FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Taj se ne budi ujutro bez 400 000 po sezoni 
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Ma ja dobar,240.000 eura godisnje plata
Mario Gavranović - 800 tisuća eura
Kevin Theopile - 800 tisuća eura
Arijan Ademi - 500 tisuća eura
Mislav Oršić - 500 tisuća eura
Emir Dilaver - 500 tisuća eura
Izet Hajrović - 400 tisuća eura
Dominik Livaković - 400 tisuća eura
Petar Stojanović - 250 tisuća eura
Bruno Petković - 250 tisuća eura
Dani Olmo - 250 tisuća eura
Amer Gojak - 200 tisuća eura
Ivan Šunjić - 150 tisuća eura
Amir Rrahmani - 100 tisuća eura
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
- SedrenikHz
- Kontakt:
Al šta Hadzija radi alal mu vera.
Ovde se spominju svaki dan igrači novi, a brat uvijek dovede za kojeg se nije ništa reklo.
Iznenadi nas Hadzija opet.
Moje mišljenje još jedan stoper za prvih 11 jedan za treceg stopera, Letić, i jedan veznjak ala Adukor i Stanije
Ovde se spominju svaki dan igrači novi, a brat uvijek dovede za kojeg se nije ništa reklo.
Iznenadi nas Hadzija opet.
Moje mišljenje još jedan stoper za prvih 11 jedan za treceg stopera, Letić, i jedan veznjak ala Adukor i Stanije
železničar RS !!!
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
Porediš Lazića i FranjićaSarajevoJeBordo je napisao/la:Koliko je Lazić utakmica odigrao 6 mjeseci prije potpisa za nas?MortemHz je napisao/la:Stroj1946 je napisao/la:Na današnji dan 1985. godine FK Sarajevo je pobjedom nad FK Crvena zvezda rezultatom 2:1, osvojio drugu titulu šampiona Jugoslavije.
Domagoj FranićAko on bude "pojačanje", nek podnesu ostavke odma
Lik u Češkoj 2 utakmice čitave samo odigro u 6 mjeseci![]()
I ti demantuj pasa kad mogu svi
Bilo je neke priče oko Sarajeva, zvalo me je nekoliko ljudi i kazalo kako se moje ima spominje u prostorijama Sarajeva kao nekoga ko bi mogao eventualno pojačati Bordo klub. Iz kluba me niko konkretno nije zvao sa ponudom oko dolaska na Koševo. To mi zaista odgovara i predstavlja mi čast, jer je Sarajevo veliki klub. Ali iskreno govorim ništa konkretno i ništa više od toga nije bilo. Znam da sam bitna karika ovdje u Češkoj, imam ugovor i tako da zaista ne znam kako bi se situacija mogla odvijati kada je u pitanju prelazak u Sarajevo. Skoncentrisan sam na trening Slovackog i da se što bolje pripremim za novu sezonu – kazao je za **** Domagoj Franić.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Jel mi se ucinilo ili je ono cak i Simba nekog najavljivao?
Kako ne znate uzivati to je cudo.
Kako ne znate uzivati to je cudo.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Hocei biti danas prenos kakav?
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Joj Halilovica, mislio sam da ce makar uspjeti u Celik otici. A on tamo u nk kokuzluk, bas je grohno. Izgleda da im Bilalagic jos uvijek trpa igrace dok im je halila uspio uvalit.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Ne poredim Lazića i Franića nego pitam zašto je broj utakmica u zadnjih 6 mjeseci, kao procjena nečega, relevantan kod Franića, a kod Lazića nije?Stroj1946 je napisao/la:
Porediš Lazića i Franjića![]()
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
- AlfredNobel
- Kontakt:
Još ne vjerujem da se neko pali na ove izjave i demante nekakve. Ovo su izjave radi reda i čistl radi protokola, što svi i rade u svijetu. Neće reći "eto me dolazim, ugovor na tri godine, plata tolika i tolika, sutra ću sletiti u Sloveniju i idemo".
