zaim posluziti samo da se imaju 2 ekipe napraviti na treningu.
Ja se nadam da ce Asim i Zaim posluziti samo da se imaju 2 ekipe napraviti na treningu.
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
Znači ovo ljeto nam je donijelo spoj mladosti i iskustva. Hajde da se sad to pretoči i na teren 

Da smo bogdo i prosle godine ovako dovodili ove talentovane igrace iz druge lige, pa ovog Nukica doveli sto je sad u Tuzli, bit ce strasan igrac
Meni je ovaj Halilovic odlican igrac. Jest da dolazi od pogani, al' jbg, ni prvi ni zadnji.
Highlightsi iz ove sezone
Sto je najvaznije ima kontinuitet igara
Odlican potez dovodjenje Halilovica ako se ispostavi tacnim, ni prvi ni posljednji pitarski ker koji je presao u najveci klub u državi, bit ce ker dok se malo ne dresira u pocetku, ali kasnije ce biti kao i sa svim drugim, odlican igrac kojeg kone ocito nisu mogle placati uslijed velike finansijske krize im u klubu, znam da su ga pokusavali prodati preko jednog menagera u Austriju, i kada nije bilo nista zahvalili mu se na saradnji, a koliko im je bio bitan dokazuje i to da je odigrao 24.utakmice u sezoni
Halilovic, i Grovac i nadam se da je to to
Halilovic, i Grovac i nadam se da je to to

Slava rodu, slava Svarogu, Slava Perunu, SLAVA SLAVENSKOM RODU !
- Manijaci19871921
- Kontakt:
@DokoljenkoManijaci19871921 je napisao/la:Naravno da Graovac pregovara sa nama, ova njegova izjava na SS.ba je za javnost.
Razgovori sa Halilovicem i Graovcem su u zavrsnoj fazi i skoro sa sigurnoscu se moze reci da su novi igraci FKZ. Informacija je tacna.
Ti jucer rece ko god mi je rekao slagao me...
Zadnja izmjena: Manijaci19871921, dana/u 30 jun 2019, 12:56, ukupno mijenjano 1 put.
Stoper se neki mora dovesti jer jedino je Sipovic ok opcija. Bogicevic i Osmankovic mogu biti 3. i 4. opcija. Sadikovic ne daj Boze da ostane na stoperu kad su ovako ozbiljnije tekme. Najbolji bi bio Graovac, a ako ne moze onda naci nekog solidnog da izgura bar ovu sezonu.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Biće zanimljivo vidjeti šta će biti sa ovim malcem iz Partizana na kraju.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.