Sutra ćemo znati, mislim da će to biti kao i slučaj Oremuša. Doći će skroz neki deseti igrač, nespomenut dotad.
Sutra ćemo znati, mislim da će to biti kao i slučaj Oremuša. Doći će skroz neki deseti igrač, nespomenut dotad.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
- ElCartel11
- Kontakt:
Mozda zato sto je Lazic igrao standardno u CZV I Anzhiju, kasnije otisao u tursku ligu i ocito se zayebo.SarajevoJeBordo je napisao/la:Ne poredim Lazića i Franića nego pitam zašto je broj utakmica u zadnjih 6 mjeseci, kao procjena nečega, relevantan kod Franića, a kod Lazića nije?Stroj1946 je napisao/la:
Porediš Lazića i Franjića![]()
Medjutim Franic otisao u malo jacu ligu od nase i to u klub koji se borio za opstanak i nije bio u prvoj postavi tu.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
- AlfredNobel
- Kontakt:
Benjamin Tatar je bio flop u Belupu, a kod nas najbolje pojačanje. Šta ćemo sad, ako već tako gledate?
Teren i samo teren.
Teren i samo teren.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Pitanje je je li i jaca.UltraSA je napisao/la:Otkad je to ceska liga MALO jaca od nase?
Mi bi spartu razvalkli da nije bilo onog crnaca i jos 10 ostalih
Zadnja izmjena: Pantelija, dana/u 30 jun 2019, 14:45, ukupno mijenjano 1 put.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Pantelija je napisao/la:Sabinjo je najveci insajder u 2019/2020 aa nema nikoga u fks
Hahahhahhhaa
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Đurković, Radeljaš, Kapetanović, Jozić, Hadžibegić, Janjoš, Jakovljević, Vukičević, Musemić, Merdanović i Pašić.
JURIŠ
Pasa je otpao jer je stranac i ne moze izganjati nase papire, a nama je naletio veznjak stranac kojeg sad ganjamo i koji je duplo vece pojacanje. Zlomislic je alternativa tom strancu.miky_hz je napisao/la:I ti demantuj pasa kad mogu svi![]()
Bilo je neke priče oko Sarajeva, zvalo me je nekoliko ljudi i kazalo kako se moje ima spominje u prostorijama Sarajeva kao nekoga ko bi mogao eventualno pojačati Bordo klub. Iz kluba me niko konkretno nije zvao sa ponudom oko dolaska na Koševo. To mi zaista odgovara i predstavlja mi čast, jer je Sarajevo veliki klub. Ali iskreno govorim ništa konkretno i ništa više od toga nije bilo. Znam da sam bitna karika ovdje u Češkoj, imam ugovor i tako da zaista ne znam kako bi se situacija mogla odvijati kada je u pitanju prelazak u Sarajevo. Skoncentrisan sam na trening Slovackog i da se što bolje pripremim za novu sezonu – kazao je za **** Domagoj Franić.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
Gospodin si Sabinho.
I nek je otpao,rekao sam ti da ga ne mirisem
Javljaj slobodno sta se desava,kako su Poturu sklonili ti si uletio na izvor 
I nek je otpao,rekao sam ti da ga ne mirisem
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- obiteljskicovjek
- Kontakt:
Ma prestati su ovi.midzuka je napisao/la:Đurković, Radeljaš, Kapetanović, Jozić, Hadžibegić, Janjoš, Jakovljević, Vukičević, Musemić, Merdanović i Pašić.
Pa Musemić je već trener.
Joj sto ne mogu ovog forumskog sarkazma koji ne razumijem pa moram druge javno prozivati sto koriste sarkazam u svom govoru.obiteljskicovjek je napisao/la:Ma prestati su ovi.midzuka je napisao/la:Đurković, Radeljaš, Kapetanović, Jozić, Hadžibegić, Janjoš, Jakovljević, Vukičević, Musemić, Merdanović i Pašić.
Pa Musemić je već trener.
JURIŠ
Trenutno korisnika/ca: Burberry46, haklamas, Venom i 25 gostiju.